טוב אז, VMA?
קרן אמרה שאני צריכה לראות את הטקס אפילו שהבעתי ענין אך ורק באהובתי קייטי פרי.
אז ראיתי, כי אני בן אדם נחמד ומפרגן (NOT)
וכי מה עוד יש לעשות בזמן שמתארגנים חוץ מלשמוע מוזיקה גרועה ברקע.
אני זוכרת שלפני כמה חודשים מישהו ביקש ממני לחוות דעה על השיר ה"חדש" של סלינה גומז - Come & Get It.
שמעתי וחשבתי שזה מזעזע.
אבל אחרי כל הזוועות ששמעתי בערב הזה, פתאום הזעזוע שלה נשמע כמו יצירת מופת.
קייסי מאסגרייבס תוהה לעצמה מה קרה לפשוט לעלות לבמה ולשיר שיר טוב
(KaceyMusgraves@
?What happened to just gettin' up there and singin' a good song)
גם אני תוהה.
ההופעה של גאגא הייתה מבדרת -ובהתחשב בהופעה שבאה אחריה- בגבולות הטעם הטוב. אם כי השיר לא היה להיט. התרגלנו מגאגא לקצת פרובוקציות וכבר למדתי לקבל את המפלצת הקטנה הזו כמו שהיא.
רובין ת'יק היה פעם זמר מוערך, מה עבר עליו לעת זקנה? איך הוא הסכים שילדה מפגרת שלא מסוגלת לסגור את הרגליים שלה תעמוד כמו דבילית עם כל הקוסלופס שלה בחוץ ותגמור עליו? איכס, מגעילה ת'חיים הקופה הזו.
אח"כ כל מיני מוזרים שאין לי מושג מי הם או מאיפה הגרילו אותם, יש קניה ווסט ש-היי! אני מכירה אותו. אבל אז הוא שר שיר גרוע, אז- לא משנה.
ג'סטין אף פעם לא היה אחד האמנים המועדפים עליי, אבל אפילו עם הופעה שיותר מחצי מהשירה בה זה פלייבק (לא מאשימה אותו, בכל זאת נתן שואו) והחצי השני נשמע נוראי בגלל בעיות סאונד, ובאיזשהו שלב בהופעה הוא החליט לקפוץ לאיזה בית תמחוי ולהביא כמה הומלסים מעברו שיקפצו על הבמה ויראו לא רלוונטים היום כפי שנראו בעבר, ועדין, זו הייתה הופעה טובה יותר מכל הזוועות האחרות שקדמו לה. וטיילור סוויפט, סלינה גומז, וויל סמית', ריהאנה וליידי גאגא מנענעים כאילו אין מחר זה בהחלט מראות מבדרים, אתן לו את זה.
אחר כך עוד כמה כלומניקים מופיעים ואז ברונו מארס, שאני מחבבת אותו בעיקר כי קורטני פנרי כופה עליי לחבב אותו. אבל הוא באמת בסדר. והוא באמת שר. הוא מישהו שאני יכולה לקנות שיר שלו באייטונס לשמוח שבוקע מהרמקולים קול אנושי ולא משהו מכני ואוטו-טיוני למוות.
ואז כל מיני קשקושים של איזה מישהו שנראה כמו ג'סטין ביבר (לפני הניתוח לשינוי המין) עם שני וידאוים עצמיים ביוטיוב ונאום כאילו זכה עכשיו בסרט השנה באוסקר.
ואז ג'סטין (לא ביבר) עולה לבמה ומקשקש על זה שלכולם יש סבא וסבתא אבל אז נזכר שבעצם שלו התפגר אז אופס אבל היי סבתא, זה בשבילך.
ואז אחרי משהו שנראה כמו נצח - קייטי פאקינג פרי!! אני רואה אותה מדלגת בקלילות של איילה בדילגית וחושבת לעצמי שאני באמת צריכה להירשם לחדר כושר כי אם אני רק אנסה לקפוץ עכשיו כמו שהיא קפצה, לא רק שלא יהיה לי קול לשיר אח"כ, סביר להניח שגם לא יהיה לי אוויר לנשום אח"כ או איזשהו צורך בו כי אני אהיה כבר אחרי דום לב וכשל מערכות כללי.
אבל היא מהממת והיה שווה לסבול את כל האנשים המיותרים האלה- שעולם המוזיקה יראה טוב יותר בלעדיהם- עד להופעה שלה
וגאדמט!! היא כוסית
ועכשיו, /fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1231116_437915206326966_183756698_n.jpg" target="_blank" rel="nofollow">https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1231116_437915206326966_183756698_n.jpg" rel="nofollow" target="blank">זמן ל...