LemonLimeLilach

New member
אייטיונז וכאלה

טוב, אז הורדתי אייטיונז, ישר נכנסתי לאפשרויות ועשיתי שלא יסנכרן אוטומטית.

אחרי זה הכנסתי את המכשיר ועשיתי ישר back up. לכל מקרה שלא יהיה. תכף אעביר ידנית את התמונות לתיקיה נוספת.

עכשיו מה לעשות. אני מפחדת. לעשות transfer purchases? לסנכרן? אני רוצה שלא ימחקו לי האפליקציות מהאייפון כי אין מצב שאני זוכרת את כולן. לא אכפת לי מהמוזיקה כי במילא זה היה צריך רענון (להעיף את הרשימות של גלי וכאלה). במקרה וקורה משהו טפו טפו טפו איך אני עושה לו שחזור מהבק אפ שעשיתי הרגע? מישהו יודע?

LemonLimeLilach

New member
וחוץ מזה מסתבר שנשארו לי רק 2 ג'יגה פנויים

אני לא יודעת איך זה קרה.

o0Invisible0o

New member
אייטונס זה השטן.

זאת אשכרה התוכנה היחידה שמחשב שאני שונאת להתעסק איתה ומעדיפה כמה שפחות אינטרקציה בינינו.

LemonLimeLilach

New member
אהה בסופו של דבר הצלחתי לעשות את זה!

מסתבר שהאייטיונז (או האייפון. נלך על האייפון) חכם יותר. הדבר היחיד שאין לי מושג מה זה עשה, זה בסנכרון של הלוח שנה לאאוטלוק זה יצר לי שלושה לוחות שנה
והאאוטלוק כל פעם הולך אוטומטית ללוח שנה לא של האייפון.ובסנכרון של האנשי קשר, זה העתיק אותם פעמיים. אבל היי, עדיף פעמיים מאשר לאבד את הכל

RenanaD

New member
רציתי "בן עמי", אבל אחותי ממש התעקשה על השניה

"אמא", אז הלכנו לשם. ואיזו אכזבה! חיכינו 3/4 שעה לאוכל (למרות שכשאנחנו הגענו הרבה אנשים בדיוק סיימו לאכול ועזבו), האחיינים שלי התחרפנו לגמרי כי אפילו צ'יפס לא הוציאו להם בינתיים וכמה זמן ילדים קטנים יכולים כבר לשבת במקום אחד?... ואחרי שהאוכל כבר הגיע - הוא היה לא משהו בכלל. השיפודים שהזמנתי היו ממוצעים מינוס, והאורז היה אורז. לבן. נקי. פשוט. בלי כלום. זה יש לי גם בבית, אתם רציניים איתי?! בשביל זה אני משלמת?! בקיצור, יצאתי משם מבואסת שלא אכלתי במסעדה מסעדה, כמו שצריך. היה מעפן.

אבל הערב הלכתי עם חברות ל-"בן עמי" בגבעתיים (מסתבר שזו רשת). הזמנתי כריך סלמון, הגיעו שניים קטנים כי ככה הלחמניות הנ"ג מגיעות, והיה טעים מאוד. רק בחשבון פתאום הופתעתי שהייתי צריכה להוסיף עליהן 5 שקלים, אחרי שהמלצרית לא אמרה שום דבר על זה. הערתי למלצר אבל שילמתי בלי לעשות בעיות...
הזמנתי גם קינוח, נראה לי שקראו לו "בולרו", שהם אמרו חד-משמעית שהוא נ"ג. סמכתי עליהם ואכלתי, למרות שלמטה היה משהו שנראה בצקי (
), היה טעים נורא! מפוצץ שוקולד, כמו שאני אוהבת... אכלת פעם?

