באפיייי 4X17
ראיתי עכשיו את הפרק שג'ונתן הופך לסוג של אלוהים וזה כל כך אדיר
בהתחלה לא הבנתי מה לעזאזל קורה ולמה הם באים אליו לעזרה, ואז הפתיח, והוא מופיע כל הפתיח, ולא הבנתי מה הולך שם, מה הקשר לג'ונתן והאם הסדרה הפכה לג'ונתן דה וואמפייר סלייר בלי שידעתי? ואז התחיל הפרק וראיתי שהעניין מוגזם, הוא לא סתם עוזר להם אלא ממש יש פולחן רציני סביבו
וזה היה ממש מגניב. ג'ונתן זמר, ג'ונתן סופר, ג'ונתן לוחם ברוע, ג'ונתן על פוסטרים, ג'ונתן בכל מקום. מגניב
ואיך כולם סוגדים לו
"ג'יילס, יש לך את לוח השנה של בגדי הים של ג'ונתן?" "לא! כן... איט וואז א גיפט"
הו ג'יילס ג'יילס
ואניהההההה
היא הורסת אותי!
והפרק הקודם! הכפול! אהההה! הם עשו שישי הפוך! כמה אדיר!
ממש נבהלתי כשפיית' קמה לתחייה, אבל וואו, הקטע של החלפת הגוף היה ממש לא צפוי, הייתי ככה
כשבאפי, איי מין פיית', אמרה 5 ביי 5. אע. אדיר.
זה היה מעולה כל כך!
חוץ מזה,
באפי וריילי-
אני לא אוהבת את באפי בזוגיות, היא הופכת למן סמרטוט קיטשי ומעצבן שבא לי להעיף לו כאפה חצי מהזמן. הקול שלה שונה, המבטים שלה שונים, הכל שונה... ואני לא אוהבת את זה
אני מוכנה לקבל את באפי בזוגיות רק אם בן הזוג הוא ספייק
(הפרק בו הם מתחתנים? גאונות
)
וריילי די מעצבן. בהתחלה חיבבתי אותו אבל אז הוא התחיל לעצבן אותי. למה באפי לא יכולה למצוא בני זוג נורמלים? למה כולם חייבים להיות מיסטר-איי-סייב-דה-וורלד פלצנים, מעצבנים, ועלק-חתיכים?
וטארה... וול... יש לי רק דבר אחד להגיד על זה... אוז תחזור ומהר
(אוז
אני מתגעגעת אליו
)
אבל ווילו מכשפה זה מגניב
(טארה לא.)
לגבי האינישיטיב, בהתחלה זה היה מגניב כי לא היה ברור מה קורה. זו הייתה תעלומה. ולא היה ברור לרגע מי הבאד גאיי. בהתחלה יש חיילים מוזרים שנראים רעים, אחר כך מגלים שהם טובים, ואז מגלים שלא הכל כשר שם... אבל אז אדם השתחרר ואני לא ממש אוהבת את מה שנהיה מהסיפור הזה. אולי כי אני עדיין לא מבינה עד הסוף מה הקטע של האדם הזה, אולי כי הפרקים יותר מדי מתעסקים בו (אחד הדברים שאני אוהבת בסדרה זה שיש בכל עונה באד גאיי, אבל לא *כל* העונה מתעסקים בו, ויש פרקים שהוא בכלל לא מופיע בהם ולא קשור אליהם). כאן בכל פרק הוא מופיע וקורה משהו שקשור אליו, וקצת נמאס ממנו. אז כרגע אני לא אוהבת אותו. אבל נראה מה יהיה. בכל זאת, ממש מעניין מי הוא ומה איתו.
מה עוד מה עוד. אה, ספייק! ספייקיספייקיספייקייייי
טוב, הסיפור שלו בעונה הזאת מושלם. מצד אחד, הוא לא יכול לנשוך ולהלחם אז הסצנות איתו הן לא רק קרבות, אלא הרבה דברים אחרים מגניבים, והוא הופך לדמות שאנחנו ממש רואים את החיים שלה, ושבאיזשהו אופן היא חלק מהחיים של הסקובי גאנג (ובחלק מסוים של העונה חלק אינטגרלי מאוד מהחיים שלהם
), וזה כל כך אדיר ומגניב. הוא לא סתם ערפד שנלחם בהם ומנסה להרוג אותם ולהרוג בני אדם באופן כללי. ומצד שני, הוא עדיין מרושע ומשעשע ושנון ומגניב כמו שרק ספייקי יכול להיות. ("אני אגיד לכם מה אני אעשה... אני אמצא את הפיית' הזאת, אגיד לה איפה אתם, ואגיד לה להרוג אתכם!"
.... "אל תגידו לי ששכחתם שאני מרושע, רק כי אני לא יכול להרוג אתכם זה לא אומר שאני לא אשלח מישהו לעשות את זה"
)
וזה נהדר כל כך! הוא מלך עולם בעונה הזאת (ותמיד, אבל בעונה הזאת בכלל
) וכל כך כיף לי איתו.
בקיצור, עונה מושלמת
יש כל כך הרבה פרקים מגניבים עם רעיונות מעולים וגאוניים! הה! כיף לי!