shoham95

New member
The Rings of Akhaten

אזזזז, מה חשבתן על הפרק החדש?

אני ממש ממש אהבתי את הפרק. אבל ממש.

זאת הפעם הראשונה מאז שמאט נכנס לתפקיד שהוא הצליח לרגש אותי. הוא, ממש הוא, הדוקטור. העשירי ריגש אותי המון, אבל עם ה- 11 זה לא קרה (התרגשתי מדברים אחרים בעונות האלה, לא מהדוקטור עצמו), וסוף סוף זה קרה. ממש ציפיתי לזה. הנאום שלו בסוף הפך אותי לשלולית של דמעות. זה היה מדהים

והשירים, השירים! מה זה הדבר הזה. זה היה כל כך קסום ועוצמתי.
http://www.youtube.com/watch?v=rGOhatnRMIE
לא מסוגלת להפסיק לשמוע

קלרה נהדרת בכל מובן אפשרי. היא מגניבה והיא מצחיקה והיא מרגשת והיא חכמה והיא עוזרת והיא כיפית והיא כל כך נפלאה. היא פשוט קלרה אוסוולד-פור-דה-ווין

אני ממש אוהבת אותה. ובנוסף לכל היא גם מסקרנת ואני כבר ממש רוצה לדעת מה הסיפור שלה. (והטארדיס לא אוהבת אותה... בדוקטור אין דבר כזה "סתם", וקשה לי להאמין שאין לזה משמעות להמשך. נראה מה יעשו עם זה.)

הילדה הייתה מקסימה (מאט כל כך טוב עם ילדים!), הסיפור היה מעולה ומעניין, השוק היה כיפי וממש הוסיף, ו- we don't walk away, והנאום של הדוקטור בסוף, והעלה
ובכלל, הטקסטים בפרק היו מעולים
וגם ההורים של קלרה ריגשו אותי. והעלה!
היה בפרק הזה הכל. הוא היה גם מרגש, גם משעשע, גם מקסים, גם כתוב נפלא וגם מקורי. וגם השירים, השירים

והוא מלא בציטוטים מעולים, כבר אמרתי?

There’s quite a difference between what was and what should have been. There’s an awful lot of one but there’s an infinity of the other.

I walked away from the last great time war. I marked the passing of the Time Lords. I saw the birth of the universe and I watched as time ran out, moment by moment, until nothing remained. No time. No space. Just me. I’ve walked in universes where the laws of physics were devised by the mind of a madman. And I’ve watched universes freeze and creations burn. I’ve seen things you wouldn’t believe. I have lost things you will never understand. And I know things. Secrets that must never be told. Knowledge that must never be spoken.

נהניתי מכל רגע, ואני כבר רוצה לראות אותו שוב. איזה כיף

עדושית

New member
אהבתי את הפרק

היו בו המון קטעים מקסימים!
ההתחלה עם הסטוקינג להורים של קלרה ולקלרה הקטנה - כל כך מאט

אבל הקטע של העלה הכי חשוב בכל העולם היה ממש מקסים ורומנטי

אני ממש אוהבת את קלרה ואת העובדה שברור שיש סיפור (מעניין
) מאחוריה. והיא חכמה, מגניבה, כייפית, יעילה, עצמאית ולא מאוהבת בדוקטור
שיז אוסום!

אהבתי את הטיול שלהם בשוק והבונדינג עם המלכה - ילדה הקטנה. אבל רק אותי זה מקריפ שהדוקטור נתקל ביותר מדי ילדות קטנות?

השירים היו מרגשים, ה- we don't walk away היה מאד דוקטורי מצידו וגם העובדה שקלרה באה להציל אותו בסוף הזכירה לי מלוות קודמות שאהבנו.

חייבת רק הערה קטנה וקטנונית אחת. בעצם שתיים.

