ש שוקוהולית New member 1/2/13 #2 אמ, מה? זה אפילו לא מוביל לשרשור הפרק, זה מוביל לכל הפורום. ומאיזה מבקרים הוא גרף מחמאות? מה קורה פה? טוב, לפחות אם מישהו מגיע עכשיו מהראשי זה לפרקים יחסית מוצלחים...
אמ, מה? זה אפילו לא מוביל לשרשור הפרק, זה מוביל לכל הפורום. ומאיזה מבקרים הוא גרף מחמאות? מה קורה פה? טוב, לפחות אם מישהו מגיע עכשיו מהראשי זה לפרקים יחסית מוצלחים...
ש שוקוהולית New member 1/2/13 #4 הגיוני, אבל לא זו הנקודה. כשאני לוחצת על לינק כזה לפורום אחר אני תחת הרושם שאגיע לדיון של הפרק, וזה לא המצב, אז אני לא כ"כ מבינה את הפואנטה.
הגיוני, אבל לא זו הנקודה. כשאני לוחצת על לינק כזה לפורום אחר אני תחת הרושם שאגיע לדיון של הפרק, וזה לא המצב, אז אני לא כ"כ מבינה את הפואנטה.
A aesu New member 1/2/13 #6 כי זה היה כל כך מזמן. גם אני לא הייתי ששה להתחיל להגיב בדיון שהיה לפני חודשים.
ש שוקוהולית New member 1/2/13 #8 נו אבל זה בדיוק מה שאני אומרת לא שהיה צריך לקשר לשרשור הפרק, אלא שלא ברור למה מלכתחילה לפרסם את זה. שידברו על הפרק הקודם, הוא היה באמת טוב.
נו אבל זה בדיוק מה שאני אומרת לא שהיה צריך לקשר לשרשור הפרק, אלא שלא ברור למה מלכתחילה לפרסם את זה. שידברו על הפרק הקודם, הוא היה באמת טוב.
N neurotica New member 1/2/13 #5 זה אומר שאם מישהו יגיע לפה מהראשי כנראה צופה בקצב של הארץ ולא יבין על מה אנחנו מדברים.
X X יו יו S New member 1/2/13 #9 אולי יש אנשים שרואים בקצב של יס ותפוז בונים על זה זה שהם יבאו לפה ויתחילו לדבר על פרק של גריז (סתם מנסים להוסיף גולשים לפורום אני לא מאמינה שיש הרבה כאלה)
אולי יש אנשים שרואים בקצב של יס ותפוז בונים על זה זה שהם יבאו לפה ויתחילו לדבר על פרק של גריז (סתם מנסים להוסיף גולשים לפורום אני לא מאמינה שיש הרבה כאלה)
N neurotica New member 1/2/13 #10 אפשרי ביותר. היה חכם יותר אם היו מתאמים את זה עם, וול, הנהלת הפורום.