עדושית

New member
טוב אני בטח היחידה שרואה פה

אז אני אדבר קצת לעצמי..

האמת שהיה דיי בסדר, אפילו ג'ון לא עיצבן אותי כמו שהוא מעצבן אותי בדר"כ

מאנס ריידר ממש לא נראה כמו שהוא אמור להיראות

והשחקנית של יגרטיי קצת מעצבנת אותי

אבל חוץ מזה היה ממש אחלה.

הנופים משגעים

הדרקונים גדלו ונהיו ממש מגניבים
אני דווקא אוהבת את הקו עלילה של דאני בסדרה (לעומת הספר, שם רציתי להחטיף לה מכות
) ג'ורה מקסים כהרגלו והיה ממש ברור לי שהם לא ילכו לפי הספר בעונה הזאת ויזרזו עניינים כמו בדר"כ. אבל לא הכי אהבתי את זה שבאריסטאן מציג את עצמו בשניה הראשונה, כי אז כל הפרנויה של ג'ורה לא תראה הכי הגיונית

אבל הו וול, בנתיים זה נראה נחמד. ואני צריכה מרטין לווריד

shirush3

New member
לספר(עמ' 440)

לא קראתי את מה שכתבת, כדאי לראות?
אני עכשיו אחרי הפרק של ג'ון שהם תפסו על הסולם, אחרי הפרק של ג'יימי שכלאו אותו ואת בריאן ואחרי הפרק של טיריון עם טיוויון, שהוא שוב אומר לו שסירסי צריכה להתחתן

יש שם משהו מספיילר או רומז על העתיד?

עדושית

New member
המממ איפה את עם דאני?

אבל איפה בדיוק?

וחוץ מזה - שום דבר לא בוער, תסיימי את הספר ותראי את העונה ברוגע

באמת שזה לא כזה טוב.
הם סוטים שם מהספר קצת ומגלים משהו שמתגלה רק אח"כ וממש לא בהתחלה, לא ספוילר ענקי.. אבל בכל זאת..
אני חושבת שעדיף לך לסיים את הספר קודם

אבל לשיקולך

shirush3

New member
בדאני
לספר

אני לא ממש זוכתר מה היה שם לא הקשבתי לה
רצו שהיא תמכור את הדרקון, יכול להיות?
והייתה משרתת שהיא שיחררה לחופשי והיא אמרה לה שהיא יכולה להבטיח לה רק חופש

טוב, עדיף שאני אצבור עוד קצת תאוצה בספר ואז אראה את זה

הם והרמזים המאוד מאוד עבים שלהם

עדושית

New member
נמנמ כן את קצת לפני.

ז"א זה לא רמז בסדרה פשוט, זה מפורש.
שוב, לא ספוילר היסטרי אבל עדיין. לא הגעת לשם עוד לדעתי.

shirush3

New member
מהתמונות פרומו שכל הזמן שמים לעונה

זה נראה כאילו זה קטע שעוד לא הגעתי אליו

הזהרתי את אח שלי שלא ידבר איתי על הפרקים

עדושית

New member
אני לא יודעת

כי אני באמת לא זוכרת את הקטעים של דאני כל כך טוב

זה לא איזה ספוילר מטורף אבל עדיף לחכות ולא לראות ולהתבאס אח"כ.

פשוט תתקדמי עם הספר יותר מהר

הדר ביקשה חפירת הישרדות עונה 25 -הדר תקבל

למי שלא ראה אותה עד הסוף. אז אם אתם כאלה ואתם לא רוצים ספויילרים תצאו עכשיו. אם לא אכפת לכם, תשארו! מה אכפת לי

נשארתם? יופי התחלתי לחפור
אז אחר שסיימתי את עונה 24 שהיא ללא ספק לא משהו.. לפחות מפרק 5 היא לא משהו
והסיום שלה כל כך צפוי

כולם אמרו לי שעונה 25 היא טובה ושאני אוהב אותה.
אז העונה התחילה:
שלושה שבטים אוקיי ,והנה הטוויסט שלושה פצעוי מלחמה חוזרים להלחם.
ראסל שאותו אני לא יכולה לסבול ואני ממש לא מבינה מה עשיתי רע שהוא בא ..

