MoRoSH11

New member
שקרניות קטנות- פרק אחרון לעונה 3

אלוהים, איזה פרק מעולה ואדיר

באמת אחד פרקי הסיום הכי טובים שיצא לי לראות, עם כ"כ הרבה הפתעות (כל שנייה בערך הייתה הפתעה חדשה) ומתח וקטעים מעולים וטובים.
לפעמים כשאני רואה איזשהו פרק, בכל סדרה שהיא, אני מצליחה לנחש מה היה הצעד הבא ומה יקרה, ופה פשוט לא הצלחתי מרוב שקרו שם דברים מפתיעים ולא צפויים.
איך אני אמורה לחכות עכשיו חודשיים וחצי (זה הרבה זמן
) לעונה הבאה?! זה לא כיף.

אז אליסון חיה?
האמת שזה נשמע לי הגיוני, ושהיא בעצם A, רק לא מובן לי למה היא עושה את זה.

shirblabla96

New member

באמת פרק מעולה!
ובסדרה הזאת אי אפשר לנחש..
אני מקווה אבל שאם אליסון כן חיה יהיה לזה הסבר הגיוני ולא איזה משהו הזוי כזה כי זה יהרוס כל כך הרבה.. מקווה שהם יצאו מזה טוב ולא יהפכו את הסידרה לעל טבעית חח..

MoRoSH11

New member

יש לי הרגשה שהיא לא באמת מתה אף פעם, למרות שיהיו דברים שהם יצטרכו כמובן להסביר.
לא נראה לי שהם יהפכו את זה לעל טבעי, זה יהיה מוזר מדי.

MoRoSH11

New member
שומר הזמן/מיץ' אלבום

ספר ממש חמוד וכיפי, פשוט תקראו אותו

MoRoSH11

New member
נרדף/רוני דונביץ'

למי שאוהב ספרי מתח- ממליצה בחום. קראתי די הרבה ספרי מתח בחיי (אני חושבת שזה בהחלט אחד הז'אנרים הספרותיים האהובים עליי. בניגוד למשל לסרטי מתח שאני לא סובלת כי הם מהירים לי מדי בדר"כ)

הספר מספר על המוסד, ולמעשה על אחת הדמויות הבכירות בו ועל מה שעובר עליו בעקבות איזשהו דבר רע שקורה לו (אמנם הדבר כתוב על עטיפת הספר, אבל אני בכל זאת לא אכתוב אותו פה).
הספר מאוד מהיר ועובר בין מקומות כל הזמן. כלומר, צריך ממש לעקוב טוב אחרי מה שקורה שם.
אני לא יודעת עד כמה, או אם בכלל, הפעולות של המוסד שמתוארות שם אמיתיות(אני מניחה שהבסיס אמיתי) אבל זה מרתק בהחלט.

X יו יו S

New member
אממממ

מצד אחד אני רוצה למצוא ספר מתח טוב אז ישר סימנתי לעצמי את ספר הזה בגלל שכתבת שהוא טוב (לא שמעתי עליו לפני)

אבל מצד שני המוסד?

MoRoSH11

New member
|אנחתרווחה| זהו, אני אחרי המועד ב'

במיקרו כלכלה והפעם יש לי הרגשה טובה.

MoRoSH11

New member
רק להגיד לכם- שסבתא שלי התעוררה והיא נושמת

בכוחות עצמה והבנתי מאמא שלי שהיא בסדר (יחסית כמובן)

למעלה