LeAnnDylan

Well-known member

העוף הקודם לא קופץ וצריך שרשור חדש להזיל בוב ריר על פפיפר/אלכס וכו'

LeAnnDylan

Well-known member
מוזיקה

עכשיו ראיתי שהאלבום החדש של קייטי פרי זמין לפרי-אורדרס ותאריך היציאה שלו הוא באוקטובר, שזה יוצא גם האלבום של קאסידי פופ וגם של אהובתי ברנדי קלארק.
אין לי תקציב לכל האלבומים שלהן
אבל אני חייבת לקנות!!
אני המוזרה היחידה שעדין קונה אלבומים או שיש פה עוד כמה שקונים גם?

ולרקורד אציין שאני לא טורחת לרכוש עותק פיזי, כי אין לי מה לעשות איתם ומסתפקת בעותק דיגיטלי.
באמנים חדשים כמו ברנדי וקאסדי, חשוב לי להפגין תמיכה ולרכוש באמת את האלבום ולא רק להורד לא חוקית, במקרה של קייטי נראה לי שאוריד קודם ואז אקנה איזה חודש/חודשיים אחרי

Oukami Kun

New member
אני קונה ממש מעט

אם מדובר באומן/להקה שאני מאד אוהב אני אשתדל לקנות את האלבום באיזשהו שלב, גם אם הוא יושב אצלי במגירה בעטיפה, כי זה חשוב לי ברמה כלשהי.
אבל אין מצב שאני אקנה אלבום לפני ששמעתי אותו. יוצא דופן בקטע זה היה החדש של אליס אין צ'יינז, שפשוט ידעתי שלא יהיה ממנו הרבה בארץ אז רצתי לחנות דיסקים האהובה עליי והזמנתי אותו מראש. לא מתחרט.
אה ואני ממש משתדל לקנות אלבומים של אומנים ישראלים. כל ה3 שאני שומע

SHTRUDIDI

New member
עדיין אוהבת דיסקים

קונה אותם פחות כי קשה למצוא אותן פה, אבל מידי פעם עושה רשימה של כמה שאני חייבת ומציקה למישהו שנוסע למקום שעוד יודעים בו חנות דיסקים מהי, או מזמינה אותם יחד.

אני עדיין חובבת את העותקים הפיזיים, בטח של אמנים שאני אוהבת ורוצה לרייר על התמונות הכה אדירות שלהם בדיסק (קוקי, כריס) וגם לתמוך בהם באופן ממשי.

לא ידעתי שקייטי פרי אמורה להוציא משהו בקרוב. עכשיו זה באמת הזכיר לי שלא שמעתי משהו חדש ממנה די הרבה זמן...

SHTRUDIDI

New member
קליפ ליריקס מגניב

מסכן מי שבאמת היה צריך לשבת ולחפש את הסמיילים

רק בשבילך עכשיו טרחתי לשמוע אותו, כי עד עכשיו הפתיח עם הצלצול האייפוני עיצבן אותי והייתי ישר סוגרת את החלון

שיר חמוד. אני מניחה שעוד איזה 2 שמיעות ואידבק אליו קשות

LeAnnDylan

Well-known member
כן, האמת שבפעם הראשונה שראיתי אותו ניסיתי

במשך כמה דקות לנסות להבין מאיפה הצלצול המעיק הזה, לא קלטתי שזה הגיע המהחשב

למי בימינו יש צלצול כזה עתיק?

גם אני חשבתי שזה בטח מזה מייאש לחפש את הסמיילים האלה

LeAnnDylan

Well-known member
אגב, לגבי התמונות

בעותקים הדיגיטלים שמגיעים עם האלבומים שאת רוכשת באייטונס יש גם אלבום דיגיטלי, זה נוח יותר מהחוברת עצמה כי אז התמונות ישר במחשב.

limors2

Well-known member
כשאני ממש ממש אוהבת אני קונה.

אבל רק בעותק פיזי! כל הכיף זה לפתוח את הדיסק, להעביר למחשב ואז להוסיף אותו לערימת הדיסקים המאובקת

X יו יו S

New member
לא נראה לי שזה הפסד גדול בשבילך

זה איחוד של אן סינק מטקס אתמול

ואי איך טקס הזה הזכיר לי נשכחות
את ימים שהיה אכפת לי מי זכה ושצפיתי בו בלייב

SHTRUDIDI

New member

הימים שבהם כולם קמו ב-3 לפנות בוקר כדי לראות בלייב או לפחות חיכו לשידור החוזר בסופ"ש שאחרי

SHTRUDIDI

New member
כנראה שהורידו את כל הקטעים

כמו שיו יו אמרה, זה קטע האיחוד לדקה וחצי של נ'סינק מאתמול בלילה.
איזה נוסטלגיה זה!

SHTRUDIDI

New member
ובדיוק תפסתי בטלוויזיה את כל ההופעה של ג'סטין

וזה היה פשוט מעולה.
האיש ממש טוב במה הוא עושה ונהניתי מכל שנייה של ההופעה הארוכה הזאת.
ג'סטין

X יו יו S

New member
לצערי הפסדתי את זה

אבל הבנתי מגיא פינס שהוא הופיע 20 דקות (זה עלה במקרה ביוטיוב?)
וקיבל פרס על מפעל חיים

שהוא זכה בפרס שיר הכי טוב

וואי הגזימו לגמרי
נתנו לו איזה 20 דקות, מיני-הופעה של ג'סטין טימברלייק.
ואני לא יודע אם זה היה ככה באמת (או בגרסה שראיתי) אבל הסאונד היה ממש דפוק במשך הכל.
עוד מוזר שnsync שרו איזה שיר לא מוכר (שאני לא הכרתי לפחות) מתוך כל הלהיטים שלהם

SHTRUDIDI

New member
מה לא מוכר?

הם שרו בהתחלה את גירלפרינד (בזמנו עשו לו גם דואט עם נלי) ואחרי זה את ביי ביי ביי.
אם ראית ביוטוב, אז גם אני ראיתי כמה קטעים היום שלא הצלחתי לזהות בהם את השירים וממש לא נהניתי.
בצפייה בטלוויזיה ראיתי שזה היה באשמת איכות הקטעים וממש לא מה שהלך בהופעה עצמה כשהיא שודרה.

למעלה