1.מופאט לא כתב את הפרק. אנחנו אוהבים את הפרק. רמז: מופאט לא צריך להיות כותב ראשי של הדוקטור |לא לסקול אותי|

2. עם כמה שהנאום של מאט בסוף היה מרגש, והוא אכן היה כזה, אפילו אני התרגשתי קלות, הוא היה צריך להסתכל למצלמה.
זה פשוט היה הופך את זה למרגש באמת, הפריע לי שהוא הסתכל הצידה כל הזמן. נראה לי כאילו הוא קורא מהטלפרומטר

אבל סה"כ - אחלה פרק! מאט השתפר פלאים! אין ספק שזה שיפור אדיר מהשיעמומון של שבוע שעבר.
אני מקווה שהפרק הבא יהיה אפילו יותר טוב
.

shoham95

New member
ממ

אני דווקא אהבתי את כל הפרקים של מופאט, וכשאני רואה שפרק הוא שלו אני יודעת שהוא יהיה טוב. דווקא הפרקים של הכותבים האחרים מלחיצים אותי... (אם כי כשחושבים על זה כמות הפרקים של הדוקטור שלא אהבתי קטנה מאוד מאוד, אז אולי אני לא דוגמא
אבל בכל זאת- מופאט גאון)

עדושית

New member
את באמת לא דוגמא

נו מה אני אעשה, הוא הצליח לעצבן אותי עם השינוי הקיצוני מדי של הסדרה.

זה כאילו עונות 1-4 זאת סדרה אחת.
ועונות 5 והלאה זה.. דור ההמשך? כמו הסדרה הישנה והנוכחית קצת..

(למרות שלא ראיתי את הישנה כן? זה פשוט מרגיש נורא לא המשכי).

אני רוצה כותב ראשי אחר ודוקטור אחר.
לא איכפת לי שמופאט גאון.
שיבוא לכמה פרקים לדוקטור ובשאר הזמן שלו שיתרכז בשרלוק בבקשה.

shoham95

New member

אני מבינה אותך לגמרי. זה בדיוק מה שהרגשתי ב- 2 וחצי העונות האחרונות. אבל לאט לאט אני לומדת לקבל את השינויים שלו...
הייתי מאושרת אם ראסל היה חוזר לכתוב (ואם דיוויד היה חוזר להיות הדוקטור, אבל זה לא קשור
), אבל דווקא מופאט עושה עבודה מעולה- הוא יצר את ריבר ואת כל העלילה הגאונית של עונה 6, הוא יצר המון פרקים אדירים ומבריקים, קווי עלילה מעולים... הבעיה היחידה שלי איתו היא השינוי של הדוקטור, אבל כמו שאמרתי, אני לומדת לקבל את זה. לאט לאט. אז כרגע אני דווקא מרוצה ממופאט. אבל אני לגמרי מבינה למה את מתכוונת.

זה מזכיר לי שאני צריכה לסיים את שרלוק
טוב, עד 2014 זה יקרה

עדושית

New member
עם שרלוק באמת אין לך מה למהר...

ונצטרך להסכים שלא להסכים לגבי מופאט.
כן הוא גאון וכן הוא יצר את ריבר. אבל לא, הוא לא צריך להיות כותב ראשי בשביל זה.

יעלי1232

New member
יש לזה הרבה מאוד הסברים הגיוניים דווקא.

קודם כל, זה שלא היה הבדל גדול בין עונה 1 לעונות 2-4, זה
א. כי הדוקטור המשיך עם אותה מלווה, ומשהו בו נאחז במה שהוא היה לפני זה. למרות שהוא כן השתנה ומאוד (כריס כמעט כן הרג את הדאלק האחרון. וזו רוז שעצרה בעדו.)
ב. כמובן, זה אותו כותב ראשי.

אבל...
הדוקטור עובר שינויים באופי, כמו שכל בנאדם עובר בתוך 3,6 או 10 שנים ואף יותר. וזה מאוד מאוד הגיוני שהדוקטור עבר שינויים. ועדיין את רואה שזה אותו דוקטור. הוא פשוט עבר כל כך הרבה דברים וכן, ברור שהזהות שלו משתנה. וגם הוא יודע שזה מה שיקרה, הוא אומר את זה באנד אוף טיים.

מופאט עושה עבודה נהדרת.
ואני ממש ממליצה לך לקרוא את הדיון שהתפתח כתת-דיון מההודעה על הפרק האחרון. זה מעניין ונותן הרבה מאוד כלים להבין .

