jess r

New member
משחקי הכס!!!

כמעט פתחתי שירשור שלם לזה

איזה פרק

דיכאון שסרסיי גילתה על שאיי, אני מזה אוהבת אותה, לא בא לי את ראשה ערוף על איזה מקל

ג'ופרי בסצינה של דקה וחצי הצליח לעצבן אותי. איזה משחקן גאוני.

כל הסצינות עם סאנסה היו משעממות. קיוויתי שמצבה הנפשי יוציא ממנה משהו טיפה יותר מעניין אבל היא תקועה במזג הנעים והמשעמם שלה.

חאליסיי
אין לי משהו קונקרטי להוסיף בעניין

ואריה
הסצינה בפאב עם דיאלוג העופות
וכשאריה קורעת להם ת'צורה בכלל הייתי כזה
תעשי לי ילד כשתפסיקי להיות קטינה

Oukami Kun

New member
היה מושלם

כאילו, לא הרגו את ג'ופרי, אבל מעבר לזה היה די מושלם.
אבל כל הסצינות של סאנסה, מאז עונה 1, הן משעממות, אז למה ציפית?

הגיע הזמן ששאיי תמות. הבנו, את כועסת עליו כי הוא לא משקיע בך זמן, מנסים להסתיר את היחסים ביניכם, בלה בלה בלה. כמה אפשר למשוך את זה? אני מחבב את שאיי שלא תביני אותי לא נכון, היא דמות מאד מעניינת והיו לה כמה סצינות מאד טובות, במיוחד בעונה 3, אבל די. היא מיצתה. חוצמזה שאי אפשר לדעת מה המוות שלה יעשה לטיריון.

אמרתי את זה פעם ואני אמשיך להגיד את זה, לא אכפת לי מי ימות, איך, מתי, באיזה דרך נוראית ודוחה, אני אהיה בסדר - עד שיהרגו את אריה, ואז אני עוזב את הסדרה. הסצינה האחרונה הייתה פשוט מדהימה ולילדה הזאת מגיע young actor award ואני מקווה שהיא קיבלה לפחות אחד כבר.

jess r

New member
אבל למה אתה

רוע?
אני רואה פוטנציאל בדמות שלה להיות מרכזית בעלילה מכל מיני בחינות, וחוץ מזה אם הם מתעקשים להפטר ממנה אז שתברח או משהו. לא בא לי לראות אותה מתה.

ולסאנסה היו קטעים חזקים, למשל כשהורגים ומתעללים ביקיריה והיא עדיין מצליחה לאסוף את עצמה להעמיד פנים שהיא נאמנה לג'ופרי. וגם בחתונה עם טיריון וכל ההתמודדות שלה, אבל עכשיו זה קצת מאוס. אני מחכה שיקרה לה משהו מעניין.

qaz3212

New member
קשה

קשה לקרוא את התגובות שלכם ולא לגלות לכם ספויילרים.
אז במקום אני רק אשתף שקראתי שהשחקן שמשחק את ג'ופרי שוקל לפרוש ממשחק אחרי שהתוכנית תסתיים.
וגם שהדמות של שאי בסדרה פחות טובה מהדמות בספר.

jess r

New member
באמת?

למה, מה רע לו? הוא משחק נבל בצורה מושלמת. מגעיל אותי להסתכל עליו, הוא אפילו לא צריך דיאלוגים.

הוא אומר שהוא מיצה את הקטע של משחק

שזה כבר לא כל כך מעניין אותו כמו שהיה פעם, והוא רוצה ללמוד משהו אחר.
זה לפחות מה ששמעתי מחברים, חייב לציין שלא התעניינתי בזה יותר מידי.

limors2

Well-known member

אריה מלכה.

ואני שמחה שהחליפו את השחקן של דאריו, הקודם היה מכוער.

limors2

Well-known member

דאריו נהריס, השכיר חרב ההוא שעשה את התערבות ה"למי יש יותר גדול" עם תולעת אפורה. בעונה הקודמת היה שחקן אחר, עם שיער ארוך, ומראה קריפי.

Oukami Kun

New member
הא! ידעתי שהחליפו אותו!

כל כך קשה לעקוב אחרי דמויות בסדרה הזאת אבל הייתה לי תחושה שזה לא אותו שחקן!