סקופין שוואלה היה חביב לפני 12 שנה אבל אלוהים יודע מה הוא שווה היום
ופנר -הו פנר אהבתי לשנוא אותו בפעם הראשונה שלו , מממממש אהבתי אותו בעונה הקודמת שלו, ועכשיו, וול נגיע לזה בהמשך. אבל בואו נאמר שלא סבלתי לראות אותו שם

טוב לעניין מה שיש לי לומר - השבט הכחול - וואוו איפה בובי ג'ון איפה D:
אלילי החסינות - טוב של תלו להם את זה מול העיניים והם לא שמו לב D: רק היה חסר שלט מנצנץ - אליל חסינות D:
העזיבה של דנה - בייי גם ככה לא עשתה משהו מועיל

שורדים שאני אוהבת ממש מדובר על החלק הראשון של העונה,עד לפרק האיחוד - ג'ף (שמהיום נקרא חתיכי ), פנר שמתגלה כמעולה!!!! ! אין , הדיל הזה שהוא עשה איתם בפרק 5 על האתגר היה אחד המהלכים היותר מפגרים שראיתי בחיי, וכולם נפלו בזה לא יאמן !
,כאילו מי אומר לקבוצה באמצע האתגר, עזבו אתכם פרס, תנו לנו לנצח ואנחנו ניתן לכם אורז ?!? חחחחחחחחחח דפוקים ועוד אחד קטן ולא חשוב העונה לשם מלקום
, עליו נדבר בהמשך...
שורדים שאני ממש ממש ממש רוצה שיטבעו בים - אבי מריה ,פיט (שמנסה להיות ראסל רק לא והוא נודניק בעיקר)וליסה שקצת מעצבנת אותי.
ועכשיו לחלק השני של העונה מפרק 7 והלאה

קודם כל רגע תנו לי להוציא את זה כי אני אחרי האיחוד -
מתי פיט היה כזה חתיך?!? איך זה קרה???לא, אתם לא מבינים הוא פשוט חתיך איימים מה זה ?!?!
ארטיס, קורע מאיפה זה בא???
דוסון ,שולטת עשתה את מה שכולנו הכי רוצות לעשות(לקפוץ על ג'ף פורבס מנחה הישרדות ולהדביק לו צרפתית) בתכלס חנקה אותי מצחוק. מסכן פורבס הוא היה בשוק!

אוקי נרגענו?! אפשר להמשיך??
אז מדובר בעונה כל כך משובחת. בחיי שמעונה 20 לא נהנתי ככה מעונה. היה חסר לי לרצות לראות מה קורה שם.. והעונה הזאת סיפקה את זה בענק.
קודם כל היה קאסט מעולה- ג'ף,AKA חתיכי ,פנר,פיט,קרטר,אבי,סקופין,ליסה,דניס וכן גם ההוא איך קוראים לו... אה.. כן .. מלקום כל אחד מהם היה מעולה בדרכו.
מה שיש לי לומר על החלק השני של העונה -מהאיחוד והלאה:
פרק 7 -ההדחה של RC צפוי צפוי וצפוי .. אחלה תוכנית יש לומר התוצאה צפויה.והאיחוד אוי האיחוד כמה מתאחדים נותנים להם עשר דק' לעוף משם ויאללה קישטה , שבט אחד ויאללה באלגן...
פרק 8 - מועצת שבט הכי טובה אבר!!! לא הפסקתי לצחוק לשניה טוב שאבי לא סתם חשפה את האליל שלה שם ,כולם מחורפנים . ופנר אחד אדיוט!! (טוב הוא אדיוט כי הוא לא ידע אחרת והוא ידע שג'ף הולך לעוף אבל אדיוט! יכולת למנוע את ההדחה של חתיכי )מה הוא סתם זורק את השם של אבי!! לא לימדו אותך להקשיב ??? הו וול חתיכי הלך מזל שיש את מלקום

פרק 9 - שאפו על ההדחה הכי לא צפויה שראיתי בחיי .. סחטן עליכם מורידה את הכובע..ווכה ארטיס הולך לו ..
פרק 10 - פה זה כבר היה ממש צפוי עד כדי גיחוך.. הכל התנהל על מי מנוחות שקטים ביי פיט איט ואז נוט ורי נייס טו מיט
פרק 11 - פנר הולך רציתי לחנוק את ליסה בפעם המי יודע כמה ,מה את הולכת ומספרת לו??? מילא אם היית רוצה לשנות את המשחק ,מילא אם היית באה כדי להציל אותו, אני מבינה , אבל לאאאא היא באה רק כדי לומר לו שהיא הולכת להבציע לו סרייסילי???
פרק 12 - אנפאקינג לא יאמן! טוב יאמן מבחינה אסטרטגית אבל קרטר על פני אבי??? באיזה עולם?!?!? כאילו אני מבינה למה הם היו חייבים להדיח את קרטר .. הבן אדם איום רציני בשלב הזה .. אבל איך הם יכלו לשרוד עם אבי מריה

פרק 13 - דינג דונג דה ביץ' איז גון .. כמה פרקים מאוחר מידי אבל היא הלכה סוף סוף , הבחורה הזאת לא תאמן בחיי. וואווו
פרק 14 - חסינות אחרונה ,פלאשבקים למיקרונזיה במיידי ,אחלה אתגר קוויתי שמלקום יזכה,בשניה שהוא לא ידעתי שהוא ילך הביתה וזה בדיוק מה שקרה מהלך צודק אבל מלקום יצא דביל!!! תשקר!! תעשה תיקו!! תעשה משהוווווו קיבנימט!

