אני צריכה חיזוק קבוצתי -

אפשר להצטרף ?
בוקר טוב קוראות\קוראים , ביג-מאמא בת 29 שאספה עימה במהלך השנים 30 קילו עודפים
אני מנסה להרגיש טוב עם עצמי מאז שאני זוכרת , כולםםם אומרים שירידה במשקל עושים בשביל עצמך בלבד ולא בשביל האחרים ומה יגידו
מצאתי את עצמי אתמול, בעבודה, בלב סיטואציה...... חיפשתי כיסא לשבת כשחזרתי מההפסקה, עובד הציע לי כיסא, הצביע על כיסא ואני שראיתי שהגב של הכסא ממש עקום החלטתי לרתום למנוחתי כיסא אחר מההצעה , למזלי....... ככה הבדיחה לא הייתה על חשבוני לבסוף...... נחזור לדקה וחצי לאחר שאני התיישבתי הגיע חבר לצוות של הבחור שהציע לי את הכיסא והתיישב...... ובום!!!! הכיסא נשבר! הבחור ברצפה על התחת (הדווקא רזה שלו) והחבר שלו שהציע לי ת'כיסא מתפוצץ מצחוק ואומר לי ! "רציתי שאת תתיישבי ואז באמת הייתי נקרע ומשתין במכנסיים"
המומה החזרתי את מבטי למחשב , לא , לא הצלחתי להתרכז במאמר שהייתי אמורה לסיים. גן ילדים! הרגשתי כמו ילדה בתיכון שמנסים לרדת עליה בהפסקה.
חוץ מזה שאני רוצה לעשות שינוי בגללי , כן הגעתי להחלטה שאני רוצה לעשות שינוי בגללי , הבריאות שלי או חוסר בריאות מקשה עלי , נשימה , שיעול וכדומה רק שהסיטואציה אתמול הייתה מכה רכה
אפשר חיזוק???? מאיפה מתחילים ? עצות התקבלו בברכה

המשך יום נחמד

CHAOTICBOY

New member
התלבטות אישית (16)

היי,
לאחרונה היה לי ריב עם ידידה מאוד טובה שלי הרגשתי שהיא לוקחת אותי כמובן מאליו והחלטתי שזה לא מתאים לי יותר
אחרי שבוע של התעלמות מוחלטת היא ניסתה להבין מה קורה, וכשקבענו להיפגש לדבר, היא הבריזה..
ההתלבטות היא הין הרגש להגיון: הרגש אומר לי שאני לא רוצה לאבד אותה כי היא הייתה ידידה טובה (ועל הדרך התפתחו לי רגשות כלפייה..)
אבל ההגיון שלי אומר שהקשר בינינו הוא קשר שעושה לי רע.. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים!!

John Doe14

New member
בקשת עזרה לפתיחת פורטים של ראוטר

חברי הפורום היקרים שלום רב,

לא מזמן התחדשתי לראשונה במחשב נייד בנוסף לנייח שלי בבית, ולכן קניתי גם ראוטר Edimax בכדי שאוכל לגלוש בבית עם הלפטופ בכל פינה ללא צורך בחיווט.

הבעיה היא שאני משתמש בתוכנת emule, ובניגוד לפעילות החלקה של התוכנה במחשב הנייח, בנייד התוכנה כל הזמן במצב של "מזהה נמוך" ולכן לא עובדת.

הבנתי מחבר שעלי לבצע פעולת "פתיחת פורטים", השגתי את כתובת ה-IP שעלי להקיש בכדי להתחבר לאתר של שינוי הגדרות הראוטר, אך משום מה האקספלורר לא מזהה לי את הכתובת.

תוכלו בבקשה להדריכני מה לעשות כעת? אני ממש זקוק לעזרתכם.

תודה מראש.

נהורית1

New member
בעיה בגרף סטטיסטיקה

נראה שהמערכת מתלבטת בינה לבין עצמה...
בגרף מופיע לי 7 כניסות להיום, אבל כשאני עושה
רענון יורד ל1 כניסות.

מה הנכון?

תודה לתשובה

aharonavsha

New member
בקיצור, לדעתי כדאי להפרד. זה גם

מה שאתה חושב. אז מה הבעיה? אני בטוח שאתה
מכיר את הסיפור יותר טוב מאיתנו. פשוט
תלך אחר ההגיון שלך.

aharonavsha

New member
ראשית אני מאחל לך בהצלחה.

טיפ קטן: תמיד כאשר את רעבה, תגידי לעצמך "עוד מעט".
כך את לא אוסרת על עצמך לא לאכול, רק להמתין. מה שקורה,
כשאת ממנתינה את שוכחת מהאוכל.

נהורית1

New member
דווקא ההיפך (אפילו שזה לא הפורום המתאים)

ה'עוד מעט' עושה יותר רעב. הפטנט=להשאר רעבים!!

הרעב בהתחלה מציק מאד, גורם לחולשה וסחרחורת,
אבל במשך הזמן מתרגלים, הקיבה מצטמקת ותחושת
הרעב הולכת ומתאחרת.

עוד מעט יום כיפור, ממילא צריך לצום.

שנה טובה

aharonavsha

New member
אני מסכים איתך שאי

אפשר להסתמך רק על "הפטנט" הזה, אבל זה עוזר לפעמים.
ובקשר למה שאתה הצעתה אני מסכים לחלוטין.

למעלה