.

o0Invisible0o

New member
.

תקשיבו, אני מבריזה כל שבוע מבקיאות כי זה הרצאה של 10 דק והקרנה של סרט שבתיאוריה כבר ראיתי בשנה א'.
אממה? החליפו מורה שמעביר את השיעור וכמתבקש [מסתבר] גם את הסרטים.
עכשיו הסתכלתי על הסילבוס [כן, כמה שבועות מאוחר מדי..אז מה.
] ומתוך 24 ראיתי רק 8!!! חלקם ראיתי בלי קשר לקורס בשנה א'...יש לי כ"כ הרבה להשלים!! אוי לא!!!
ואני לא יכולה להשאר לצפות בסרטים בקורס כי זה נופל על הבולדרינג [טיפוס קירות] ו..אממ..זה לא הוגן.

בקיצור, יש לי מליוני סרטים לראות, לא ברור מתי.

חוצמזה התנדבתי לעזור מחר בצילומים של פיילוט של ידיד שלי ועכשיו אני קצת מתעצלת כי זה מצריך ממני לצאת מהבית ב6 וחצי בבוקר, אחרי הצילומים אני עובדת ואח"כ יש לי אימפרוב.
זה יותר מדי דברים.
יום אחרי אני גם לומדת ואז עובדת ועוד לא הכנתי את השיעורים שאני מעבירה ביום שני ובגדול קצת נמאס לי לחיות בדוחק הזמן הזה.
איך אתן עושות את זה? קצת בא לי למות.
אני רוצה עוד לכתוב פוסט דקסטר למרות שעוד שנייה יש פרק חדש..חייבת לכתוב על האחרון ולא ראיתי גוסיפ של השבוע. וויתרתי על להשלים בונז לבינתיים.
ובעעע...

Kill Bernard

New member
שטויות!

העיקר שאת עושה סדר עדיפויות הגיוני וממשיכה לטפס.
לא, ובאמת - בלי קשר לעובדה שאני חושבת שאת לוקחת על עצמך הרבה יותר מידי (לא בקטע רע, פשוט בקטע של - יש לך אותו מספר של שעות ביממה ו/או קלוריות להפוך לאנרגיה יצרנית?!), את לא צריכה לראות את כל ה-24 סרטים. אם זה מעניין אותך, או שאת תרגישי חכמה קולנועית פחות אם לא תראי, לכי על זה. אבל זה כזה לא נחוץ מבחינת הציון למבחן!
קודם כל - זה קורס אחד. נקודה לסמסטר. ויש בחירה, מן הסתם. הרבה. אני כתבתי במבחן על סנסט בולוורד, לפני שראיתי את הסרט, מהמעט שאת סיפרת לי עליו, למי אכפת, זה עבד!

אל תתרגשי עכשיו ממבחנים. בכלל. די, נו, את שנה ג', את כבר אמורה להבין שהתואר הזה סתם דבילי

נמאס לך לחיות בדוחק זמן? סדר עדיפויות, אישה!

תפיסיקי להיות הישגית, יעילה ומצליחה - יהיה לך הרבה זמן כמוני. לא בטוחה שאני ממליצה על זה, למרות שלפעמים זה נחמד. אוו! ד"א, השבוע הזה. או הבא. משחקים. טליסמן, משחקים גרמניים חדשים שקניתי, כאלה. מוזמנת. מוזמנים גם כולכם, אבל זה בגבעתיים בערב, אין חניה

o0Invisible0o

New member
אני לא יודעת על מה לוותר.

אני רוצה לתעדף, בחיי!! אבל אני חייבת עבודה - נכון?
לאימפרוב אני רשומה וגם נהנית - אז זה.
בולדרינג? חה. לא מוותרת.
אני מוותרת על סדרות, בחיי. הרבה מהן כרגע און הולד וחלקן נצפות באיחור.
ברור שאני לא אראה את כל הסרטים למרות שהוא כנראה משנה את מבנה הבחינה והוא יהיה חרא שמראה קטע קצר מכל סרט וצריך לזהות את כולם.

למרות שאולי זה יותר קל, כבר לא יודעת..בחיי.
ולקחתי קורסים מעשיים בתקווה להיות יותר יצירתית במהלך הסמסטר..וכן, גם כדי להעלות לעצמי את הממוצע אבל הם דורשים זמן גם כן.
בקיצור, אני לא יודעת ממה להפחית או איך.