בין יתר הדברים שמחזיקים את הסדרה הזו כל כך טובה, לכל כך הרבה עונות- זה בדיוק זה. הדוקטור משתנה, ואיתו העלילה שלו משתנה. זה הכי מתבקש
לדעתי להמשיך עם הקו של דיוויד-ראסל יותר מדי, בשלב מסוים זה היה חוזר על עצמו או מתחיל לייגע. זה היה מעולה. ומדהים. ודיוויד שחקן אגדי וראסל גאון. אבל הם שניהם פרשו בדיוק בזמן.

עדושית

New member
הסברים הגיוניים למה..?

ברור למה השינוי לא היה ממש גדול בים כריס לדיוויד, גם רוז וגם ראסל ונראה לי שגם העובדה שהם לא באמת התכוונו להחליף דוקטור כלכך מהר, אלא כריס החליט שלא בא לו על התפקיד יותר שיחקה בזה תפקיד

וממש לא התכוונתי שהיה צריך להשיאר את דיוויד. להיפך, תמיד אמרתי שהוא עשה את ההחלטה הנכונה כשעזב מתי כשעזב.
מעבר לזה והוא היה מתחיל לשעמם גם את הצופים.

וברור שאנשים משתנים וגם הדוקטור משתנה, גם לפני שהוא התחלף אנשים (בעיקר המלוות) הצליחו לשנות בו משהו.

אבל, לדעתי השינוי שעשה מופאט היה שינוי קיצוני מדי. וזה פשוט לא שינוי שאני באופן אישי אוהבת.
מובן שכל אחד לוקח את זה אחרת יש כאלה שאפילו אוהבים את מאט יותר מדיוויד.

באופן אישי, אני אשמח כשמאט יתחלף ולדעתי הוא היה צריך להתחלף מזמן.
ואני גם אשמח אם יהיה כותב ראשי אחר ושמופאט יבוא לכתוב כמה פרקים כל עונה כמו שהוא עשה בעונות של ראסל.

כי ההבדל בין עונות 1-4 ל5-7 זה שבעונות הראשונות היו (לדעתי) מעט מאד פרקים משעממים ובעונות האחרונות אני מוצאת את מעט מאד פרקים שאני אוהבת, אז אותי זה מבאס ויש לי תחושה ששינוי לי סדרה שאהבתי קצת יותר מדי.

הישרדות עונה 26 עד פרק 7

שלושת הפרקים הראשונים :
שבט המעריצים
זה התחיל רע, רע מאוד, כאילו מי כורת ברית עם אנשים רק כי הם ניראים טוב?!? WTF??? חבורה של סתומים הרביעיה הזאת.. כבר מההתחלה חשבתי שהם יעופו אחד אחד
יש שם כמה פוטנציאלים למשהו כמו שרי,מייקל ומאט כל השאר שאלוהים ישמור אותי
שאמר- מה יש לומר עליו?!?? הרושם ראשוני שלי ממנו היה מוטעה לחלוטין! חשבתי שמדובר בכריש גיליתי שמדובר בטונה (ואני שונאת טונה)
ברית היפים - יפים יפים (גם זה לא משו למען אמת) אבל מפגרים . לא בואו נוציא את האליל חסינות על מועצת שבט ראשונה שלנו למה לא ?! וריינולד הזה ,מזמן לא פגשתי מלוקק שכזה
ג'וליה ולורה - שיתעוררו על עצמן ומהר למה הן ישנות בעמידה ..
וכמו שאמרתי למאט ומייקל ושרי אני צופה עתיד.. מאט קצת למלמ אבל מייקל נרא לי מבטיח יותר ..