בכללי אבי הייתה הכלבה האולטימטיבית. ליסה דרשה כאפה רוב הזמן אבל למדה לאט לאט לשחק וטוב שהיא התעוררה לקראת הסוף. פנר ,אני לגמרי מתה על האיש. גאון אסטרטגי שאין כמותו ,דניס ששיחקה משחק מ ו ש ל ם !!!! ממש מושלם. סקופין שלא השתנה מעונה 2
ומלקום ששיחק משחק מעולה מעולה מעולה עם טעות אחת שעלתה לו בפיינל 3! הוא היה צריך או לשקר לדניס או ליצור איתה תיקו ואז הוא היה יושב בפיינל 3 ולא במקום 4 ..
אהבתי כל רגע ונהנתי כמו שמזמן לא נהנתי מעונה :)

האיחוד היה קורע מצחוק ,יצאו מהם דברים מאוד משעשעים .. קצת לא אהבתי את ההשוואה של מלקום לאוזי (כפרה על מקלום ,אוזי אתה לא.. תרגע חמוד) טוב שג'ף לא שאל אותו אם הוא ישחק שוב כן, אנחנו לא יודעים שאתה בא שוב
עונה מעולה וטובה וכיפית
ויאאלה לעונה 26 , אין לי כוח להשלים את העונות שלא ראיתי (הן נוראיות נווווו ) ולשמחתי ראיתי שמחזירים את קורין מקווה שתהיי כלבה יותר גדולה ממה שהיית ב 17 ויהיה מויי כייף
ומלקום ,תבוא כל עונה טוב??

עדושית

New member
יאיי לי!

כאילו לא חפרנו על זה מספיק במדיות אחרות

אבל באמת שהייתה עונה מעולה של הישרדות, אחרי שנים שלא ראיתי, אני ממש שמחה שהתחלתי לראות את 25

למי שלא ראה ומתכוון לראות

בגדול - אני ממש מסכימה עם כל מה שכתבת.
באמת שהייתה עונה מעולה, בעיקר מפרק 8 עם מועצת השבט הכי הזויה אבר. לא הפסקתי לצחוק מכל מה שהלך שם

חבורה של מפגרים...שאין דברים כאלה. פנר יצא די דביל בקטע הזה לזרוק קול לאבי בלי שום סיבה ברורה.
ועוד טעות שפנר עשה ועלתה לו בפיינל 4 ואולי גם במיליון זה לסרב להצעה של הג'יזס באנץ ולהגיד להם שהוא צריך לחשוב על זה

כאילו סיירסלי?! מילא מלקום, זאת הפעם הראשונה שלו במשחק. אבל פנר, ממך ציפיתי ליותר! זאת הפעם ה-3 שלך שם! ת-ש-ק-ר!!!!
מציעים לך פינאל 4 - תגיד כן בטח, ברור! אני בפנים! מה איכפת לך?!
וכנ"ל מלקום מציעים לך תיקו והצבעות שלא כוללות אותך בכלל - לך עם זה!! לפחות תשקר! למה להיות טיפש אבל למה?!
כי חוץ מהטעויות האלה הם שיחקו משחק מעולה ממש

פנר סובב את ליסה וסקופין על הזרת הקטנה שלו. ומלקום פשוט שיחק משחק מושלם, אבל בסוף בחר לבטוח באנשים, וזה פשוט דבר שלא עושים וזה עלה לו במקום בגמר

בחיי שהייתי עצובה בשבילו, זה הזכיר לי את העונה הראשונה של אוזי (שאהבתי מאד בפעם הראשונה, אח"כ לא כ"כ) שעשה הכל אבל נבעט שניה לפני הסוף, באמת חבל כי הוא היה שחקן נהדר. גם חתיך, גם חכם וגם נכיר את ה"פ!
מה עוד צריך בחיים

אני ממש מחזיקה אצבעות בשבילו בעונה 26 שאני בטח אתחיל בקרוב, אבל אין לי ציפיות גבוהות שיתנו לו לנצח שם - כי עכשיו יראו פו איום כפול ממה שראו בו ב-25 לדעתי. אבל, נחיה ונראה.

