הדר ביקשה חפירת הישרדות עונה 25 -הדר תקבל
למי שלא ראה אותה עד הסוף. אז אם אתם כאלה ואתם לא רוצים ספויילרים תצאו עכשיו. אם לא אכפת לכם, תשארו! מה אכפת לי
נשארתם? יופי התחלתי לחפור
אז אחר שסיימתי את עונה 24 שהיא ללא ספק לא משהו.. לפחות מפרק 5 היא לא משהו
והסיום שלה כל כך צפוי
כולם אמרו לי שעונה 25 היא טובה ושאני אוהב אותה.
אז העונה התחילה:
שלושה שבטים אוקיי ,והנה הטוויסט שלושה פצעוי מלחמה חוזרים להלחם.
ראסל שאותו אני לא יכולה לסבול ואני ממש לא מבינה מה עשיתי רע שהוא בא ..
סקופין שוואלה היה חביב לפני 12 שנה אבל אלוהים יודע מה הוא שווה היום
ופנר -הו פנר אהבתי לשנוא אותו בפעם הראשונה שלו , מממממש אהבתי אותו בעונה הקודמת שלו, ועכשיו, וול נגיע לזה בהמשך. אבל בואו נאמר שלא סבלתי לראות אותו שם
טוב לעניין מה שיש לי לומר - השבט הכחול - וואוו איפה בובי ג'ון איפה D:
אלילי החסינות - טוב של תלו להם את זה מול העיניים והם לא שמו לב D: רק היה חסר שלט מנצנץ - אליל חסינות D:
העזיבה של דנה - בייי גם ככה לא עשתה משהו מועיל
שורדים שאני אוהבת ממש מדובר על החלק הראשון של העונה,עד לפרק האיחוד - ג'ף (שמהיום נקרא חתיכי ), פנר שמתגלה כמעולה!!!! ! אין , הדיל הזה שהוא עשה איתם בפרק 5 על האתגר היה אחד המהלכים היותר מפגרים שראיתי בחיי, וכולם נפלו בזה לא יאמן !
,כאילו מי אומר לקבוצה באמצע האתגר, עזבו אתכם פרס, תנו לנו לנצח ואנחנו ניתן לכם אורז ?!? חחחחחחחחחח דפוקים ועוד אחד קטן ולא חשוב העונה לשם מלקום
, עליו נדבר בהמשך...
שורדים שאני ממש ממש ממש רוצה שיטבעו בים - אבי מריה ,פיט (שמנסה להיות ראסל רק לא והוא נודניק בעיקר)וליסה שקצת מעצבנת אותי.
ועכשיו לחלק השני של העונה מפרק 7 והלאה
קודם כל רגע תנו לי להוציא את זה כי אני אחרי האיחוד -
מתי פיט היה כזה חתיך?!? איך זה קרה???לא, אתם לא מבינים הוא פשוט חתיך איימים מה זה ?!?!
ארטיס, קורע מאיפה זה בא???
דוסון ,שולטת עשתה את מה שכולנו הכי רוצות לעשות(לקפוץ על ג'ף פורבס מנחה הישרדות ולהדביק לו צרפתית) בתכלס חנקה אותי מצחוק. מסכן פורבס הוא היה בשוק!
אוקי נרגענו?! אפשר להמשיך??
אז מדובר בעונה כל כך משובחת. בחיי שמעונה 20 לא נהנתי ככה מעונה. היה חסר לי לרצות לראות מה קורה שם.. והעונה הזאת סיפקה את זה בענק.
קודם כל היה קאסט מעולה- ג'ף,AKA חתיכי ,פנר,פיט,קרטר,אבי,סקופין,ליסה,דניס וכן גם ההוא איך קוראים לו... אה.. כן .. מלקום כל אחד מהם היה מעולה בדרכו.
מה שיש לי לומר על החלק השני של העונה -מהאיחוד והלאה:
פרק 7 -ההדחה של RC צפוי צפוי וצפוי .. אחלה תוכנית יש לומר התוצאה צפויה.והאיחוד אוי האיחוד כמה מתאחדים נותנים להם עשר דק' לעוף משם ויאללה קישטה , שבט אחד ויאללה באלגן...
