LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז, VMA?

קרן אמרה שאני צריכה לראות את הטקס אפילו שהבעתי ענין אך ורק באהובתי קייטי פרי.
אז ראיתי, כי אני בן אדם נחמד ומפרגן (NOT)
וכי מה עוד יש לעשות בזמן שמתארגנים חוץ מלשמוע מוזיקה גרועה ברקע.
אני זוכרת שלפני כמה חודשים מישהו ביקש ממני לחוות דעה על השיר ה"חדש" של סלינה גומז - Come & Get It.
שמעתי וחשבתי שזה מזעזע.
אבל אחרי כל הזוועות ששמעתי בערב הזה, פתאום הזעזוע שלה נשמע כמו יצירת מופת.
קייסי מאסגרייבס תוהה לעצמה מה קרה לפשוט לעלות לבמה ולשיר שיר טוב
(KaceyMusgraves@
?What happened to just gettin' up there and singin' a good song)
גם אני תוהה.

ההופעה של גאגא הייתה מבדרת -ובהתחשב בהופעה שבאה אחריה- בגבולות הטעם הטוב. אם כי השיר לא היה להיט. התרגלנו מגאגא לקצת פרובוקציות וכבר למדתי לקבל את המפלצת הקטנה הזו כמו שהיא.
רובין ת'יק היה פעם זמר מוערך, מה עבר עליו לעת זקנה? איך הוא הסכים שילדה מפגרת שלא מסוגלת לסגור את הרגליים שלה תעמוד כמו דבילית עם כל הקוסלופס שלה בחוץ ותגמור עליו? איכס, מגעילה ת'חיים הקופה הזו.

אח"כ כל מיני מוזרים שאין לי מושג מי הם או מאיפה הגרילו אותם, יש קניה ווסט ש-היי! אני מכירה אותו. אבל אז הוא שר שיר גרוע, אז- לא משנה.

ג'סטין אף פעם לא היה אחד האמנים המועדפים עליי, אבל אפילו עם הופעה שיותר מחצי מהשירה בה זה פלייבק (לא מאשימה אותו, בכל זאת נתן שואו) והחצי השני נשמע נוראי בגלל בעיות סאונד, ובאיזשהו שלב בהופעה הוא החליט לקפוץ לאיזה בית תמחוי ולהביא כמה הומלסים מעברו שיקפצו על הבמה ויראו לא רלוונטים היום כפי שנראו בעבר, ועדין, זו הייתה הופעה טובה יותר מכל הזוועות האחרות שקדמו לה. וטיילור סוויפט, סלינה גומז, וויל סמית', ריהאנה וליידי גאגא מנענעים כאילו אין מחר זה בהחלט מראות מבדרים, אתן לו את זה.

אחר כך עוד כמה כלומניקים מופיעים ואז ברונו מארס, שאני מחבבת אותו בעיקר כי קורטני פנרי כופה עליי לחבב אותו. אבל הוא באמת בסדר. והוא באמת שר. הוא מישהו שאני יכולה לקנות שיר שלו באייטונס לשמוח שבוקע מהרמקולים קול אנושי ולא משהו מכני ואוטו-טיוני למוות.

ואז כל מיני קשקושים של איזה מישהו שנראה כמו ג'סטין ביבר (לפני הניתוח לשינוי המין) עם שני וידאוים עצמיים ביוטיוב ונאום כאילו זכה עכשיו בסרט השנה באוסקר.
ואז ג'סטין (לא ביבר) עולה לבמה ומקשקש על זה שלכולם יש סבא וסבתא אבל אז נזכר שבעצם שלו התפגר אז אופס אבל היי סבתא, זה בשבילך.

ואז אחרי משהו שנראה כמו נצח - קייטי פאקינג פרי!! אני רואה אותה מדלגת בקלילות של איילה בדילגית וחושבת לעצמי שאני באמת צריכה להירשם לחדר כושר כי אם אני רק אנסה לקפוץ עכשיו כמו שהיא קפצה, לא רק שלא יהיה לי קול לשיר אח"כ, סביר להניח שגם לא יהיה לי אוויר לנשום אח"כ או איזשהו צורך בו כי אני אהיה כבר אחרי דום לב וכשל מערכות כללי.
אבל היא מהממת והיה שווה לסבול את כל האנשים המיותרים האלה- שעולם המוזיקה יראה טוב יותר בלעדיהם- עד להופעה שלה

וגאדמט!! היא כוסית

ועכשיו, /fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1231116_437915206326966_183756698_n.jpg" target="_blank" rel="nofollow">https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1231116_437915206326966_183756698_n.jpg" rel="nofollow" target="blank">זמן ל...