ולגבי הפיינאל 3:
סקופין - יש לו מזל שהוא טוב בשיווי משקל ושמלקום ממש ממש גרוע בזה. זה כל מה שיש לי להגיד עליו. הוא היה ממש אנמי לדעתי ולא ברור לי למה הוא חשב שמגיע לו לנצח. הוא גם לא העיפרון הכי חד בקלמר.

ליסה- מהאיחוד לא היה פרק שלא רציתי לבעוט בה. בחיי. מזמן לא עיצבנה אותי שחקנית ככה בהישרדות. אי אפשר לשנות את דעת כל שניה וללכת לספר לכולם מה התוכנית סתם כי את מאמינה בישו. סתומה. אין מילים. לא ברור לי למה היא נבחרה לשחקנית האהובה, היא הייתה אחת המעצבנות אבר.
ללכת ולהגיד לשחן שאת אוהבת ברמה האישית - אני הולכת להצביע לך היום יחד עם X Y Z - ולא אני לא מתכוונת לשנות את דעתי, לך תנסה לעבוד על שאר האנשים אולי זה יעזור לך. זה פשוט אחד הדברים הכי מטומטמים שאפשר לעשות בהישרדות.

דניס - חוץ מיציאות על אבי (שבאמת לא ברור לי איך הם שרדו איתה כל כך הרבה זמן, אני הייתי מטביעה אותה בים מזמןן) שהוציאו אותה קצת כלבה מתנשאת (צודקת בכל מילה, אבל עדיין) שיחקה משחק מושלם ולא חשבה לזרוק את מלקום לכלבים עד שהוא הוכיח לה שהוא לא איתה.

חבל לי שמל לא זכה, אבל אם לא הוא אז לפחות דניס.

יאללה עונה 26!

מקווה שיהיה הרבה מלקום בלי חולצה

עדושית

New member
אין לי מה לראות!!!

|הדר שמנסה לא לראות את כל 7 הפרקים שיצאו להישרדות 26 ביום אחד|

אז אני צריכה משהו קליל וטוב לגמילה שלי ממלקום כפרעליו

הלפ.

shirush3

New member
psych

זה קליל כי זה משעשע ומצחיק, אבל זאת סדרת במשטרה בכל זאת

עדושית

New member
מה זה? עם מי זה?

שיר דיברנו על זה כבר? לכי תראי את עונה 25!
אני צריכה תמיכה נפשית :D

shirush3

New member
אז psych

יס תרגמו את זה ל"בניחוש חוקר"
זאת סדרה על שון, שאבא שלו היה שוטר והוא לימד אותו לשים לב לפרטים מגיל קטן.
הפיילוט מתחיל כששון עוזר למשטרה בפיענוח של רצח והם חושבים שהוא הרוצח, אז בשביל לצאת מזה הוא אומר שהוא מדיום.
זאת אחת הסדרות הכי מצחיקות שראיתי והיא גם קצת הזויה

עכשיו משודרת עונה 7, שהיא פשוט מעולה

יש להם קטע עם אננס, בכל פרק מסתתר אננס
הפתיח שלהם מגניב ועם העונות הם שינו אותו לפי הנושא של הפרק
אה וכן יש להם מלא מלא פרקים שלמים עם רפרנסים לסדרות/סרטים וכל מיני שטויות

ועשיתם לי חשק לחזור להישרדות, אבל מתי אני אספיק הכל?!?!?
מרטין!! אולי אחרי מרטין?

עדושית

New member
שיר, לכי תסתכלי על התמונה שמוריה שמה ועל הגיף

שלי ואז תגדירי סדר עדיפויות

וזה נשמע מגניב, אבל ראבק 7 עונות להשלים עכשיו?!

טוב הולכת לבדוק את הפרק הראשון כי עוד קצת מלקום ואני מתה סופית.

shirush3

New member
בגלל זה עשיתן לי חשק!

וגם ככה יש לי את פרק 9 על המחשב

העונות של סייק לא ארוכות
רק עכשיו בעונה 7 הם חגגו פרק 100

עדושית

New member
אז ראיתי את הפרק הראשון.

וזה חמוד.
לא הצליח להסיח את דעתי ממלקום (אולי כי מישהי לא הפסיקה לשלוח לי ציטוטי טוויטר ותמונות מהטוויטר שלו כל הזמן?!
)

אבל זה בהחלט חמוד.

למעלה