SHTRUDIDI

New member
אז תגידו...

במה אתם צופים?
אני מחפשת המלצות לתוכניות ששוות צפייה, לא משנה אם חדשות ממש או לא, רק שיהיו טובות.
וגם סתם בכללי מעניין לדעת מה כולנו עוד רואים חוץ מאיידול.

Lhuna1

New member
מה את אוהבת?

אני רואה השרדות (ארה"ב), המפץ הגדול, מחלקת גנים ונוף, האישה הטובה, משפחה מודרנית, איך פגשתי את אמא, Once upon a time.
ומחר חוזרת ד"ר הו

מבחינת דרמות יש קצת יובש כרגע, אבל האהובות עלי בכללי זה שובר שורות, דקסטר, שרלוק, מראה שחורה, דאונטון אבי (כל הסדרות האלו כרגע בפגרה
)
התחלתי גם את בית הקלפים, אבל עוד לא יודעת אם זה שווה.

SHTRUDIDI

New member
גם קומדיות וגם דרמות

איך האישה הטובה? עוד לא ניסיתי אותה. כדאי?
ועל מה זה Once upon a time?

ממה שציינת אני מאוד אוהבת את משפחה מודרנית ואיך פגשתי את אמא. ניסיתי קצת את מחלקת גנים ונוף ולא הצלחתי להתעניין מספיק למרות שאני אוהבת את איימי פולר.
גם אני התחלתי את בית הקלפים. קשה לי להחליט איך היא מהפרק הראשון בלבד אז אנסה עוד קצת ונראה לאן זה הולך.

jess r

New member
זה אבודים רק גרוע

ובתפאורה אחרת ועם הרבה פחות חתיכים.

LeAnnDylan

Well-known member
אל תקשיבי לג'נט. היא סתם ממורמרת על זה

שהיא לא זכתה באקס פקטור

זו סדרה שווה וכולם שם חתיכים!! (טוב נו, חוץ מאיזה שני קשישים
אבל הם מגניבים!
)

Lhuna1

New member
once upon a time

אני לא רוצה להרוס יותר מידי, ומאמינה שכמעט כל מידע הוא ספויילר והכי כיף לגלות הכל לבד.
אני אגיד לך בקיצור שהיא מתבססת על סיפורי האגדות המוכרים לנו, ומביאה אותם לעולם המודרני, עם הרבה טוויסטים והפתעות. זה יכול להראות קצת ילדותי בהתחלה, אבל זאת סדרה ממש כיפית ואפילו מותחת. וההפקה מדהימה בעיני.

Lhuna1

New member
האישה הטובה זה דרמת בית משפט

אבל אחת היותר טובות בעיני של היום (בעקרון הז'אנר הזה כבר די מאוס, אבל היא מספיק שונה ואיכותית בשבילי).

SHTRUDIDI

New member
הז'אנר הזה באמת קצת מאוס

אבל אם היא שונה ואיכותית אולי אתן לה צ'אנס.

SHTRUDIDI

New member
נשמע מעניין

איזה עונה משודרת עכשיו בארה"ב?
מישהו מהשחקנים שם מוכר?

SHTRUDIDI

New member
יש כמה בנות מוכרות

אבל לא מישהי מרגש מידי.
בקיצור, נשמע אחלה וכנראה אנסה בקרוב.
הבאסה היחידה עם השלמות של סדרות שלא שודרו מהם הרבה פרקים, היא שבאמצע נגמרים הפרקים וצריך להתחיל לחכות שבוע לפרק הבא.

LeAnnDylan

Well-known member
לא יודעת

אני לא אוהבת לראות סדרות ולהיות בפיגור של כמה עונות, ככה כל הזמן מספיילרים לי דברים

אבל מצד שני, אני תמיד דואגת שתהיה לי סדרה בסטנד ביי עם מלא פרקים מחכים לי כדי שלא יצא מצב שאין לי מה לראות.
אז כל אחד והעדפות שלו.

למעלה