שבט הפייבורטים
טוב יש שם כמה שלא ראיתי את העונה שלהם אז אני לא יודעת כמה הם מפגרים, אבל ,פרנצ'סקה , בירכותיי להיות מודחת ראשונה פעמיים

פליפ - מודה שלא ראיתי את העונה שלו אבל ,שאלוהים ישמור אותי , מה זה?!? הבן אדם בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת אה?? בעייתי משו.. בנתיים הוא סתם נודניק .. נראה מה יהיה הלאה..
קוקרן - קודם כל הורס מצחוק ,טוב שוא לא נשרף תוך שניה וחצי וכן הוא בעונה שלו כבר היה נודניק בלתי נלא , לא נראה לי משהו שונה בו ..
דון - בורינג ,סורי האמת חייבת להאמר .. וגם הבלונדה השניה אנדרה- בנתיים היא סתם פרצוף יפה לא יותר מזה
ברנדה - מי את ומה עשית עם ברנדה?? את לא אמור להיות ביץ?? מה נסגר איתך??
אריק- מעניין אותי איזה משחק הוא הולך לשחק .. כי בפעם הקודמת הוא הי מעריץ ועכשיו הוא פייבוריט אז מעניין אותי מה יקרה איתו
ברנדון - שמישהו יביא את אנשים עם החלוקים הלבנים בבקשה ,ומהר לפני שהוא משתין להם בשעועית
קורין - אוקי ,מה?!? איפה קורין שלי??? את אמור להיות הכלבה כי מניפולטיבית שיש ,מלכת הקרח שכל כך אהבתי.. מה קרה עשית לי בוסטון רוב וחזרת מאמי ?!? הלוווו להתעורר בבקשה
ומלקום - הו מלקום, לא משנה מה תעשה רק תהיה שם .

אוהבת מאוד את הברית שלו עם קורין . אבל זה רק כי שניהם פייבורטים שלי

קצת לא מפתיע שבנתיים הם שולטים במשחק , וול השבט של המעריצים צריך להתארגן על עצמו קודם ..
שונאת אגב שמאחדים לי את האתגר פרס עם חסינות :( זה פחות כיף אבל בטח זה יגמר בקרוב שיגמרו הפרסים הבאנליים ...

אחכ היה פרק ממש משעמם שלא קרה בו כלום בחיי שחצי מהפרק כתבתי להדר , משעממממם לי, אפשר אתגר

ואז ברנדון חטף ת'גננה
מה זה?? אמאאאאא הוא חולה נפש
בחיי מה נסגר עם הבחור??? והם חשבו לזרוק את האתגר, זה היה מאכזב אבל מובן.. הוא יצא דביל הברנדון הזה
או ליתר דיוק ,הוא יצא ראסל!!!! שזה יותר מדאיג. והוא קיבל מאסג' מפורבס , אני גם רוצה !!!
ואה, אני מתחילה לחשוד שההפקה שוב עוזרת למישהו למצוא אלילי חסינות, אני לא מבינה איך ריינלוד הנודניק הזה
מוצא אותם כל הזמן

ואז הגיע טוויסט מס 2 לעונה החלפת שבטים
כל מה שיכולתי לחשוב זה , מלקום בבקשה תשאר עם קורין פריטי פלייייז ולא ידעתי איפה האליל שלו אז קצת דאגתי.
ואז!!! (הזקנה התפלצה לשתיים וממנה יצא אור חזק של עבמ"ם) הוא נחת לי בשבט שאמנם חזק אבל אללי הוא בלי קורין!!! והוא עם ריינלוד הנודניק הבלתי נלאה של העונה
אני רוצה אותו בשבט השנייייייייי
שיהיה עם אריק וקורין ,שהם לגמרי הפייבורטים שלי כרגע.
קורין קצת חזרה לעצמה בפרקים האחרונים, היא רצתה להדיח את ג'וליה רק כי היא משעממת אותה
,אגב ההדחה של מאט
מה נסגר איתכם חבורה של סתומים
, זו הייתה אמורה להיות הדחה כל כך פשוטה של ג'ולייה ופיספסתם את זה בגלל אליל חסינות שבכלל לא אצלו
אידיוטים!
קיצר מגניב לי בעונה הזאת, אני מקווה ששלישית הפייבורטים שלי תשאר שם לעוד הרבה זמן . אני יודעת ספויילרון קטן על מלקום שקצת מרגיע אותי בנתיים..

ציטוטים נבחרים משיחות עם הדר :
אני: למי אכפת מהפאנס קאמפ..
הדר:אני עוד בשוק ששמאר יצא על פציעה בעיין..