הקינוחים של בן עמי מדהימים

בולרו הוא אחד מהם, אבל יש להם עוד כמה עוגות מוס כאלה מדהימות! שווה לנסות את כולן!.
ואיזה באסה על מסעדת אמא

כשאני שם אני בדרך כלל מזמינה את אחת ממנות היום, ואז זה כל פעם תבשיל אחר. האמת שאף פעם לא התאכזבתי, מבאס שאתם כן

RenanaD

New member
מי מייצר אותם?!

היה ממש טעים... וגם נראה מעולה. שני מלצרים שונים לא היו בטוחים שזה נ"ג והלכו לבדוק, אבל עדיין היה לי מוזר שכן. לא שזה מנע ממני לאכול בכל מקרה

ואני עוד אחזור לאחד הסניפים לבדוק את יתר הקינוחים, אל דאגה

ב-"אמא" המלצר גם היה די גרוע ולא מאופס על עצמו, כל הזמן נתן תשובות סותרות על דברים... וגם זה חרפן. לא יודעת אם אי פעם אחזור לשם, אבל אם כן, מקווה שתהיה חוויה מתקנת.

dans girl

New member
כי לא אוכלים שיפודים ב"אמא" אוכלים מרק קובה!! בגלל זה האורז לבן!
ו"בן עמי" זה טעים
.

RenanaD

New member
מאיפה לי לדעת? מסעדה! הם אמורים להכין אוכל

טוב, לא משנה מה מזמינים

והאורז הלבן לא קשור למרק בכלל! כל מנה בשרית מגיעה עם תוספת - אורז, מג'אדרה, צ'יפס (שהיה עם גלוטן
) או סלט כלשהו. אז בחרתי את האורז, מי ציפה שזה יהיה ככה?...

dans girl

New member
עשיתי עכשיו עקירה כירורגית. עקרתי את שתי השיניים בצד ימין, שהפריעו לי במהלך התקופת בחינות בתזמון מושלם.
כל הפה שלי רדום כרגע וזה לא נעים
. אם כי אני מניחה שזה יותר נעים מהכאב שאני ארגיש כשההרדמה תעבור
.
אבל יצאתי תוך 10 דקות, והרופא והסייעת אמרו שהלך ממש חלק, אז אני מקווה לא לעבור סיוטי-לילך.

ולילך, היום אני לא הולכת לעבודה. יש סיכוי סביר למרתון FNL. במקרה הכי קיצוני אסיים את העונה ואחכה לך.

LemonLimeLilach

New member
אני מקווה שתהיה לך חוויית איילת!

שעשתה עקירה ויום אחרי לא כאב לה כלום ויכלה לאכול כרגיל (איזו קנאה
) אני עוקרת את צד ימין לפני יום כיפור. אני אנסה גם לראות היום כמה פרקים!

o0Invisible0o

New member
אני גם מאחלת לך חוויה כמו שלי!

ובדיוק באתי לשאול "האם יתכן שאתן מצליחות לשמור על קצב צפייה מתואם?!?!?" אבל הנה, דפי חוזרת למרתוניות שלה.

בכל מקרה דפי, מקווה חווית אחרי הרדמה נעימה ונטולת כאבים!! כל הכבוד על האומץ לעקור 2 במכה!

RenanaD

New member
התעוררות קלה ונעימה

מאחלת לך גם עקירה כמו של איילת!

dans girl

New member
אש. אתמול לקחתי רק שני אקמול כל היום - אחד כשההרדמה התחילה לפוג והשני לפני שהלכתי לישון. היום לא לקחתי בכלל. והייתי בעבודה. ואני אוכלת אוכל מוצק. לא קשה, אבל מוצק. זה נחמד.
מעצבן ללעוס רק בצד אחד, וקצת קשה לי לפתוח את הפה, אבל בסה"כ אני מרגישה מצוין!

dans girl

New member
לא, אפילו לא הייתי צריכה. זה כמה חלק זה עבר.
ויאי!! אני בטח עד מחר אהיה עסוקה עם השלמות ניוזרום/אלפאס/באנהדס אז את מוזמנת להתחיל את הבאה אם בא לך.

למעלה