PaperBackWriter

New member
תודה לג'נסיס?

הפסקתי להגיב בפורום הזה באופן קבוע כבר לפני יותר משנתיים אבל בכל מקרה הרגשתי צורך לשתף... היום היו לי מיונים ליחידות בחיל הים ובין המיונים היה שאלון של מלא שאלות ידע כללי. אחת השאלות הייתה מה זה פוקסטרוט ואין צורך להגיד איך ידעתי שהכוונה היא סוג של ריקוד. אני מניח ששאלה אחת מסכנה לא באמת השפיעה על התוצאות אבל בסופו של דבר קיבלתי גיבוש צוללות לחודש הבא וזאת הייתה השאלה שהכי זכורה לי מכל המיונים
בלי קשר זה צירוף מקרים נחמד כי לא מזמן יצא לי לשמוע את אותו האלבום אחרי הרבה מאוד זמן, ולהיזכר כמה שהוא טוב ואיך אהבתי אותו בזמנו.

PaperBackWriter

New member
נשבע ששאלו את זה!

לא חושב שדבר כבר יעזור לך שאתה תקוע בתוך צוללת 3 שבועות אבל קטנה

Barmelai

New member
בצוללות לא רוקדים פנדנגו?

אז איך מעבירים שם את הזמן?

arieltr

New member
בחיבור פאזלים של צינורות מתכת ואינסטלציה זהה

פייפר באק רייטר תתכונן להיזדחל (עם עוד ארבעה רקדנים) לחלל במידות של תא שירותים מינימלי (אבל עם תיקרה בגובה מטר עשרים) ולעסוק בשיברים במשך השעה המיסתורית שקיימת בין 3:47 ל-3:48 בבוקר. (כן אתה עומד לגלות שקיימת שעה בתוך הדקה הזאת).

דחיסה נעימה, ובהצלחה.

צוללות

לאבי היו חברים רבים. אחד מהם - אולי החבר הכי טוב שלו - היה רב חובל בצי הסוחר. ביתו שבמורדות הכרמל היה תחנת-מעבר לקציני חיל הים וימאים בכלל, שהיו באים והולכים משל היתה הדירה הקנטינה בבסיס. שבת אחת ביקרנו שם. ישבתי על ברכיו של בחור מזוקן שסיפר לי שהוא משרת בצוללת. "מה זה צוללת?" שאלתי. "זו ספינה ששטה מתחת לפני המים" הוא אמר. לא האמנתי לו, "אבל איך זה יכול להיות? אי אפשר לנשום מתחת למים". אז הוא הסביר לי מה זה פריסקופ, ואיך נושמים בצוללת. "אנחנו נוסעים לחו"ל להביא את הצוללת חזרה לחיפה, וכשנחזור, אקח אותך לסיור בצוללת", הוא הבטיח. זו היתה ה"דקר".

http://www.youtube.com/watch?v=OdH1Sv8iB7Q

theOlive

New member
מחווה לU2 בסינמה סיטי ראשל"צ 30.1

רוקוויל המחווה ללהיטי U2 בליווי וידאו מקורי של הלהקה על מסך ענק!

יום ד 30.1 21:00
סינמה סיטי, ראשל"צ
לכרטיסים 03-9437615
לחברי הקבוצה 70 ש"ח כולל כוס בירה/שתיה קלה (במקום 120 ש"ח)

Where the streets have no name, Newyear's day, Sunday bloody Sunday, With or without you, One ועוד

שירה ואקוסטית - אוליב
קלידים וניהול מוזיקלי - מיכאל שוורץ
גיטרות - אלעד מרום
בס - אלכס אפלבאום
תופים - ג'קי שרגא

למעלה