hollypop girl

New member
אפקטים ושרליז ת'רון!

רק בשבילה היה שווה לראות את הסרט...בעיקרון חוץ מקריסטן השחקנים לא רעים...
והבימוי לא רע...

ערן1987

New member
התחדשתי! וגם התלבטות

הייתי אתמול בסרט בסינמה סיטי (ראיתי את "לופר", הוא טוב מאוד) וקניתי שם במבצע של שניים+1 את האלבום החדש של פיונה אפל (יש לו שם מאוד "קצר", אני אחסוך לכם אותו
) ואת החדש של אלאניס שבאופן משעשע קניתי בדיוק באותו יום בו הודיעו על כך שהיא באה (וכמובן שקניתי את המהדורה הכפולה
)

הדיסק הנוסף שקניתי היה סט של שני האלבומים הראשונים של פרל ג'אם, כלומר Ten ו-Vs, שמגיעים אחרי שלא מצאתי משהו אחר לקנות ואחרי המלצה של המוכר (רציתי את הראשון של מומפורד וסאנס ולא היה, לא היה גם את המשותף של קניה ווסט וג'יי זי ולא היו עותקים של החדש של פינק שהחוברת לא הייתה קרועה) לקחתי את זה.. השאלה אם לחכות עם זה קצת ולנסות להחליף או לפתוח את זה איך שזה, כי זה 2 אלבומים ב-70 ש"ח וגם כאלה שאמורים להיות טובים (את Ten תכננתי כבר מזמן לקנות, בלי שום קשר, והוא נמצא הרבה במבצעי 3 ב-100).
מה דעתכם כדאי לי לעשות?

ערן1987

New member
תעזרו לי בהתלבטות!

במקרה אתמול נזכרתי שאתמול (ה-1/10) יצא האלבום החדש של מיוז שאני מניח שיגיע לארץ בימים הקרובים.. שווה לי להחליף את האריזה של פרל ג'אם בחדש שלהם? (כשזה אלבום שאני יודע במיליון אחוז שאני אקנה אותו)

השאלה אם כדאי לי לנצל את המבצע 2+1 שלהם לאלבום הזה, לקנות אולי עוד איזשהו אלבום שבא לי עליו (פינק החדש? מומפורד אנד סאנס הראשון/החדש? המשותף של קנייה ווסט וג'יי זי?) או להחליף את זה וזהו? אני קצת קצר בכסף לפחות על שתכנס משכורת בעוד כשבוע אז השאלה מה לעשות.. תעזרו לי! ):

Music Man XD

New member
אין לי מושג

תעשה מה שאתה הכי רוצה. זו עצה קצת מפגרת שבטח חשבת עליה לבד, אבל זה הכי טוב.

ערן1987

New member
עזוב, המבקרים קוטלים כל אחד שהוא לא

בילי קריסטל או ג'ון סטוארט, או במילים אחרות - כל מי שהוא לא קומיקאי יהודי

hollypop girl

New member
אין לי בעיה לקרוא באנגלית אבל אני מעדיפה

לחכות לתרגום כי הבנתי שיש שם הרבה תיאורים...

2Dirrty4U

New member
אם כבר המלצות סרטים... אז

אז גם לי יש 2 סרטים ממש טובים שאני ממש אוהבת ורוצה להמליץ עלייהם.
2 סרטים שמקוטלגים תחת ז'אנר האימה אבל בפועל יש שם מעט מאוד אימה.

The Breed -
הסרט מתחיל כמו כל סרט אימה טיפוסי.
5 צעירים וצעירות מחליטים לנוח קצת מהקולג' ולטוס במטוס הימי שלהם לסופ"ש באי נטוש (ככה הם חושבים לפחות) בו נמצאת בקתה ששייכת לאבא/סבא/דוד (לא זוכרת בדיוק אבל לא קריטי) של 2 האחים שבחבורה.
בלילה אחד של בילויים הם מוצאים על האי גור קטן של רועה גרמני ואחד האחים נזכר שפעם היה בצידו השני של האי מתקן לאילוף כלבים אשר נסגר עקב התפרצות כלבת וכל הכלבים שהיו שם הורדמו.
כשעושים 1+1 מבינים שאם נמצא גור כלבים אחד אז ככל הנראה יש עוד כלבים על האי. ואכן, בהמשך הם נתקלים באמא של הגור שתוקפת ונושכת את אחת הבנות ברגל.
מהר מאוד הם מחליטים לקצר את הטיול שלהם ולחזור הביתה אלא שזאת הולכת להיות משימה לא כל כך פשוטה מאחר והאי שורץ בחבורה גדולה למדי של כלבים תוקפניים, אכזריים וחכמים להפליא שיהפכו את ההימלטות מהאי לקשה יותר משחשבו.
בהמשך מתברר גם שהמתקן נסגר כלל וכלל לא בגלל כלבת......

סרט מעולה! מומלץ בחום!
http://youtu.be/7iyd4rryhyA

I Spit on Your Grave -
אני יורקת על הקבר שלך הוא סרט נקמה, הנקמה המתוקה והאכזרית ביותר שאפשר רק לדמיין.
הסרט מספר את סיפורה של סופרת אשר נוסעת לביקתה ביער לא רחוק מעיירה קטנה בשביל להתרחק קצת מהציוויליזציה ולקבל השראה בשביל לכתוב את ספרה החדש.
מתברר שנוכחותה מושכת תשומת לב לחבורה של צעירים מאותגרי מוסר שלילה אחד מחליטים "ללמד את הילדה מהעיר הגדולה לקח".
הם פורצים לבקתה שלה אבל מה שהתחיל בפעולה של הפחדה והשפלה נטו, מתדרדר מהר מאוד ללילה של התעללות פיזית ואונס בעינויים.
לפני שהחבורה מספיקה להרוג אותה - האשה מצליחה לברוח ונעלמת. אותה החבורה מחפשים אותה תקופה מסויימת ועם הזמן מפסיקים בחיפושים וחוזרים אחד אחד לחייהם. אבל זה לא יקרה.
היא שורדת, והיא בוערת נקמה, היא הולכת לרדוף כל אחד ואחד מהם והיא הולכת להחזיר להם על כל הדברים שהם עוללו לה רק במדיה הרבה יותר גרועה וקיצונית!

סרט הנקמה האולטימטיבי!
קצת חולני ומטריד בקטעים אבל בקטע טוב (עד כמה שהוא יכול להיות כזה). כמו כן הסרט גראפי ולכן יכול להיות קשה לצפייה לחלק מהאנשים.
לחובבי הז'אנר זה סרט מאסט!
http://youtu.be/HC9p7SkJPwE

ערן1987

New member
הבנתי ש- I Spit on Your Grave הוא רימייק

לאיזה טראש משנות ה-70 וששניהם מזעזעים בכמה שהם גרועים חח

2Dirrty4U

New member
כן הוא רימייק, אבל אהבתי יותר אותו מאשר

את המקור..
ראית את הסרט?

2Dirrty4U

New member
אז שמעת לא נכון

כאילו זה סרט מעולה, אבל לא כל אחד יכול לראות אותו ולהנות ממנו בגלל שהסרט אלים מהיסוד שלו וגם התוכן הגראפי שקשה לצפייה לחלק מהאנשים (בעיקר לגברים בגלל כמה סצנות לא נעימות)....

בכל מקרה, אני ממש ממש מליצה לך אז על THE BREED - סרט קטלני!

2Dirrty4U

New member
אם התוכן לא מפריע לך אז שווה לך לראות אותו

ולא להסתמך על מה ששמעת

למעלה