Sigal H

New member

הייתי היום אצל רופא הריאות. הוא רשם שיש החמרה רצינית והזמין אותי אליו למחלקה, מחר עם שחר, להמשך בדיקות והתאמה מחודשת של הביפאפ. בקצב הזה, אמר, לא יהיה מנוס מטרכאוסטומי. לא מחר, אבל גם לא הרבה אח"כ.
זה לא פחד, זה תסכול. הכל קורה מהר מדי ובא לי לבעוט בקירות.
הומור שחור יתקבל בברכה.

Sigal H

New member
אולי כן הרבה אח"כ :)

הריאות - הידד! - פועלות כסדרן, השרירים לא. זה אומר שהנשימה שלי חלקית מאוד, אבל מחומצנת כראוי, והקושי שאני מרגישה הוא המאמץ עצמו. שום דבר חדש, אבל נחמד לדעת שבינתיים אני שומרת על עצמי מספיק טוב, ועם החולשה אסתדר איכשהו. וזה שאני תעלומה, זה גם לא חדש, ותעלומות - כידוע - זורקים לפח הפסיכיאטרי. משעשע לחשוב שכה רבים הרופאים שחושבים שזה פסיכוסומטי - כולם, חוץ מהפסיכיאטרים שבדקו אותי

אה, כן. ניסיתי לבעוט בקירות. זה לא עבד. אז אני תולה שם תמונה של הערפילית הפלנטרית האהובה עליי, תזכורת נעימה לכל הפלאים והתעלומות שלא קשורים בי בכלל. חיוך ועוד חיוך ועוד חיוך ועוד

חיוך לכם

אוף!!!

(אחרי שצירפתי את השיר נזכרתי שצילמתי אדום-חזה באביב כשהייתי בארה"ב. אז לקח לי רק שעה עכשיו למצוא אותו.. אבל הנה הוא, במלוא אדמות-החזה שלה)

מבסרט

New member
איו לי שום הומור.

לא שחור ולא לבן, מתנצלת.

ממש ממש כואב לי לקרוא,
הלוואי שיקרה נס, ולא תזדקקי לתוספת הלא נחמדה הזאת.

אני נמצאת עכשיו בשוויץ, ויש פה המון אוויר צלול כיין,
לו יכולתי הייתי משגרת לך, היישר לריאות.

שהשנה החדשה תביא עימה בשורות טובות.

שוויצרית..

תמיד רציתי לומר את זה למישהו שנמצא בשוויץ, או שהוא שויצרי בעצמו.

מבסרט, תיהני בשוויץ!
ותאכלי הרבה שוקולד (לא לפני הצום, אבל ישר אחריו).

מבסרט

New member
תודה

יש לי שוקולד תפוז מעולה,
אני צריכה להיזהר לא לגמור הכל מיד.

Sigal H

New member
האוויר הגיע

צלול ועוטף. תודה

(ועוד כמה מילים שאני לא מצליחה לנסח עכשיו, אבל יש בהן חיבה ושמחה ותקווה שלא להכאיב יותר. ומשיכת כתפיים ורגל על רגל במרפסת וחיוך יומיומי לגמרי)

11161

New member
בדיוק כמו שמבסרט כתבה

עצוב לקרוא שזה ככה.

(בעניין הבעיה של האבחנות האלו - נדמה לי שזה מגיע מהרגל כל כך אנושי שלכל דבר צריך להיות הסבר. לסווג כל דבר.
תכונה מאוד מועילה אם את למשל ספרנית וצריכה לקטלג הרבה ספרים לפי נושאים, או למשל, טוב, אין לי כרגע דוגמה.
ההצעה שלי היא פשוט לפתוח את "קבוצת חסרי הקבוצה" - כל מי שאין לו אבחנה, אבל יש לו בעיה. אמיתית.
[את בטח תדעי אם מתמטית אפשר להגדיר קבוצה כזו].

לי לפעמים בא לשלוח איזה מכתב לכל אלו עם האבחנות המבריקות האלו, משהו בסגנון נגיד:

"אל..
הנדון: האבחנה הפסיכוסומאטית
שמעתי בקשב רב את האבחנה.
וודאי תשמח לשמוע שזו הפעם ה127 שאנו שומעים את האבחנה הזו (רשימה מלאה מופיעה בחוברת המצורפת).
למעשה ועדה שהקמנו לפני מספר שנים לבחינת הנושא, הגיעה למסקנה שהבעיה נגרמה עקב קללה של מכשפה,
ככל הנראה כי דרכנו עליה. מכיוון שהיא נמעכה לגמרי, לא הצלחנו לברר מולה פרטים נוספים, ומה בעצם הייתה הסיבה.

בידידות,
שלך
(שם וחתימה)

Sigal H

New member
אפרופו האנשים חסרי ההסבר

יש דווקא כאלה עם הסברים נפלאים ופתרונות בטוחים!
קח לדוגמה את הספר הנפלא: ספר הישועות השלם - רופא חינם. קרא את המבוא לספר, שעות של הנאה לכל המשפחה.
ואם זה לא הספיק לך, מצורפת דוגמה מתוך הספר, מופת לרפואה ללא סגולות מפוקפקות ועם מקור מהימן ביותר. עכשיו הכל ברור, נכון?

11161

New member

איפה הסתרת את זה עד עכשיו?
זה מה שתמיד חיפשתי. תכל'ס מה צריך לעשות. תודה.

11161

New member
תקשיבי, זה אחד הספרים!

קראתי שם שלשיפור מצב רוח כדאי לשמוע מוזיקה שמחה. נראה לי המלצה מצויינת.
אני דווקא אוהב גם שירים קצת נוגים, לא צריכה להיות בעיה, נכון?

חיה קרן

New member
יקרה שלי.

כואב לי לקרוא אותך ככה.
ואני זוכרת את מה שכתבת לאחות הבית שלך לפני כצמה זמן, ולכן אני מעלה חיוך גדול על הפרצוף, וכמה שלא עולה לי לראש שום בדיחה או רעיון ציני,
אני רק רוצה לומר לך,
שגם ככה את מצליחה לחייך פה לא מעט פרצופים.
ואני בטוחה שה[נו, הליך הזה של מכונת הנשמה איכסה עליו]
עוד רחוק ממך.
ואני יודעת שאת לא פסיכית.
רגע, בעצם..
כולנו פסיכים, לא? האנשים השפויים היחידים הם אלו עם הכותנות הלבנות!

לוקחת עוד נשימה ממש עמוקה גם בשבילך.
ושולחת לך אותה, בפו אחד.

יש?

למעלה