LemonLimeLilach

New member
אני כבר לא על תנאי!

הידד לתלמידה מן המניין!!

החלון זמן שלי לקורסים הוא בעוד חודש
יום לפני הטיסה.

Rachel47

New member
איזה כיף!!!

מדהים ששנה שלמה היית על תנאי..וזה עוד תואר שני...הזוי לחלוטין
אולי בעזרת השם עוד שבועיים וחצי גמני לא אהיה על תנאי..או שאני אעוף, אחד מהשניים

מזל שזה לפני הטיסה ולא באמצע

החלון זמן שלנו עוד לא התפרסם אבל זה בסדר כי גם המערכת עצמה שהולכת להיות לנו באילת לא סגורה בכלל סו..

dans girl

New member
הוריי! מזל טוב
.
ואני מסכימה עם רייצ', זה שהיית שנה שלמה מהתואר השני שלך על תנאי בגלל השטות הזאת זה די הזוי לגמרי.

Rachel47

New member
אוקיי, אז מועד ב אחרון

היה היום
ואני סבבה עם לרשום את זה רק כי יש לי 2 ג'

בכל מקרה
היה מועד לא קל היום
בהסתברות
והייתה שאלה ממש מעצבנת שבה היינו צריכים להשתמש ב2 התפלגויות שונות כדי להוכיח משהו
בכל מקרה
השתמשתי באחת האובייס קודם
ועשיתי את החישובים נכון
אבל! כתבתי שם של התפלגות אחרת לגמרי
ועכשיו אני בסרטים שיורידו לי הכל כי זה כאילו מראה על חוסר הבנה

אבל ככה זהההההההההה כשאין דף נוסחאות וצריך לזכור הכל בע"פ!! הכל מתבלגן בראש!!!!!
קיצר, אוף
אסור לי להכשל בקורס הזה, זה עלול לעשות בעיות עם הירידה לאילת ויש סיכוי ששנה הבאה הוא לא יפתח במתכונת הזה וזה
אוווווווף מעצבן
שלחתי מייל למרצה בקשר לעניין, נראה מה היא תגיד
ואז נראה את הציון
אם יורידו לי הכל על זה אני כן אערער
אבל
אוף!!!!

Rachel47

New member
אם יש משהו אחד

להגיד על המרצה להסתברות (ויש הרבה יותר, אבל זה הדבר היחיד החיובי)
זה שהיא מלכה ביחס אישי (אממ, יש לנו מייל שלה, סקייפ, ועוד איזה 15 דרכים שונות לפנות אליה)

קיצר היא ענתה לי:
"הי רחל

אם הכול נכון חוץ מהשם אני בטוחה שזה לא יהיה משמעותי – אם בכלל הבודק יתייחס לכך. לא לדאוג. שבת שלום ובהצלחה בהמשך. ד"

יאי!

אתם יודעים,
זה ממש חבל שהיא מרצה נורא נורא גרועה
כי מצד אחד הקורסים איתה נוראיים וקשה מאוד איתה (מבולגנת ומבולבלת, מסבירה נוראי ולא ברור, לפעמים היא לא מבינה את עצמה. היא הקריאה לנו שאלה שהיא כתבה במבחן ואז אמרה "אני בעצמי לא מבינה למה התכוונתי כשכתבתי את השאלה אבל נראה לי ש..." כאילו, וואט דה פאק?)
והיא גם לא מרשה דף נוסחאות! (היא מלמדת 2 קורסים מתמטיים- אחד מהם קורס שמעיף אנשים מהתואר בקצב מסחרר- אני נכשלתי אצלה, עשיתי אותו שוב השנה כשאחרי מלחמה של כמה שנים רצופות סופסוף החליפו מרצה)

אבל מצד שני היא ממש ממש אישה טובה כאילו
אכפת לה, ולא סתם בשביל הצחוקים הוא המראית עין
אשכרה אכפת לה..
אחרי כל מטלה, יש משוב
עכשיו מילא, שוין, משוב..מילאנו..ו..?

כל משוב היא יושבת וקוראת בקפידה (200 תלמידים כן?) ושולחת קובץ מסודר עם תשובות שלה למלא דברים שעלו שם (ניתן לכתוב הערות ולא רק לענות על השאלות של דירוג מ1 עד 5).

