אם כבר המלצות סרטים... אז
אז גם לי יש 2 סרטים ממש טובים שאני ממש אוהבת ורוצה להמליץ עלייהם.
2 סרטים שמקוטלגים תחת ז'אנר האימה אבל בפועל יש שם מעט מאוד אימה.
The Breed -
הסרט מתחיל כמו כל סרט אימה טיפוסי.
5 צעירים וצעירות מחליטים לנוח קצת מהקולג' ולטוס במטוס הימי שלהם לסופ"ש באי נטוש (ככה הם חושבים לפחות) בו נמצאת בקתה ששייכת לאבא/סבא/דוד (לא זוכרת בדיוק אבל לא קריטי) של 2 האחים שבחבורה.
בלילה אחד של בילויים הם מוצאים על האי גור קטן של רועה גרמני ואחד האחים נזכר שפעם היה בצידו השני של האי מתקן לאילוף כלבים אשר נסגר עקב התפרצות כלבת וכל הכלבים שהיו שם הורדמו.
כשעושים 1+1 מבינים שאם נמצא גור כלבים אחד אז ככל הנראה יש עוד כלבים על האי. ואכן, בהמשך הם נתקלים באמא של הגור שתוקפת ונושכת את אחת הבנות ברגל.
מהר מאוד הם מחליטים לקצר את הטיול שלהם ולחזור הביתה אלא שזאת הולכת להיות משימה לא כל כך פשוטה מאחר והאי שורץ בחבורה גדולה למדי של כלבים תוקפניים, אכזריים וחכמים להפליא שיהפכו את ההימלטות מהאי לקשה יותר משחשבו.
בהמשך מתברר גם שהמתקן נסגר כלל וכלל לא בגלל כלבת......
סרט מעולה! מומלץ בחום!
http://youtu.be/7iyd4rryhyA
I Spit on Your Grave -
אני יורקת על הקבר שלך הוא סרט נקמה, הנקמה המתוקה והאכזרית ביותר שאפשר רק לדמיין.
הסרט מספר את סיפורה של סופרת אשר נוסעת לביקתה ביער לא רחוק מעיירה קטנה בשביל להתרחק קצת מהציוויליזציה ולקבל השראה בשביל לכתוב את ספרה החדש.
מתברר שנוכחותה מושכת תשומת לב לחבורה של צעירים מאותגרי מוסר שלילה אחד מחליטים "ללמד את הילדה מהעיר הגדולה לקח".
הם פורצים לבקתה שלה אבל מה שהתחיל בפעולה של הפחדה והשפלה נטו, מתדרדר מהר מאוד ללילה של התעללות פיזית ואונס בעינויים.
לפני שהחבורה מספיקה להרוג אותה - האשה מצליחה לברוח ונעלמת. אותה החבורה מחפשים אותה תקופה מסויימת ועם הזמן מפסיקים בחיפושים וחוזרים אחד אחד לחייהם. אבל זה לא יקרה.
היא שורדת, והיא בוערת נקמה, היא הולכת לרדוף כל אחד ואחד מהם והיא הולכת להחזיר להם על כל הדברים שהם עוללו לה רק במדיה הרבה יותר גרועה וקיצונית!
סרט הנקמה האולטימטיבי!
קצת חולני ומטריד בקטעים אבל בקטע טוב (עד כמה שהוא יכול להיות כזה). כמו כן הסרט גראפי ולכן יכול להיות קשה לצפייה לחלק מהאנשים.
לחובבי הז'אנר זה סרט מאסט!
http://youtu.be/HC9p7SkJPwE