עונה 4 פרק 1 - אני מאוד מודאג

מדיינריז. הסצינה שרואים שהדרקונים שלה מאבדים נאמנות לפראות הטבעית שלהם מדאיגה מאוד מאוד.
אני לא צופה לזה סוף טוב

גם לגבי הנסיך הצהוב הזה, אני חושב מה הוא יעשה.
אין איומי סרק בסדרה הזאת, אז מעניין יהיה לראות איך זה יתבטא.
אם הוא יעשה משהו למרג'רי או סנסה או אולי לג'ופרי עצמו?

הקטע עם אריה היה די צפוי. יש לה עוד הרבה אנשים להרוג.

אז סלחו לגמרי לג'ון סנואו... ככה לפחות זה נראה... נו טוב.

מעניין אותי לראות מתי סנסה תתחיל ליזום עניינים.
מאוד מוזר שהביאו את הבחור שהיא הצילה בעונה הראשונה שוב,
שכביכול לא קשור לכלום. אז אני מחכה לראות למה זה יתפתח,
ומה השרשרת הזאת באמת מסמלת.

jess r

New member

למה מודאג? אבותיה רכבו על דרקונים וניצחו בזכותם מלחמה. הם לא כלבים צייתנים אבל הם נאמנים.

אוי שכחתי לגמרי מהנסיך הזה. לא יודעת, כל אויב של ג'ופרי הוא חבר שלי
מצידי שישפד אותו מחר (למרות שיש לי יחסי שנאה-אהבה עם ג'ופרי. הוא כזה רוע טהור שזה כיף).

מי זה הבחור הזה שסאנסה הצילה? אני מזה לא זוכרת דברים כאלו

למה מודאג?

זה מתכון לצרות.
אם הראו את זה - זה כי יש לזה משמעות.
משהו טוב בטוח לא ייצא מזה, השאלה היא רק מה יהיה הנזק.

Oukami Kun

New member

גם אותי השרשרת הזאת סיקרנה. שים לב שהפרק גם ראו את מרג'ורי וסבתא שלה (שהיא פאקינג קולית. הבריטים האלה מדהימים.) מחפשות לה תכשיט כלשהו לענוד בחתונה. זה לגמרי לא במקרה שסנסה מקבלת תכשיט מיוחד שעבר בירושה ובלה בלה. אני חושב שמרג'ורי תראה את התכשיט הזה ותחליט שזה מה שהיא רוצה לחתונה ואז סנסה תתנגד ויהיה בלגן. כמו שאומרים, אקדח שמופיע במערכה הראשונה...

SHTRUDIDI

New member
השכנים שלי עושים אחד מהדברים הבאים:

שירה בציבור משולבת עם מובינג או מסיבת הזזה דברים בבית תוך כדי שירה.
בכל מקרה, מעצבן!!!!

qaz3212

New member
בואי לא נעשה השוואות כי את תפסידי

בבניין מולי יש שכנים הזויים ובלתי נסבלים.
נתחיל מזה שהם פשוט אנשים מגעילים שלא מתחשבים באף אחד וחושבים שהכל מותר להם.
שנה שעברה כל סופ"ש הם היו עושים מסיבות קריוקי עד אמצע הלילה, המשטרה היתה מגיעה, הם היו מפסיקים ואחרי עשר דקות מתחילים שוב פעם. סיוט.
ואם חשבתי שזה גרוע, אז השנה הם השתכללו ומתחילת מרץ הם עושים ערב קריוקי כזה כמעט כל יום! רק שבגלל שזה אמצע שבוע הם עושים רעש רק עד 12:00 בלילה. באמת תודה על ההתחשבות

והזכרתי כבר שהם אנשים מגעילים, אפשר לקבל חלחלה/בחילה מלשמוע את הריבים והצעקות שיוצאות מהדירה שלהם. הילדים צועקים על ההורים, ההורים צועקים אחד על השני, בלי שום תרבות דיבור או תרבות בכלל, בקיצור גועל נפש.

jess r

New member
אויש סתמו כולכן

אני גרה בפאקינג הארלם של חיפה, יש לי סוחרי סמים\ נרקומנים\ מסיבות\ משוגעים ושאר פיטריות הזיה מתחת לחלון. וגם להקות של חתולים מיוחמים

למעלה