LeAnnDylan

Well-known member
וויטני זה אדיר!

אבל נו, את מוזרה אז שיהיה. אבל אם כבר קומדיות משעשעות, האחרונה שראיתי הייתה "את שם צ'לסי" שמבוססת על הספר האדיר של צ'לסי הנדלר ואלכס מכתום מסחקת שם את צ'לסי. היא הורסת
חשתי צורך לציין אותה עכשיו בגלל שהתלהבת מבדיחות רדודת במיינסטרים

לגבי סמאש, גם אני בהתחלה לא הרגשתי צורך עז להוריד אף אחד מהשירים אפילו שהם לא היו רעים. בהמשך פתאום תפס אותי צורך עז להוריד את כל הפסקול וגם לטרוח לשלם עליו.
נראה אם זה יגיע גם לך בהמשך.
אגב אם את כבר בענין של מוזיקלים וכאלה, אני ממליצה גם על 'נאשוויל'. במיוחד לאור העובדה שאת כל פעם נוזפת בי שאת לא שונאת קאנטרי. רק ששם זה הרבה עלילה וקצת שירים ככה שאם השירים לא עושים לך את זה, יש עלילה מספיק מעניינת ולא מגוכחת (ע"ע גלי) כדי לסחוב את הסדרה. והשחקנים שם מעולים! שווה לבדוק

jess r

New member
טוב, אל תגזימי

אני צריכה להעמיד פנים שאני לומדת מתישהו בין כל הסדרות האלו, כן?

בקשר לסמאש, אני לא אוהבת את השירים של מרלין. אני מחבבת את הביצועים לשירי פופ שלהם, אבל יש מעט כאלו. מאמינה שבסוף אוריד את הפסקול, בינתיים רק צופה בסידרה (ואני כבר בפרק 6 או משהו כזה, ממכר החרא הזה).

SHTRUDIDI

New member
את לא אוהבת את הביצועים של מרלין?

אפילו לא אחד?
הרגע הגאוני הזה של 20th century fox mambo לא הצליח לגרום לך לרקד ממבו ולזמר את המילים כאילו גם לבן זוג שלך איכפת מסמאש, מרלין וממבו?

ואני לא יודעת מה זה אומר פרק 6, אבל היה כבר את הפסנתר והוא מהג'ונאס בראדרס שמשחק סוג של ילד פלא? כי גם בפרק הזה היה ביצוע שווה עם איזה זאב או אריה או חיית פרא כלשהי.

jess r

New member
לא בדיוק

אני מאוד אוהבת את הביצועים אבל זה לא שירים שבא לי לשמוע באמפי בזמני החופשי. לפחות רובם.

הזאב היה מצויין.

LeAnnDylan

Well-known member
נו אם הגעת לפרק 6

את בקצב סבבה, תסיימי את שתי העונות ותתחילי נאשוויל. את תצטרכי משהו להתמודד עם האובדן של זה

וגם אני לא אהבתי את השירים של מרילין בהתחלה. הם היו סבבה כזה אבל בגלל שאני לא חובבת מיוזיקלס באופן כללי הם לא באמת דיברו אליי אבל לאט לאט כששומעים כל שיר כמה פעמים מכמה נקודות שונות בשיר השירים די נתפסים ואז את מוצאת את עצמך מזמזמת אותם לעצמך במהלך היום. נראה לי שרק איפשהו באמצע העונה השניה התחלתי לשמוע את כל הפסקול וממש ליהנות ממנו.
בעונה הראשונה גם אני שמעתי רק את שירי הפופ שלהם.

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי ביס פרומו ל"בגידה"

וזה היה נראה מענין אז ישבתי אתמול לראות את פרק הבכורה אבל לא הצלחתי לסיים. יש מצב שזה היה קשור לעייפות המתקדמת שלי אבל לא סחף אותי יותר מידי אם כי זה בנוי קצת כמו נקמה ונקמה זה אדיר!

ניסית לראות גם את "Twisted" שאני לא זוכרת מה השם שיס נתנו לו. זה לא היה משעמם או משהו אבל השחקן הראשי כל כך מכוער שזה ממש מבאס לי את הסדרה!!

התחלתי לראות את העונה החדשה של מחשבות פליליות וגם אחרי 9 עונות זו עדין אחת הסדרות הכי טובות שקיימות
אני פשוט אוהבת את הסדרה הזו!!

הפרק האחרון ששודר ביס של "עד עצם היום הזה" השאיר אותי בעצבים!!! למה אני צריכה לחכות עכשיו שבועיים
אם כי ממש אהבתי את הטוויסט שעשו שם. זה היה אדיר!!

אני מתגעגעת לנקמה
אמילי

snirf

Active member
אז למה את לא צופה בנקמה?

למיטב ידיעתי הסדרה עוד לא יצאה לפגרה בארה"ב...כרגע בהוט אנחנו בפרק 3 בעונה.

ואני רוצה לצפות ב'בגידה', אך לצערי אין לי יס ואין את הפרקים מתורגמים בנט
חוזים שהולכים לבטל אותה אך...עדיין אני רוצה לצפות בה, איכשהו

LeAnnDylan

Well-known member
כן אבל אין לי הוט

אני די מתעצלת להוריד דברים בזמן האחרון. לא פעולת ההורדה עצמה מפריעה לי אלא העובדה שאני בקושי בבית בשביל לצפות בכל הסדרות שנערמות לי במחשב.
רוב השבוע אני ישנה אצל בת דודה שלי שהמחשב שלה די גוסס אז אני מוצאת את עצמי צופה רק בתכנים שקיימים ביס. ובוי או די יש רק את העונה הראשונה

danas83

New member
האישה הטובה איזה סדרה מעולה!

בגידה- לא הבנתי איך זה אמור להיות סדרה
כבר כמה אפשר למשוך את הנושא?

תגידו איפה אפשר לראות שידור חוזר של american music awards 2013?

SHTRUDIDI

New member
האישה הטובה

אני אמנם ממש בפיגור מהעונה הנוכחית, אבל היא כרגע מצוינת ואני מקווה שזה ממשיך ככה.
איליי גולד הוא אחת הדמויות האהובות עליי בטלוויזיה

SHTRUDIDI

New member
ג'סטין

ועכשיו עשית לי חשק לראות גם את הטקס, בתקווה שיש בו גם כמה הופעות שוות.

SHTRUDIDI

New member
השרב הזה בחוץ מה זה מגעיל

ועוד בסוף נובמבר. אפילו החודשיים חורף שאמורים להיות פה לא מגיעים

וחם מדי

למעלה