SHTRUDIDI

New member

הניסיון להתנתק מחברה סלולארית יהרוג אותי בסוף.
איזה מעצבנים הם!!!!

SHTRUDIDI

New member
עכשיו כבר אין בעיה

אחרי שעה ועשר דקות (וכל שבוע שעבר) זה הסתיים, אבל עד כה סבלתי קשות כי רציתי לוודא שאני מסיימת את כל התשלומים על המכשיר (הייתי עוד בעסקה ישנה טרום ימי האי התחייבות והחברות הזולות יותר).
בקיצור, כמעט קיבלתי התקף לב מהעצבים, נציגים שונים צעקו עליי ושאלו אותי מה לא בסדר, אבל עוד קצת זה ייגמר והניוד יתבצע. עוד בימינו אני מקווה, או בשנת 2013

limors2

Well-known member
אוי, איכסה.

כשהתניידתי בפעם הראשונה עדיין היו לי מלא תשלומים על המכשיר, אבל הנציגה מהחברה החדשה (פלאפון) עשתה את כל האיכסה האמיתי בשבילי- היא התקשרה לחברה הישנה וצעקה עליהם שיפתחו לי את המכשיר וכל מה שצריך, ואמרה לי למהר ולהתקשר לפרוס את החוב לתשלומים כדי שלא יהיה לי בלאגן.

SHTRUDIDI

New member
זה באמת נורא

אחת הנציגות גם האמינה שהטקטיקה המתאימה לגרום לי להישאר היא לצעוק עליי.
היא ברצינות בילתה דקה וחצי בצעקות שאני לא יודעת על מה אני מדברת ובחברות אחרות לא יהיה טוב יותר.
כן, ניצחת. אז אני אישאר. NOT

כואב לי הראש

limors2

Well-known member
אבוי

כשהתניידתי ממש לא מזמן מפלאפון, אחרי הניוד נציג מטעמם התקשר אלי והציע חבילה ממש ממש משתלמת. אבל הוא היה נבזי ומתנשא אז לא עברתי. זיבי!

SHTRUDIDI

New member
גלי של השבוע היה כיף

גם בילי ג'ואל וגם היגיון מסויים בפרק והומור עצמי כמו פעם. פאן.
מובין אאוט של בליין וסם היה טוב ממש.

המבטים בין סם לרייצ'ל מרמזים שהיא תתגבר על פין בקרוב אני מניחה. נו, זה שילוב מפתיע משהו.

jess r

New member
תקשיבי, הרצתי את כ-ל השירים

בילי ג'ואל הוא חתיכת כדור שינה

העלילה היתה באמת סבבה, אבל אני רואה גלי בשביל השירים.

SHTRUDIDI

New member
נו, הנחתי שמישהו יגיד את זה

זה כנראה עניין של טעם, אבל בילי ג'ואל אדיר והשירים שלו נהדרים ואהבתי שעשו כבוד למקור ולא הכל עבר עיבוד מחודש עד כדי עיוות השיר כמו שקרה עם כמה מהקאברים שעשו לביטלס בתוכנית הזאת.

limors2

Well-known member
היה נוראי.

ולא יודעת אם העלילה הייתה סבבה או לא, כי הרצתי גם אותה.
אבל כן שמתי לב למבטים בין רייצ'ל לסאם. ואני נגד.

SHTRUDIDI

New member
גם אני נגד

אני גם נגד העובדה שכולכן לא מבינות את גאוניותו של בילי ג'ואל, אבל זה מילא.
אבל סם ורייצ'ל זה כזה לא קשור.
אני אסכים רק אם זה יהיה ריבאונד למפגש אחד ביניהם וזהו. שלא יעברו לגור ביחד וזה. לא זורם.

חוץ מזה, ראית שון?

limors2

Well-known member
כן, והיה נפלא כתמיד

גיליתי שאחרי כל פרק אני מסתובבת בבית ומדברת כמו מקס

jess r

New member
אז ככה!

סמאש: ממש אהבתי את הפרק הראשון! אהבתי את השחקנים, את הריקודים וחיבבתי את השירים למרות שבינתיים אין משהו שבא לי להוריד דחוף. כאמור ראיתי רק פרק בינתיים.

וויטני: לא הבנתי מה הקטע ומחקתי. סורי קרן

מרוששות: חביב אבל דמיינתי את זה קומדיה חריפה כזאת משהו בסיגנון של העשב של השכן או כתום, לא סיטקום עם צחוקים ברקע. בכל מקרה זה היה יותר מצחיק מוויטני ואפילו הוציא ממני כמה צחוקים בקול (שזה נדיר כי ברוב הסיטקומים הבדיחות צפויות קילומטרים מראש אהממממהמפץהגדולאהמממ). אה ואהבתי שבאחד הפרקים העצבנית (לא זוכרת שמות) אומרת לבלונדה "עשיתי ביד!". לא ברור מאליו בסיטקום מיינסטרימי שבחורה תגיד דבר כזה בקול.

וזהו בינתיים.

SHTRUDIDI

New member
יאיי למרוששות

וגם לסמאש, למרות שהיא בוטלה בדיוק כשהיא התחילה להשתפר ואני עדיין מתמודדת עם האובדן הזה.

זה אחד הדברים הטובים במרוששות, יש הרבה דברים שנאמרים שם ובדרך כלל פחות שומעים בקומדיות טלוויזיוניות.
תהני, אפילו שוויתרת על וויטני כל כך מהר

למעלה