o0Invisible0o

New member

טוב, תרגיל ניו מדיה באיחור של שבוע התחרבש, שוב.
אם הבנתן/ראיתן את זה מהסטטוס פייסבוק, סגרתי עם שחקן בשישי בצהריים (בדיוק לפני שאני ולילך נכנסו לסרט!) לצילומים היום בבוקר והוא הבריז לי בשישי בערב.
בסוף לא נשארה לי ברירה אלא לאלתר משהו עם עצמי סטייל וולוג. ואחרי אין סוף קשיים (גילוי מאוחר שאין מקום פנוי בזיכרון המצלמה ומה שחשבתי שהיא מצלמת היא בעצם לא צילמה, מכוניות רועשות, שמש שוקעת, סוללה נגמרה ועוד ועוד) הצלחתי לצלם משהו ואז רק התחילו הבעיות.
גיליתי שהכלי "המופלא" שאנחנו אמורים לעבוד איתו מלא מלא בבעיות וכשלים ויצא משהו ממש עקום שאם הייתי יכולה הייתי פשוט מראש עורכת על תוכנת עריכה נורמלית ומעלה ליוטיוב וזהו, זה היה נותן לי ממש את אותו הדבר רק באיכות יותר טובה ופחות כאב ראש.

בקיצור, כיף. היה לי עד כדי כך יום נאחס שאפילו פתחתי שמנת חמוצה כדי לאכול וכששפכתי ממנה את הנוזלים..היא כולה נשפכה לכיור.

הנה סרטון קצר שלי שמסכם את תחושותיי מהיום הזה [בליווי מכוניות מרעישות מבחוץ..כי...ככה היה כל היום.
] http://www.youtube.com/watch?v=2WSxg7peQ24

מה שלום כולן?

Kill Bernard

New member
אני ממש מזדהה עם הפרצוף, אדיר!!

שמחה שיצא בסוף משהו, קצת פחות על הייסורים שזה גרם לך, אבל זכית בתמיכתי בתוצאה הסופית.

dans girl

New member
המרמור שעל פנייך ממש משעשע
אני ממש מתבאסת שלא יצא לפועל בסוף
. שחקן טיפש
.
מזל שיש לך עוד הזדמנויות לעשות תרגילים אחרים
.

והדבר עם השמנת החמוצה זה אחד המבאס
. טוב שהיום הזה מאחורייך וסיימת את התרגיל הזה והכל בסדר. תרגיל הבא יזרום יותר טוב
.

השבוע זה השבוע האחרון בסמסטר שבו יש שלי 2 מעבדות באותו שבוע. מה שאומר שהחל משבוע הבא אני מתחילה ללמוד למבחנים שיתחילו בעוד חודש. הצילו.

o0Invisible0o

New member
וואי וואי

מדהים אותי כמה את מודעת לסמסטר וזה..מתי יש לך פחות מעבדות ואז מתי צריך להתחיל ללמוד למבחנים.

ב-ה-צ-ל-ח-ה-! [אז יש לי חודש בערך עד לבחינות? :S]

וכן, תמיד יש הזדמנויות לתרגילים נוספים..
לא נורא, אני בתכלס מעדיפה שהוא יבטל לי יום לפני מאשר יבוא ויעצבן כי הוא לחוץ על זמן [שזו הייתה הסיבה שהוא ביטל]

