X יו יו S

New member
הנה עוגה שאחותי הכינה לאחיין שלי

נכון זה לא עוגה הכי יפה שראיתם
אבל לפעם ראשונה יצא חמוד נכון?
מה שגם היא הייתה בלחץ עם זמנים ככה שיום הולדת נערכה היא עוד הייתה במטבח מכינה את חלק שלמטה
בגלל זה כיתוב נמחק מהר

SHTRUDIDI

New member
איזה עוגה חמודה!

כל הכבוד לאחותך, ממש מושקע ויפה. העיקר שהיה טעים לילד

אני חייב להמליץ על סדרה וכולם חייבים לראות

טוב אז אני לא רואה יותר מידי סדרות, ואני עוד פחות מרבה להמליץ על סדרות,
אבל היום סיימתי לראות את הפרק האחרון של Friday Night Lights.

זאת סדרת דרמה על החיים בעיירה קטנה בטקסס שבה הכל סובב סביב קבוצת הפוטבול של ביה"ס התיכון.
לסדרה יש 5 עונות (הראשונה מלאה, השניה עם 15 פרקים והשלישית עד החמישית 13 פרקים כ"א),
והיא פשוט מצויינת. התסריט נהדר, הצילום נהדר, העריכה נהדרת, השחקנים נהדרים.
תעשו לעצמכם טובה ותתנו לזה צ'אנס, למרות שפוטבול זה לא הדבר הכי פופולרי פה בטח...
רק אל תתבלבלו עם הסרט בעל אותו שם.

בין היתר משחקת שם קוני בריטון שמשחקת גם בנאשוויל למי שרואה.

אז... זהו, אם מישהו במקרה ראה/מכיר, אשמח לשמוע מה דעתכם.

SHTRUDIDI

New member
שמעתי על זה ממש מזמן

שודר ביס, לא?
לא צפיתי בה מעולם אז אין לי שום דבר ממשי להגיד, אבל אולי יום אחד אחפש סדרה לראות ואגיע אליה.

danlevin1

New member
קייל צ'נדלר

לא ראיתי את הסדרה כי פוטבול זה לא הסטייל שלי
אבל משחק שם קייל צ'נדלר ששיחק בסדרה נהדרת בשנות ה-90 בשם מהדורה מוקדמת
על בחור שמקבל את העיתון של מחר , אני מתגעגע לסדרה הזאת וחבל שאין תרגום להורדה

SHTRUDIDI

New member
תודה, ניסיתי להיזכר בשם שלו

גם אני חיבבתי את הסדרה מהדורה מוקדמת.
איזה נוסטלגיה זה...

jess r

New member
לא נעים להרוס את ההמלצה המרגשת שלך

אבל ראיתי כמה פרקים פה ושם, לא באופן סדיר, ודי סבלתי מהם.

המצלמה הרועדת עושה בחילה של ממש, ורוב הזמן הסידרה די משעממת. וקצת קשה לי לראות סידרה שלוקחת את עצמה ברצינות אבל עוסקת בתיכוניסטים שעושים דברים שתיכוניסטים לא באמת עושים. בשביל זה יש את מגרש ביתי

jess r

New member
ואם כבר סדרות שכולם אוהבים חוץ ממני

ראיתי אתמול ארבעה פרקים של "שובר שורות" ואמנם לא סבלתי, אבל לא הבנתי על מה כל ההייפ. רוב השחקנים נורא מעצבנים, העלילה זזה ממש ממש לאט, יש מלא סצינות שלאאאאנננגגגמממרוווותתתת והדמויות לא מעניינות בשיט.

זה משתפר? יש טעם להמשיך?

Lhuna1

New member
תראי....

אני אתחיל בלהגיד שלעניות דעתי, לאחר צפיה בכל 5 העונות (לא כולל הפרק האחרון שישודר ביום ראשון הקרוב) - זו הסדרה הכי טובה שראיתי בטלויזיה בכל שנותי. נקודה.

עכשיו:
האם זה משהו שיכולתי להגיד רק מהצפיה בפרקים הראשונים (או אפילו בעונות הראשונות)? לא.

האם היא סדרת אקשן מהירה שכל פרק יש בה טוויסט שמפיל אותך (כמו שצופים רבים התרגלו לצפות בימינו מסדרות בסגנון הזה)? לא.

האם יש בה סצינות איטיות ואפילו פרקים שלמים משעממים? כן.

זו סדרה שיש בה אקשן (גם די הרבה בעונות מאוחרות יותר, אבל זה לא 24), אבל אקשן זו לא המטרה שלה.
המטרה שלה היא לספר סיפור מעניין, עם מסר, עם מוסר השכל, והיא לוקחת את הזמן שלה לעשות זה, לבנות את הדמויות ולפתח אותן, היא גם דורשת מחשבה ומחוייבות כלשהי וסבלנות מהצופה, זה לא ג'אנק פוד טלוויזיוני שאוכלים מהר ושבעים מייד. זה גורמה. כל דבר שקורה בה הוא מחושב, והכותבים יודעים בדיוק מה המטרה של כל זה ולאן כל דבר הולך, בניגוד לרוב הסדרות.
לא לכל אחד יש סבלנות או חשק לזה. מבחינתי זה השתלם בגדול. ובעונה האחרונה היא גרמה לי לבכות כמו ששום סדרה אחרת לא גרמה לי.

ויחד עם כל מה שכתבתי, אני נהנייתי והתחברתי לסדרה גם בהתחלה (עוד לפני שידעתי כמה היא באמת טובה), אז אם את לגמרי לא - יתכן שזה לא יקרה גם בהמשך.
אין מה לעשות, לא כל אחד מתחבר (אני לא התחברתי למד-מן... לכל אחד יש את הסדרות שכולם מהללים והוא לא אוהב).

jess r

New member
טוב נו

אחרי התיאור שלך אי אפשר שלא לסיים לפחות את העונה הראשונה

כאמור, אני לא סובלת, אבל גם לא אהבה ממבט ראשון.

ואני לא מחפשת אקשן. למעשה, מלבד דקסטר בשלב מסויים, אין אף סידרה ביס אקשן שאני אוהבת.

X יו יו S

New member
לא

אני רואה אותה רק בגלל כל דיבורים וכדי לדעת מה יקרה בסוף
כמו שרואים את משחק גמר של מונדיאל

כי מה שאמרת רוב שחקנים מעצבנים
וכמעט חצי מזמן לא קורה כלום

את חייבת לראות דה קליניג היא סדרה אדירה
עם שחקן ראשי מושלם

SHTRUDIDI

New member
השלמתי את טקס האמי

והיו שם כמה רגעים ממש מוצלחים.
אני אוהבת את ניל. הוא צריך להנחות פחות או יותר כל דבר כי הוא פשוט אדיר

אהבתי מאוד את קטע הפתיחה עם כל המנחים הקודמים והקטע עם קווין ספייסי היה אדיר

חוץ מזה נהניתי גם מכמה מהנאומים והמחוות. דווקא זו של קורי הייתה אחת הפחות מרגשות בעייני.
אני בהלם שזה האמי הראשון שבוב ניוהרט זכה בו. הגיע הזמן באמת

SHTRUDIDI

New member
גלי חזרה

כן זה קיטש, והכל צפוי ולא כזה מציאותי, אבל זה עשוי כל כך טוב.
נהניתי

למעלה