אני: שרי מזכירה לי מישהי ואני לא יודעת את מי
הדר:כן, מישהי מנותחת..

אני :(על ברנדון) אה,מזל שהחלטת להשאר,טמבל
הדר: הדוד שלו כבר יותר נורמלי
אני:(בזעזוע) לא הוא לא!

הדר: ריינולד הזה קרציה
אני:כן,בהחלט

הדר: אני רוצה לראות כבר את השבטים החדשים
אני:אני רוצה לראות את מלקום!!!

הדר: מלקום עם הקרציות
אני:שיט
הדר: ובלי קורין
אני:דמטטטטטטטטטטט
הדר:השבט של קורין חלש
אני:זה רעעעע
הדר:ואם מלקום יהיה בברית עם הבנים אני אמות
אני:חונקת אותו

אני: מה פיליפ עושה לפינט?
הדר:וואלה לא יודעת..

הדר:אוי פיליפ, שתוק כבר
אני: לייק |אייקונים של תפילה|
אני: מה הוא רוצההההה
הדר:לדבר
אני :נודניק

עדושית

New member
אוי את גדולה!

יש לך מושג כמה צחקתי עכשיו?
מזל שלא ציטטת את כל השיחה

אבל רגעע לא ראית את העונה של פיליפ?!
אפילו אני ראיתי את זה! אוי כמה שהוא שרוט הפיליפ הזה... איפה רוב שישתיק אותו?

השבט של המעריצים כל כך משעמם אותי, שאין לי הרבה מה להגיד עליהם. שרי מזכירה לי אכן מישהי מנותחת ועוד לא עליתי על מי. אולי שילוב של פנינה טורנה ופנינה רוזנבלום?
ריינולד - אני ממש אשמח אם מישהו יטביע אותו או לפחות ישבור לו רגל, אני לא יכולה לסבול את הפרצוף הזחוח שלו.
ואם הפרומו לפרק הבא אכן נכון אני מרביצה למלקום דרך המסך, ברית עם הגועל נפש הזה?! זה כלכך לא מתאים לו ולמשחק שלו שאני מדחיקה. דיסלייק

בשבט של הפייבוריטים לעומת זאת.. יש את מלקום
שזה בערך כל מה שרצינו לראות בפרקים הראשונים וקיבלנו מזה מעו מדייי

אבל לדעתי זה ישתפר עכשיו עם השאפל של השבטים

קורין נראה לי כלבה אמיתית והיא תצא על מישהו בקרוב מאד - יש לאנדרה מזל שהן הופרדו בין השבטים נראה לי, כי היא לא הייתה מחזיקה מעמד מולה הרבה זמן.
את פרנצ'סקה לא סבלתי גם בעונה שלה אז אני שמחה שגאלנו אותנו לפחות מיסוריה של זו והעיפו אותה ראשונה, שוב.
ותודה על הדגים.
דון וקוקרן נווווווורא משעממים אותי ואני לא מבינה מה הם עושים שם ולמה. לא יכולו להחזיר לי את אוזי שוב?!
אריק מהיום יקרא שאגי ולדעתי הוא דווקא כן נמצא בשבט הנוכחי של מלקום. אז לפחות דבר טוב אחד יש שם. אני ממש מקווה שמלקום יעבוד איתו ולא עם חבורת הסלייזבאג.

ופיליפ - שמישהו יעיף כבר את פיליפ!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לשמוע אותו יותר!!!!!!
קחו אותו תטביעו אותו או לפחות תחסמו לו את הפה! משהו!!!
גם אני הייתי מתחרפנת אם היו תוקעים אותי על אי בודד עם פיליפ.
לא כמו החירפון של ברנדון (שאשכרה הצליח להלחיץ אותי גם דרך המסך) אבל עדיין.

וכן אני עדיין טוענת בתוקף שבין השניים - ראסל יותר שפוי מברנדון. זה שהוא חרא של בנאדם זה משהו אחר לחלוטין.
ברנדון חולה על כל הראש. ממש אבל. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.
לדעתי רק בגלל העובדה שהוא שפך להם שם את כל האוכל הם היו חיבים לערבב את השבטים כדי לתת להם אוכל, אחרת הם היו מתים שם.

