Hadar07

New member

הרגת אותי עכשיו.
כן, אני מזדהה עם כולכן, נראה לי שלכולם יש את זה, גם אני גרה על כביש ראשי ויש כל הזמן רעש
ושכנים שמזיזים רהיטים כל שישי אחה"צ במשך שעה בדיוק כשבא לנוח

SHTRUDIDI

New member
מילא שישי צהריים

כשגרתי בדירה אחרת, השכנים היו עובדים לילה וישנים בוקר.
בפאקינג 4 לפנות בוקר הם היו מפעילים מוסיקה ומזמינים חברים ולא מבינים למה זה מפריע לשאר השכונה

SHTRUDIDI

New member
תנחומיי

אני חושבת שלפני שעוברים דירה צריך לבדוק למי בסביבה יש מכונת קריוקי\ קול גבוה\ שאיפה להשתתף בכוכב נולד

LeAnnDylan

Well-known member

אצלי זה בית שמחולק לשלושה.
הבית שלנו הוא האמצעי, ז"א שהקיר של חדר השינה שלי גובל בקיר של הילד של השכנים.
והקיר של חדר השינה של ההורים שלי גובל עם השכנים השניים.
אומנם מדובר בבית גדול ומרווח עם שתי קומות, מרפסות וגינה קדמית ואחורית. אבל ראבק, כשבנו את הבית והחליטו שהוא יתאים לשלוש משפחות, לא חשבו על זה שלפחות הקירות שמפרידים בין הבתים יהיו עבים?

אז לצערי לי יש שכן לקיר שאוהב לתופף בכל שעות היום. שימו לב שאמרתי אוהב לתופף ולא יודע לתופף כי בחיי שאני, שלא הרמתי שום כלי נגינה בחיי, יודעת לתופף טוב יותר ממנו! ולא רק שהוא מתופף ממש רע ובכל שעה אפשרית. הוא גם אוהב לשמוע מוזיקה בקולי קולות ולזייף איתה יחד. בשבת בבוקר הוא החליט שבא לו לשמוע את דארק הורס של קייטי פרי בפול ווליום בריפיט של שעתיים וחצי (בדקתי!!). וזה אומנם נחמד לי קייטי, בכל שעה של היום אפילו, אבל למה אני צריכה לשמוע על הפסקול הזה דיבוב של ילד אוטיסט בן 12 שממציא מילים? ועם הארי היה גר פה הוא היה מקשקש על אינטונציה ופיץ' ו-וואטאבר

ובנוסף כנראה שמשך כל השנתיים וחצי שאנחנו גרים בבית הזה משפצים את החדר של הילד שלידי. אחרת אין שום תירוץ לכל הקדיחות והדפיקות בכל שעות זריחת החמה. ועכשיו כשהעבירו לשעון קיץ, הם בכלל מרשים לעצם להתפרע עם הקדיחות בקירות עד 9 בערב
לפעמים זה כל כך חזק ומפריע שאני מרגישה שהקיר שלי עומד לקרוס. מה לעזאזל יש להם לקדוח כל כך הרבה?!
וגם הילד האוטיסט הזה חצוף לגמרי. כל היום צורח לאמא שלו שתביא לו אוכל/שתיה/בגדים/וואטאבר ואז אני יכולה גם לשמוע את כל השיחות שלהם כי חס וחלילה שידברו בטון נורמלי. הכל בצווחות ואיומים

ושאר השכנים שלנו שלא חולקים איתנו קירות גם די מעיקים.
בשבת האחרונה למשל הייתה מסיבת יומולדת לאיזה ילדה והם החליטו שזה לגמרי לגיטימי להביא מפעילה מ-8 בבוקר שתחבר את עצמה ל-700 רמקולים כדי שבכל זכרון ישמעו אותה מזייפת לצלילי הפסטיגל.
גם שתמות. ההפעלה שלה הייתה כזו גרועה. 20 שקל לא הייתי משלמת לה

ומיליון ילדים צווחים במסיבות בריכה שהשכנים המטופשים עורכים כל ערב זה גם סיוט בפני עצמו.
קיצר, מבין כל הסיטואציות, אני מעדיפה את ההארלם של ג'ס. לפחות שם כל סוחרי הסמים/נרקומנים/נערות ליווי מסתגרים בפינות שלהם וסתם נראים מפחידים בלי להשמיע רעשים.

jess r

New member
הלוואי וזה היה נכון

השכנים שמולי הם זוג רוסים מבוגר, ויש להם קטע מוזר שחוזר על עצמו פעם בכמה ימים: האישה יוצאת מהבית בלי מפתח ואז כשהיא חוזרת הוא לא שומע אותה\ לא רוצה לתת לה להכנס, ואני מדברת איתך על ש-ע-ו-ת שהיא דופקת בדלת וצורחת עליו. היה איזה לילה אחד שחזרתי מהעבודה, 11 בלילה, היא עמדה בחדר מדרגות צעקה, ועוד איזה שעה-שעתיים שישבתי בבית שמעתי אותה. הלכתי לישון, אני יוצאת בבוקר מהבית - היא עדיין שם!