היא עושה שעות קבלה מתי שתגידו- תודיעו במייל ותבואו

קיצר, אישה נהדרת
מרצה גרועה
חבל.

o0Invisible0o

New member
באמת חבל..

זה הכי מבאס שהיא כזאת נהדרת ונגישה ועושה מה שהלוואי וחצי מהמרצים שלי היו עושים [הלו! לענות למייל ,אפשר?] אבל לא יודעת ללמד.
היא כבר הרבה זמן מלמדת או צעירה? אולי היא תלמד מהפידבקים בעתיד?

בכל מקרה, מזל על המבחן, חדשות ממש טובות!

Rachel47

New member
אין שום סיכוי

שהיא תלמד מפידבקים
קודם כל היא מלמדת הרבה שנים
דבר שני היא בטוחה בצדקתה (בלי דפי נוסחאות??!?!)
דבר שלישי יש לה בעיות קשב וריכוז והיא לפחות 5 פעמים בדקה מתבלבלת (מעולה לאנשים שנושמים מתמטיקה כי מה אכפת להם, אבל אני לא מבינה אינטגרלים לבד)
ובעלה הוא דיקאן הפקולטה למתמטיקה

LemonLimeLilach

New member
לצערנו יש הרבה מרצים כאלה

רוב המרצים שיצא לי להכיר הם אנשים מקסימים, ומתוכם רבים שלא יודעים ללמד בשיט. ואז אני מרגישה רע ללכלך עליהם, כי הם באמת אחלה, אבל לכי תלמדי ככה למבחן
כמובן, כל עוד מרכז האוניברסיטאות זה מחקר ולא הוראה, זה יימשך ככה, למרות המשובים הרעים והכל. באסה.

Rachel47

New member
ובקשר למבחן

כן זה חדשות משמחות
עכשיו רק צריך שיקבלו עוד לפחות 60% מהשטויות שכתבתי שם ואני סבבה

dans girl

New member
יאי
אני שמחה שזה יהיה בסדר בסוף ושהמרצה הגרועה אך הנחמדה הרגיעה אותך!
ורק שני מועדי ג'! הורי לך!! את ממש בסוף השנה! בהצלחה
.
בדיוק אתמול דיברתי עם חברה שלי שמסיימת עכשיו תואר ראשון בפסיכולוגיה אצלכם על כמה קל לקבל אצלכם מועדי ג' ביחס אלינו... אצלנו לדעתי הנסיבות היחידות שמאשרים דבר כזה הן מוות של קרוב מדרגה ראשונה או אם את אשכרה נמצאת באמצע לידה. כל השאר, להפוך עולמות ואי אפשר לקבל... אז זה שיש אפשרות שלישית לשפר זה מעולה! תלמדי חזק ותצליחי
.

וכן, מרצים גרועים ונחמדים זה חבל. המרצה שלנו בפיזיקלית א' היה ככה, אחלה בנאדם, מרצה כל כך מחורבן ומשעמם ברמה בלתי אפשרית, והקטע הכי חמוד ועצוב זה שהוא לגמרי יודע את זה, וזה לגמרי ברור לו, אבל אין לו ממש מה לעשות עם זה כי זה לא מהדברים שאפשר להפוך לגמרי. כאילו לשפר קלות אפשר, אבל להפוך את כימיה פיזיקלית לדבר מרענן ומעניין ומובן זה אתגר שמישהו שהוא לא אורטור מוכשר פשוט לא יכול לעשות. זה חבל, כי אתה רוצה שאנשים חמודים יהיו מוצלחים בהכל, אבל כשרואים כל כך בבירור את הצדדים החלשים שלהם זה לא נעים.

Rachel47

New member
אין לכם חוק של התנגשויות?

אצלנו החוק זה מילאוים לידה אבל של קרוב מדרגה ראשונה וזה
אבל גם 24 שעות בין מבחן למבחן

גם שותפה שלי דיברה עם חברה שלה שלומדת הנדסה בטכניון ואמרה לה שיש לה מועד ג' והיא אמרה "איזה מועד?"
אצלהם אין דבר כזה בכלל
את יכולה למות מצידם

o0Invisible0o

New member
כנראה זאת רק חברה שלך..

חברות שלי עושות מועדי ג' בטכניון לעיתים די קרובות בגלל שהן עושות מלא מילואים ומפסידות מועדים וזה...