ברור שלא ראיתי את הכל העונה של פיליפ

מביאים לי בפעם השלישית!!!!!!!!!! את בוסטון רוב וראסל
שני השורדים הכי מעצבים עלי אדמות, שאני לא יכולה לסבול
את באמת חושבת שאני אראה?!

ייייישששש סוף סוף!!

אני מחכה כבר שתדביקו את הקצב כדי להוציא את מה שתקוע לי בגרון, שזה:
אאאאההההה אני שונאת את פיליפ!!!!| מתעבת אותו, לא יכולה לשמוע אותו, בחיים לא הרצתי קדימה בהישרדות, אבל כמה ווידויים בן אדם אחד יכול לקבל ראבאק?? בעונה שלו לא סבלתי אותו, אבל לפחות הרוב לא סבלו אותו, אז סבבה, פה הם ממש מפחדים ממנו, וכל שנייה הוא "בוסטון רוב אמר ש.....", "בוסטון רוב היה עושה....."
אתה לא בוסטון רוב!!!!!!!!!!!! גאד

והשמות הדביליים האלה שהוא נתן לחברי השבט, קשה לי, ממש קשה לי פיזית לשמוע אותו.
את קורין אני ממש אוהבת ואהבתי שהיא התחברה עם מלקולם

אנדראה - סתומה!
דון - בכיינית, ועושה הרבה שטויות.
ברנדה - איפה היא, היא שם בכלל?
קוקרן - אני חולה עליו, אני חולה על חוש ההומור שלו.
בשבט המעריצים אין אף אחד שאהבתי.
ונשארנו עם ברנדון.....אחחחח ברנדון, יש לו הפרעות קשות לילד הזה, היו לי ציפיות ממנו בעונה שלו (כן, אהבתי את ראסל!), אבל כבר אז התגלו סימנים של מטורף, פה הוא פשוט התחרפן, אבל היה לי קשה לשנוא אותו, כי אחרי הכל הוא נגד פיליפ, פיליפ העביר אותו על הסף, מסכן.
ואיזה עיסוי הוא קיבל מג'ף
חייבת להודות שג'ף התמודד עם זה ממש טוב.

עדושית

New member
וספוילר לשיר בהודעה שמעלי ובפנים

פיליפ הוא אחד היצורים המעצבנים עליי אדמות!
גאדדד למה הוא חושב שהוא בוסטון רוב?!

ואני לא חושבת שמפחדים ממנו שם, להיפך. רוצים לקחת אותו לסוף בדיוק כמו שבוסטון רוב עשה, רק כי הם יודעים שאף אחד לא יצביע לו בחיים.
רק שבניגוד לבוסטון רוב, הם לא יודעים להעמיד אותו במקום ולהשתיק אותו כשצריך. בוסטון רוב קשר אותו חזק

ונשארו לנו רק עוד 2 פרקים ומשבוע הבא (או אולי כבר השבוע
) נהיה בקצב ארה"ב.
מוזמנת לקב' צפייה שלנו

אוי פיליפ הו א יוצור!!! הדבר הכי אמיתי שיצא מברנדון היה כשהוא יצא עליו ואמר לו שאף אחד לא אהב אותו ובוסטון רוב סחב אותו לגמר בגלל זה

הבן אדם לא קולט! והשמות מזעזעים ממש!!
ואני לא חושבת שאני שונאת את ברנדון , אני רק חושבת שהוא חלה נפש ושוהא לא צריך להיות שם.. הוא לא ברשימת השורדים השנואים עלי

שירלי,הדר, יש לי משחק שתיה חדש
לשיר

כל פעם שפיליפ מזכיר את בוסטון רוב צריך להקפיץ שוט.
כמה שיכורות נצא?!

עדושית

New member
את תהרגי את כולנו.

הכבד שלי בטוח לא ישרוד

ובאמת עכשיו, הייתי קרובה ללצרוח על המסך כבר בפרק 8.
שתוווווווק כבר!!!!

ואיפה החפירה שלך על פרקים 7-8?

למעלה