SHTRUDIDI

New member
היי, אני מוחה!

אני סו לא אמרתי שכדאי לך לראות, רק רציתי שגם את תחווי את ההלם מההופעה של מיילי ואפילו המלצתי שתחפשי ביוטוב, כי בטח יש קליפ אחד שעוד לא הספיקו להוריד.

אבל אם כבר ראית, אז אכן הילדון שנראה כמו ג'סטין ביבר הופיע גם בחלק שאני ראיתי מהטקס ונתן שם נאום מופרך לחלוטין, כולל - אני רוצה להודות ליחצנית שלי שהיא הטובה בתחום

דקה צחקתי מהמשפט הזה.

חוץ מזה, עזבי את ג'סטין. הוא אדיר.
וגם ג'ימי פאלון מגיע!

ולבסוף, אוי ואבוי מה מיילי עושה שם לרובין ולמה הוא מסכים לזה? כל כך מיותר. אבל ממש.

מסכן הילד! פעם ראשונה שלו (כנראה) נראה שמיילי ממש מתאמצת לצאת מהתדמית ה"כוכבת נוער" שלה ומנסה ליצור כמה שיותר רעש? :/ לא ברור למה, כי לפני זה הצליח לה...

LeAnnDylan

Well-known member
סמאש S01E01

אז הבטחתי שאני אוריד ואצפה, יש לי בערך 5 דקות לסכם את מה שראיתי לפני שאני יוצאת מהבית אז הנה בקצרה.
בעיקרון הסדרה נראית מעניינת, השרים פחות מדברים אליי כי הסגנון הזה הוא לא הקאפ אוף טי שלי. קת'רין עם שיער קצר זה לא כיף. חצי מהקסם שלה זה השיער הארוך. וגם יש בה פחות קסם כשהיא מתוסרטת ולא קלילה וכיפית כמו באיידול

אני לא אוהבת את האייבי הזו מהפרק הראשון. מקווה שהדמות שלה משתפרת בהמשך.
גם טום לא מדבר אליי כל כך עכשיו אבל העוזר שלו חמוד ממש.
ודברה מסינג מלכה!
ומה זה, לא יכלו להביא לקת' חבר חתיך יותר? מסכנה..
ואומייגאד הולי שיט!! הסצינה שלה בבית של הבמאי הזה עם החולצה הלבנה בלי מכנסיים... אהעהאהעהא!!!!|אורגזמה|

טוב, חייבת לעוף, אמשיך לראות מתישהו מחר ואחזור עם חוויות.

SHTRUDIDI

New member
סירייסילי אהבת את העוזר של טום?

זה כזה את לאהוב דווקא את אליס ולא דמויות, נגיד, נחמדות יותר

SHTRUDIDI

New member
העוזר של טום

ואני ממש לא מספיילרת וגם לא אומרת לך מה דעתי על אף אחד לא עכשיו או המשך, אבל אליס רע לג'וליה כבר מהפרק הראשון ואותה אני כן אוהבת אז הוא עיצבן אותי.

LeAnnDylan

Well-known member
הוא לא היה מעצבן בפרק הראשון

הוא היה ממש נחמד ועכשיו אני יודעת בגללכם שבהמשך הוא יהיה זבל

SHTRUDIDI

New member
מה זה לא!

הוא היה חנפן מידי וליקק לטום ועשה פוזות לג'וליה.
ותפסיקי להאשים אותי, לא סיפליירתי לך כלום!!! רק כתבתי שאני שנאתי אותו כבר בפרק הראשון, הוא הציק לי.

SHTRUDIDI

New member
קיצונית מאץ'?

אשמתך שאת רואה סדרה 9000 שנה אחרי שכולם פה כבר חפרו עליה וגם במפגש פורום. ואני עוד ניסיתי להימנע ולכתוב ספוילר, אה!

SHTRUDIDI

New member
את קודם

בדיוק היה לך יום הולדת מומצא השבוע, אז יאללה, סגרי מעגל.

למעלה