לא כיף לי.
ומתי משחקים???? אני רוצה לבואאאאאאאאאאאאא.
[חניה לא מטרידה אותי למרות שאת אכן גרה במיקום מצער.
]

dans girl

New member
מבחינתי זה לא כזה חוכמה לחיות ככה. אני אוהבת את העבודה במעבדה. אני אוהבת את העבודה באניקליפ. אני אוהבת את הלימודים. אני אמנם יוצאת מהבית ב-7 וחצי בבוקר והזמן הראשון שבו אני נחה הוא בסביבות ה-10 בלילה בממוצע, ואני מותשת למוות רוב הזמן, אבל אני שמחה שאני עושה את כל (רוב
) הדברים שאני עושה באמצע, אז לא אכפת לי אפילו אם אני עייפה. עובדה שאת לא רוצה לוותר על האימפרוב אפילו שזה מעמיס עלייך. אבל כשאת שונאת את העבודה שלך זה שונה.

לגבי הסרטים, אני עם הדס. הדבר שהוא בוודאות חשוב זה שתדעי על מה כל אחד מהסרטים מדבר, כי אם המבחן הוא לראות קטעים ולזהות סרט, גם אם תקראי את העלילה בלי לראות זה יוכל לתת לך אינדיקציה. מעבר לזה, תתעדפי את הסרטים החשובים ביותר ואותם תראי, לאט לאט. וגם אם יתפקשש לך הקורס הזה, זה ממש לא נוראי in the grand scheme of things. תעשי מה שאת יכולה, אל תהרגי את עצמך ובטח אל תתאמצי לראות את כל 24 הסרטים אם אין לך זמן או כוח. תראי מה שאת יכולה, תקראי את העלילה של השאר, וזהו. אני מוכנה לעשות איתך מרתונים (אבל לא מבטיחה לספק הבנות קולנועיות עמוקות
).

o0Invisible0o

New member
הווו מרתונים! yes, please!

וממש לא צריך תובנות קולנועיות! זה הקורס הכי סתם - יש הרצאה של רבע שעה, זה ה"חומר" שצריך לדעת על הקורס וזה בדר"כ היסטוריה יבשה ברמה שטחית לחלוטין וצריך להוכיח שאשכרה ראינו כמה מהסרטים..שנה שעברה להוכיח סרט אחד ולחפור עליו את דעתנו, השנה אני לא יודעת מה יהיה. אני אצטרך לברר לפני המבחן..או להגיע לאחד השיעורים.

אני אראה מה שאני יכולה...לא תכננתי מלכתחילה לראות את כולם פשוט באמת האמנתי שמתוך הרשימה יהיו יותר סרטים שכבר ראיתי.

כן, זה..הכל כיף לי. חוץ..מ..העבודה רוב הזמן. היא קצת מעיקה וגם שומדבר אף פעם לא קבוע - תלמידים מצטרפים, מבטלים וכו'..לא יציב. וגם בשיא המשכורת לא משהו כי זה כלום שעות.

אגב, אמרתי לך שסיימתי גאווה ודעה? זה קרה ביום חמישי ומאז הספקתי לסיים עוד ספר!
התקלקלתי, מה זה?
סתם, נו הוא היה סוחף וקצר ובעברית [מתורגם גרוע. :S למה קניתי בעברית???] אמ.
הייתי אומרת שהוא היה קליל לעומת גאווה וזה נכון, כי הוא יותר קליל אבל הוא עדיין על שני ילדים גוססים מסרטן.

dans girl

New member
אני חייבת להוציא את זה. סיימתי עכשיו לתייג את 'הנוקמים'. ולא סתם, כי אם זה היה סתם לא הייתי מתלהבת ככה. סיימתי עכשיו לתייג כלי רכב וכלי נשק ב'הנוקמים' :||. זה נראה לי היה הדבר הכי קשה שתייגתי עד כה
.

זה לא היה קל
.

o0Invisible0o

New member
איך...את אמורה לדעת?

כאילו, אני מניחה שאת צריכה להכיר את כלי הנשק וזה..לא?

נשמע נורא, למרות שהנוקמים וזה.

למעלה