פרק 8 - מועצת שבט הכי טובה אבר!!! לא הפסקתי לצחוק לשניה טוב שאבי לא סתם חשפה את האליל שלה שם ,כולם מחורפנים . ופנר אחד אדיוט!! (טוב הוא אדיוט כי הוא לא ידע אחרת והוא ידע שג'ף הולך לעוף אבל אדיוט! יכולת למנוע את ההדחה של חתיכי )מה הוא סתם זורק את השם של אבי!! לא לימדו אותך להקשיב ??? הו וול חתיכי הלך מזל שיש את מלקום
פרק 9 - שאפו על ההדחה הכי לא צפויה שראיתי בחיי .. סחטן עליכם מורידה את הכובע..ווכה ארטיס הולך לו ..
פרק 10 - פה זה כבר היה ממש צפוי עד כדי גיחוך.. הכל התנהל על מי מנוחות שקטים ביי פיט איט ואז נוט ורי נייס טו מיט
פרק 11 - פנר הולך רציתי לחנוק את ליסה בפעם המי יודע כמה ,מה את הולכת ומספרת לו??? מילא אם היית רוצה לשנות את המשחק ,מילא אם היית באה כדי להציל אותו, אני מבינה , אבל לאאאא היא באה רק כדי לומר לו שהיא הולכת להבציע לו סרייסילי???
פרק 12 - אנפאקינג לא יאמן! טוב יאמן מבחינה אסטרטגית אבל קרטר על פני אבי??? באיזה עולם?!?!? כאילו אני מבינה למה הם היו חייבים להדיח את קרטר .. הבן אדם איום רציני בשלב הזה .. אבל איך הם יכלו לשרוד עם אבי מריה
פרק 13 - דינג דונג דה ביץ' איז גון .. כמה פרקים מאוחר מידי אבל היא הלכה סוף סוף , הבחורה הזאת לא תאמן בחיי. וואווו
פרק 14 - חסינות אחרונה ,פלאשבקים למיקרונזיה במיידי ,אחלה אתגר קוויתי שמלקום יזכה,בשניה שהוא לא ידעתי שהוא ילך הביתה וזה בדיוק מה שקרה מהלך צודק אבל מלקום יצא דביל!!! תשקר!! תעשה תיקו!! תעשה משהוווווו קיבנימט!
בכללי אבי הייתה הכלבה האולטימטיבית. ליסה דרשה כאפה רוב הזמן אבל למדה לאט לאט לשחק וטוב שהיא התעוררה לקראת הסוף. פנר ,אני לגמרי מתה על האיש. גאון אסטרטגי שאין כמותו ,דניס ששיחקה משחק מ ו ש ל ם !!!! ממש מושלם. סקופין שלא השתנה מעונה 2
ומלקום ששיחק משחק מעולה מעולה מעולה עם טעות אחת שעלתה לו בפיינל 3! הוא היה צריך או לשקר לדניס או ליצור איתה תיקו ואז הוא היה יושב בפיינל 3 ולא במקום 4 ..
אהבתי כל רגע ונהנתי כמו שמזמן לא נהנתי מעונה
האיחוד היה קורע מצחוק ,יצאו מהם דברים מאוד משעשעים .. קצת לא אהבתי את ההשוואה של מלקום לאוזי (כפרה על מקלום ,אוזי אתה לא.. תרגע חמוד) טוב שג'ף לא שאל אותו אם הוא ישחק שוב כן, אנחנו לא יודעים שאתה בא שוב
עונה מעולה וטובה וכיפית
ויאאלה לעונה 26 , אין לי כוח להשלים את העונות שלא ראיתי (הן נוראיות נווווו ) ולשמחתי ראיתי שמחזירים את קורין מקווה שתהיי כלבה יותר גדולה ממה שהיית ב 17 ויהיה מויי כייף
ומלקום ,תבוא כל עונה טוב??