כמה מילים על עונה 3
(?) צריך בכלל
טוב אז אחרי שסיימתי את עונה 2 הייתי שבורת לב
לגמרי ולא יכולתי להפסיק לבכות.
אז הייתי חייבת לראות את הספיישלים כדי להרגע..
ואז שוב לקחתי הפסקה קלה מהדוקטור.
אבל לא ידעתי מה מחכה לי.
הכל התחיל בעונה השלישית. העונה הזאת סחפה אותי בשניות. כל פרק היה יותר טוב מהפרק הקודם.
וכולם הכינו אותי למרת'ה אמרו לי לשרוד אותה.. וול ההכנה השתלמה היא לא כל כך עיצבנה אותי הבחורה. הדבר היחיד שמעצבן בה זו העובדה שהיא כולה מאוהבת בו .
והיא מתנהגת כמו ילדה קטנה ומאוהבת שדורשת מכות. אבל מצד שני , מי יכול להאשים אותה????? הדיוויד הזה ... הוא הלך וכבש אותי מרגע לדודלי. אין דברים כאלה..
כל חיוך שלו המיס אותי לשלולית. כשהוא מאושר אני מאושרת . כשהוא עצוב אני כולי רוצה לחבק אותו ,כשהוא מתגעגע לרוז ,יש לי קנאק בלב
.
אני מאוהבת
וכל אייקון סגידתי אחר שקיים.
אז הכפולים הראשונים של העונה (הפרקים של הדאלקס) כל כך משעממים ואני חושבת שהם הגרועים היחידים של העונה כי אחריהם זה רק הולך ומשתפר.
והכפול של העונה פשוט מעולה שבמעולים!!!!! הדחלילים המקריפיים האלה וג'ון סמית
והוא אנושי והוא מהמם והוא מאוהב
והוא כל כך יפה (אבל אני שוב גולשת פה לדברים אחרים רגע .. נחזור לעצמי ) איפה הייתי אה כן ..
ובלינק!! הווו רגע שנדבר עליו .. קודם כל השחקנית הזאת כל כך מהממת ,וכל כך דומה לאסתי גינזבורג
וזה פרק כיפי וגאוני ומעולה
ואז באים שלושת פרקי הפיאנלה,
קודם כל המאסטר הזה זו חתיכת דמות גאונית , יו אר נוט אלון
וקפטן ג'ק המהממי
ומרתה הנודניקית אללי תמותי כבר
ואז הוא התחיל להתעלל בדוקטור ואני קיבלתי את זה כמו גדולה . לא בכיתי לא כעסתי ,הייתי מרותקת ואפילו קראתי לו חיזר חמוד
ואז הוא בא וסוגר חשבון עם המאסטר שהתעלל בו כל כך ואני כולי אומרת להדר , יאללה תן לו בראש , תראה לו מה זה , כאסח .. והדר מכינה אותי שזה לא יהיה ככה ואני כולי , תביאו לי את מרטין שישתכב את זה ויראה להם מה זה דם
| |מי אמר מושפעת ולא קיבל?!? ?|
אבל הסצנה הזאת אם ה אי פורגיב יו
כמה מהמם אתה יכול להיות תגיד לי?!?! (המוווווווווון)
וג'ק ,פייס אוף בו !! זה גדול ,לא זה מעבר לגדול ,זה עצום
ואז הטארדיס נתקעת בספינה ואני כולי בלי לראות ,טיטאניק??? חחח ואז הוא מסובב את הגלגל ו-טה-דההה
וראיתי את הספיישל של ה 4 דק' - ואיייי כמה שהוא מהמם בו .. 4 דק' של שלמות על
בקיצור - דיוויד אי לאב יו