Lhuna1

New member
אתמול חזרה breaking bad

לה חיכיתי ביותר.
בחודש הבא חוזרות הרבה שאני אוהבת: הישרדות ארה"ב
, הומלנד, דאונטון, מחלקת גנים, המפץ הגדול.

LeAnnDylan

Well-known member
מחשבות פליליות ועד עצם היום הזה

אגב חייבת להתמרמר רגע על הסדרה הזו שכולכם מתעלפים עליה
עם הכתום והשחור. התלהבתי נורא לראות שכולם מדברים עליה כאילו היא הדבר הטוב ביותר מאז הלחם הפרוס. הורדתי את חמשת הפרקים הראשונים ו... כלום.
נחמד וזהו. וכשאני אומרת נחמד אני מתכוונת לזה שזה אפילו לא מצליח לעניין אותי לפרק מלא אחד אז אני רואה כל פרק ביומיים. חצי בפרק בפעם אחת עד שנמאס לי ואני נרדמת ואז למחרת את החצי השני. הפרק האחרון שראיתי אגב שבר שיאים ולקחו לי שלושה ימים לסיים אותו

אני חוזרת לבתוך הבועה. ופרשיות סמויות
ודקסטר

X יו יו S

New member
גם אני לא העפתי על זה

יצא לי במקרה לראות את 2 פרקים הראשונים
זה לא דרמה ולא קומדיה אז לא מצאתי איך להתחבר לזה

ודילן תראי דה קילינג זה יפה

limors2

Well-known member
דוקטור הו!!!!

יהיה לה רק ספיישל בומבסטי מיוחד ואז ספיישל כריסטמס, אבל עדיין.

וחוץ ממנה, מיי ליטל פוני

וכל השאר, גם. המפץ, האנטומיה, גלי (השירים!), SHIELD החדשה, משפחה מודרנית, פארקס, ואפילו וואנס. כי הוק חתיך

SHTRUDIDI

New member
זה נראה טוב למדיי

אני לא כל כך חובבת סרטים וסדרות שקשורים לסופר הירוז למיניהם, אבל זה נראה מעניין ורעיון מגניב לסדרה.

Oukami Kun

New member
פספסת את העיקר בסדרה,

זה של פאקינג ג'וס ווידון. סתם, זה לא העיקר, אבל זה ממש מוסיף הייפ לסדרה הזאת. אחרי איזה 5 שנים שג'וס נמנע מהמסך הקטן הוא חוזר, זה בטוח יהיה מצוין.

SHTRUDIDI

New member
זה לא אישי, אני רק לא יודעת מיהו

והוא גם עוסק בנושא שלא ממש מעניין אותי. אבל שתהיה לכם צפייה מהנה וזה...

Oukami Kun

New member
הוא זה שיצר את באפי, אנג'ל, פיירפליי,

דולהאוס, דוקטור הוריבל ועוד כמה דברים. הוא גם ביים פרק בגלי (את הפרק עם ניל פטריק האריס, שזכה עליו באמי).
והוא ביים גם את הסרט של האוונג'רס, שהוא הסרט השלישי הכי מרוויח בהיסטוריה, אחרי אווטאר וטיטאניק.
והוא גאון בכללי, אבל אם את לא מתחברת לז'אנר אני לא אכעס עלייך

SHTRUDIDI

New member
אז תגיד גלי!

ניל פטריק האריס

בכל השאר לא צפיתי ובגדול זה נראה כאילו הז'אנר שלו הוא כל מה שאני לא ממש אוהבת לצפות בו

Oukami Kun

New member
את דוקטור הוריבל את תאהבי נראה לי

זה מיוזיקל, וזה עם ניל פטריק האריס וניית'ן פיליון (קאסל).
תתחילי מהשיר הזה, ואם תאהבי אלנקק אותך לשאר (זה סך הכל 42 דקות של מחזמר) - http://www.youtube.com/watch?v=ZwJ7AnQTiYM

Lhuna1

New member
מצטרפת להמלצה באופן דחוף ובהול!

אני גם לא מתחברת לשום דבר אחר מהסגנון של ווידון, אבל דוקטור הוריבל זה משהו יוצא דופן, בערך הדבר הכי גאוני שנוצר EVER!!!

למעלה