אה וגם לי יש שכן עם קיר משותף, איזה חייל או חייל משוחרר ששומע מידי פעם בשבת בבוקר (בפאקינג 7-8 בבוקר!!! איזה מן חייל ער בשעות האלו בימי שבת?!) "מוזיקת" ראפ ישראלית מזעזעת בפול ווליום כאילו לא המציאו אוזניות!

ושאני לא אתחיל בכלל לספר לך על הצרחות בשפות שאני לא מבינה בשעות אקראיות של היום של השכנים בבניינים האחרים ברחוב

qaz3212

New member
דווקא בבניין שלי

אני לא שומעת ציוץ מהדירות שלידי, אבל מהבניין ממול הרעש זוועה.

בדירה הקודמת שגרתי כל הזמן היה רעש של ניסורים מהדירה מעלי בכל מיני שעות מוזרות. אני והשותפה שלי היינו מתחרפנות מזה והחלטנו שהדייר למעלה רצח את אישתו והוא בונה לה ארון קבורה.
בסוף התברר שיש להם כיסא נדנדה

ואין ספק שמטרד הרעש הכי גדול הוא חתולי הרחוב. לא יודעת איך אבל תמיד הם מתחילים ליילל ולצווח בשעה 4:00 בבוקר ודופקים לי את השינה.

jess r

New member
האנטומיה וקצת קשור לאיידול

קודם כל זה היה פרק נוראי לראות כשאני בעצמי חצי חולה

ו... אה, כן, לא קרה שום דבר מעניין.

ולעניין!

זוכרים שציינתי פה לטובה קאבר של "how will I know" שנוגן בסוף הפרק הלפני קודם? אז לא, עדיין לא מצאתי גירסה שלמה שלו, אבל בפרק הזה גם היה בסוף הפרק קאבר לוויטני, הפעם לÏ wanna dance with somebody" והפעם כן מצאתי אותו: https://www.youtube.com/watch?v=L4Ed2_bfnFo

זה טיפה מדכא מידיי והקאבר ההוא היה פי אלף (איפה הוא????הלווו אינטרנט???), אבל הפיזמון יפה וזאת דוגמה מצויינת לאיך אלכס למשל יכול להפוך שיר שלה על פניו.

SHTRUDIDI

New member

אני זוכרת שנהניתי מהפרק הזה כי המקרה של הבאבל בוי היה מעניין.
מה עוד קרה שם?... כנראה כלום.
נו מילא.

לגביי הקאבר האקוסטי לוויטני, שמעתי ואפילו התלהבתי תוך כדי התוכנית.
ואני לגמרי בעד שאלכס יעשה כזה. זורם מאוד.

jess r

New member
בתכלס כלום

מה היה מעניין בבאבל בוי? הוא בא, ניתחו אותו ותקעו אותו בבועה. לא באמת ראינו איך זה לחיות בבועה.

הקטע פתיחה עם החיידקים שעוברים היה נננדדדוווושששש ככללל כככךךך.

שום דבר, אבל ליטרלי שום דבר, לא קרה לאף אחת מהדמויות המרכזיות.
אה בעצם הקטע עם אלכס היה חביב אבל לא מעבר לזה.

SHTRUDIDI

New member
איכס

הקטע עם אלכס והרופא תחת היה מה זה דבילי וג'ו שרודפת אחריו עם הלוואות הסטודנטים מהפח.
כזה ליים.

הקיצר, סיכמנו חרא פרק אבל יופי של קאבר לוויטני.

Oukami Kun

New member
תכירי:

http://www.tunefind.com/
אחד האתרים הטובים. יש כאן כמעט כל שיר שהיה בכמעט כל פרק של כמעט כל סדרה. זה המון כמעט-ים, אבל זה המון מידע. בהצלחה בחיפושים.

jess r

New member
לא

אין שם.
אין את השיר הזה בשום מקום באינטרנט. והרבה אנשים מחפשים אותו, כמעט בכל עמוד של הזמר\ של הפרק בסידרה יש מלא תגובות של "איפה השיר הזה????" "תוציא כבר את השיר!!!" יש כמה שהעלו חשדות שהשיר ייצא רק אחרי סיום העונה באיזה פסקול רישמי של האנטומיה. נחכה ונראה. או שלא. כי עד אז אני אשכח.

אבל תודה על הלינק.

SHTRUDIDI

New member
פגרה בטלוויזיה האמריקאיתת זה קקי

אין מה לראות, ואת מה שעוד יש, עוד כמה פרקים ואז גם זה יסתיים. לא כיף

מזל שיש ריאליטי.. אבל לא באמת הייתי קורא לזה פגרה.. יש דברים...

SHTRUDIDI

New member
איזה ריאליטי אתה רואה?

כאילו, חוץ מאיידול, מה עוד רץ בימינו ולא ממש באמצע כך שאוכל אולי להצטרף?

לא חושב שתרצי אני רואה איידול, הישרדות ו-Big Brother Canada, שזה בכלל לא כמו הישראלי. ופחות טוב מהאמריקאי. וזה מספק לי 3 פרקים בשבוע

עודמעט מתחיל Britain's Got Talent אבל אני לא חושב שאראה..

SHTRUDIDI

New member
כן, זה לא ממש הטעם שלי

לא צופה באח הגדול ומעדיפה ריאליטי שקשורים לכשרונות כלשהם כמו עיצוב, שירה, ריקוד וכו'.
נו מילא, תודה שניסית

למעלה