dans girl

New member
אם אני לא אהיה מודעת לכל דבר בסמסטר הזה, איך אני אמורה לעבור אותו? אני לא יודעת איך בנאדם אמור להיות מסוגל להתמודד עם לימודים ומטלות, מעבדות סטודנטים, עבודה ומעבדת מחקר בלי להיות מודעת לכל דבר שיש לו לעשות, כמה זמן זה לוקח ומתי הוא יכול לעשות את זה.
את צריכה לראות את הגוגל קלנדר שלי. אנשים מתייאשים רק מלהסתכל עליו.
היום רציתי לקבוע עם חברה מהעבודה להכין עוגיות לקריסטמס והייתי צריכה לשבת 10 דקות כדי לפנות לזה 3 שעות
. ואפילו לא מדובר בהשבוע
.
דברים כמו 'המתרגלת לא העלתה את התרגיל באותו יום של התרגול' (כמו שקרה עכשיו..) יכולים לחרבש לי את כל השבוע (במקרה השבוע אם היא תעלה אותו מחר זה עוד יהיה בסדר, אבל אם היא לא תעלה אותו מחר זה באמת יחרבש לי מלא דברים
).

מיותר לציין כמה אני מחכה שהסמסטר הזה ייגמר כבר, ויתחיל סמסטר שבו אני אמנם עובדת 16 שעות בשבוע באניקליפ + כמה שיותר במעבדה, אבל לפחות אין לי מעבדות סטודנטים בכלל, ויש לי גג 4 קורסים, סמינריון ועבודת מחקר אחת בזמן כולל של עד איזה 10 שעות בשיעורים פרונטליים כל שבוע, כולל לפחות יום חופש אחד וכמה כאלה שאני לומדת בהם רק שעתיים. תגיע כבר, סמסטר ב'.

לגבי השחקן - עדיף שהוא לא היה לוקח את זה על עצמו אם הוא ידע שהוא עסוק וככה לא מבריז לך בכלל. אבל בעיקרון כן, עדיף לך שהוא יבריז מאשר יהיה מעצבן כל הצילומים.

LemonLimeLilach

New member
וואי קבלו תיקון

יש רק איזה שבוע חופש מסדרות... חשבתי שאני אספיק להשלים הכל אבל שבוע הבא כבר יש פרנטהוד ושבוע אחרי חוזרות כל הסדרות של ABC פמילי (אני רואה 3) ועוד מלא
זה הורס לי את כל התכנונים.

dans girl

New member
לי נשאר רק פרק של CSI להשלים! ואז יש לי 10 ימים של הבית הלבן
.
וב'10 ימים של הבית הלבן' אני מתכוונת שאני בטח הספיק לראות איזה 6-7 פרקים, כי אין לי ממש חיים ואם אני רואה פרק של סדרה ביום זה די הישג בשבילי
.

אחחח בדיוק הספקתי לוותר על CSI...

אין לי מושג מה נחשב ספוילר או לא בסדרה הזאת (מרוב עונות, אתם יודעים) אז אני רק אגיד שהחלטתי לוותר עליה באמצע העונה ה- 12. משהו מיותר התרחש שם...

o0Invisible0o

New member
כן, גם אני שמתי לב לזה!

אבל..סיימתי להשלים בונז..ויש לי רק עונה שלמה של "השעה" וכוונות להשלים את "שרלוק" הבריטית.

בכל שאר הדברים שאני רואה אני בקצב!!! [אני פשוט רואה ממש מעט. ><]

רק לי יש שבועיים ריקים?
אני משלים "שובר שורות" אבל זה יגמר לי בקרוב (מאוד).
זה טוב ללחץ בית, אבל לא לחופש שאני לוקח הסופ"ש..

limors2

Well-known member
גם לי, כמעט.

מחר ספיישל דוקטור הו(
!!!!!!), שישי הבא המפץ הגדול ואז בשבוע אחרי מתחילים/ממשיכים כמה דברים.

LemonLimeLilach

New member
אההההההההההה

אני מרגישה שזה במיוחד בשבילי!!:

איזה באסה שלא היה את זה שבוע שעבר בשביל גוסיפ!!!!!!!!!

limors2

Well-known member
וואו, זה זוהר

ויש עוד!
(למה הוא לא עם התפוזיים?)
(אמאלה:|)
(חדש?
)
(היא מכוערת והשיער שלה ירוק
!)

אני בספק שיש פה משהו שאני אשתמש בו, אבל יאי לאייקונים חדשים!

למעלה