הישרדות עונה 26 עד פרק 7
שלושת הפרקים הראשונים :
שבט המעריצים
זה התחיל רע, רע מאוד, כאילו מי כורת ברית עם אנשים רק כי הם ניראים טוב?!? WTF??? חבורה של סתומים הרביעיה הזאת.. כבר מההתחלה חשבתי שהם יעופו אחד אחד
יש שם כמה פוטנציאלים למשהו כמו שרי,מייקל ומאט כל השאר שאלוהים ישמור אותי
שאמר- מה יש לומר עליו?!?? הרושם ראשוני שלי ממנו היה מוטעה לחלוטין! חשבתי שמדובר בכריש גיליתי שמדובר בטונה (ואני שונאת טונה)
ברית היפים - יפים יפים (גם זה לא משו למען אמת) אבל מפגרים . לא בואו נוציא את האליל חסינות על מועצת שבט ראשונה שלנו למה לא ?! וריינולד הזה ,מזמן לא פגשתי מלוקק שכזה
ג'וליה ולורה - שיתעוררו על עצמן ומהר למה הן ישנות בעמידה ..
וכמו שאמרתי למאט ומייקל ושרי אני צופה עתיד.. מאט קצת למלמ אבל מייקל נרא לי מבטיח יותר ..
שבט הפייבורטים
טוב יש שם כמה שלא ראיתי את העונה שלהם אז אני לא יודעת כמה הם מפגרים, אבל ,פרנצ'סקה , בירכותיי להיות מודחת ראשונה פעמיים
פליפ - מודה שלא ראיתי את העונה שלו אבל ,שאלוהים ישמור אותי , מה זה?!? הבן אדם בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת אה?? בעייתי משו.. בנתיים הוא סתם נודניק .. נראה מה יהיה הלאה..
קוקרן - קודם כל הורס מצחוק ,טוב שוא לא נשרף תוך שניה וחצי וכן הוא בעונה שלו כבר היה נודניק בלתי נלא , לא נראה לי משהו שונה בו ..
דון - בורינג ,סורי האמת חייבת להאמר .. וגם הבלונדה השניה אנדרה- בנתיים היא סתם פרצוף יפה לא יותר מזה
ברנדה - מי את ומה עשית עם ברנדה?? את לא אמור להיות ביץ?? מה נסגר איתך??
אריק- מעניין אותי איזה משחק הוא הולך לשחק .. כי בפעם הקודמת הוא הי מעריץ ועכשיו הוא פייבוריט אז מעניין אותי מה יקרה איתו
ברנדון - שמישהו יביא את אנשים עם החלוקים הלבנים בבקשה ,ומהר לפני שהוא משתין להם בשעועית
קורין - אוקי ,מה?!? איפה קורין שלי??? את אמור להיות הכלבה כי מניפולטיבית שיש ,מלכת הקרח שכל כך אהבתי.. מה קרה עשית לי בוסטון רוב וחזרת מאמי ?!? הלוווו להתעורר בבקשה
ומלקום - הו מלקום, לא משנה מה תעשה רק תהיה שם .
אוהבת מאוד את הברית שלו עם קורין . אבל זה רק כי שניהם פייבורטים שלי
קצת לא מפתיע שבנתיים הם שולטים במשחק , וול השבט של המעריצים צריך להתארגן על עצמו קודם ..
שונאת אגב שמאחדים לי את האתגר פרס עם חסינות

זה פחות כיף אבל בטח זה יגמר בקרוב שיגמרו הפרסים הבאנליים ...
אחכ היה פרק ממש משעמם שלא קרה בו כלום בחיי שחצי מהפרק כתבתי להדר , משעממממם לי, אפשר אתגר
ואז ברנדון חטף ת'גננה
מה זה?? אמאאאאא הוא חולה נפש
בחיי מה נסגר עם הבחור??? והם חשבו לזרוק את האתגר, זה היה מאכזב אבל מובן.. הוא יצא דביל הברנדון הזה
או ליתר דיוק ,הוא יצא ראסל!!!! שזה יותר מדאיג. והוא קיבל מאסג' מפורבס , אני גם רוצה !!!
ואה, אני מתחילה לחשוד שההפקה שוב עוזרת למישהו למצוא אלילי חסינות, אני לא מבינה איך ריינלוד הנודניק הזה
מוצא אותם כל הזמן
ואז הגיע טוויסט מס 2 לעונה
החלפת שבטים
כל מה שיכולתי לחשוב זה , מלקום בבקשה תשאר עם קורין פריטי פלייייז ולא ידעתי איפה האליל שלו אז קצת דאגתי.
ואז!!! (הזקנה התפלצה לשתיים וממנה יצא אור חזק של עבמ"ם) הוא נחת לי בשבט שאמנם חזק אבל אללי הוא בלי קורין!!! והוא עם ריינלוד הנודניק הבלתי נלאה של העונה
אני רוצה אותו בשבט השנייייייייי
שיהיה עם אריק וקורין ,שהם לגמרי הפייבורטים שלי כרגע.
קורין קצת חזרה לעצמה בפרקים האחרונים, היא רצתה להדיח את ג'וליה רק כי היא משעממת אותה
,אגב ההדחה של מאט
מה נסגר איתכם חבורה של סתומים
, זו הייתה אמורה להיות הדחה כל כך פשוטה של ג'ולייה ופיספסתם את זה בגלל אליל חסינות שבכלל לא אצלו
אידיוטים!
קיצר מגניב לי בעונה הזאת, אני מקווה ששלישית הפייבורטים שלי תשאר שם לעוד הרבה זמן . אני יודעת ספויילרון קטן על מלקום שקצת מרגיע אותי בנתיים..
ציטוטים נבחרים משיחות עם הדר :
אני: למי אכפת מהפאנס קאמפ..
הדר:אני עוד בשוק ששמאר יצא על פציעה בעיין..
אני: שרי מזכירה לי מישהי ואני לא יודעת את מי
הדר:כן, מישהי מנותחת..
אני

על ברנדון) אה,מזל שהחלטת להשאר,טמבל
הדר: הדוד שלו כבר יותר נורמלי
אני

בזעזוע) לא הוא לא!
הדר: ריינולד הזה קרציה
אני:כן,בהחלט
הדר: אני רוצה לראות כבר את השבטים החדשים
אני:אני רוצה לראות את מלקום!!!
הדר: מלקום עם הקרציות