Rachel47

New member
זהו

שהבחורה הזאת לא עושה מילואים אז הסברנו לה על מועדי ג שהם בגלל מבחנים יום אחרי יום והיא אמרה שאת זה אין שם
כנראה שאת צריכה לעשות מילואים כדי לדעת מה זה בכלל אומר מועד ג

LemonLimeLilach

New member
אצלנו בחברה לא היה חוק של התנגשויות

ונראה לי שבגבעת רם יותר נוקשים אפילו. בשנה האחרונה שלי עשו חוק שרק אם זה קורסי חובה ויש התנגשות (כלומר, באותו יום ובאותה שעה בדיוק) מגיע מועד ג. כי אם זה קורסי בחירה (או אחד חובה ואחד בחירה), אז כאילו ידעת מראש מתי המבחן ובעיה שלך שלקחת את הקורס. שזה כזה חוצפה ואנטי אקדמי להגיד לבנאדם אל תיקח קורס מסוים שממש מעניין אותך רק בגלל התאריך של המבחן שלו.

מילואים זה חובה מועד ג.

o0Invisible0o

New member
ספרים רבותיי, ספרים!

אז מכיוון שאני ממש לא קוראת מספיק הצבתי לעצמי מטרה לקריאת ספר בחודש - לא זמן מהיר בטירוף שאני לא אעמוד בו אבל לא זמן שמאפשר לי להתמהמה לנצח ובחיים לא לסיים ספר [מה שקורה עכשיו] אז לכבוד השלמת הקריאה של "The Help" שאני אישית ממש אהבתי..כ"כ הוסיף לי את כל מה שהיה חסר לי בסרט והיה כ"כ הרבה יותר טוב מהסרט [כמובן] אני מחפשת המלצות.

אני אוהבת רומנטיקה - דההההההה.
אני מוכנה לנסות פנטזיה ומד"ב.
אני צריכה להשלים קלאסיקות.
וממש לא משנה לי עברית או אנגלית.

מה שכן אני לא רוצה להתחיל עם ספרים של 800 ומעלה עמודים, 400-500 זה סבבה.
לא רוצה להתחיל עם דברים איטיים מדי ותיאורי נוף של 30 עמודים.
אשמח לספרים שאוכל למצוא בספרייה של האוני' או בממש ממש זול. [נניח מתישהו קניתי קלאסיקות באנגלית בצומת ספרים ב15 ש"ח..הבעיה היא שהאנגלית שם הייתה לי קשה מדי, אני צריכה לנסות שוב באמת..
]

Kill Bernard

New member
יש לי רעיון.

אני אתן לך לקרוא את הספר האהוב עלי. ספר בנות לחלוטין. כל הכריכה שלו ורודה וכאלה.
גם כי הוא כיפי ונחמד, אבל בעיקר ממניעים אנוכיים כי אני מתה לדעת אם הוא באמת אחד טוב או שאני סתם דפוקה ומאוהבת בו לחלוטין בלי שום סיבה.

limors2

Well-known member
פרש הברונזה.

טרילוגיה, 600 עמודים לספר, אבל ממש ממש טוב.

dans girl

New member
אני לא מאמינה שאת שואלת
גאווה ודעה קדומה, דה
.
אני כמובן ממליצה בחום על הספר באנגלית. כן, זה לא שפה קלה כל כך, אבל היא גם לא פסיכית ויחסית לספרים אחרים של ג'יין אוסטין שניסיתי היא לא מהמסובכות.
באנגלית בספר שיש לי בבית (לא האימתני שכולל את כל הספרים, יש לי גם רק את "גאווה ודעה קדומה"
) יש איזה 400 עמודים. את מוזמנת להשאיל אותו וזו גם סיבה נהדרת להתראות.

ואם את רוצה קריאת המשך יש ספר קליל ומטופש בצורה יוצאת דופן שנקרא "me and mr. darcy" שאני יכולה להשאיל לך. אבל הוא לגמרי כשסתם אין לך מה לקרוא או כשאת בכזאת התלהבות מגאווה ודעה קדומה
.

o0Invisible0o

New member
תשובות לכולן:

דפי והדס - הולך, מי שמביאה לי ספר קודם - אני אקרא אותו קודם.
אני חוששת שלמרות שאני אפגש עם הדס לפני דפי, הדס בטח תשכח להביא לי את הספר מספר פעמים רב ולכן גאווה ודעה קדומה יקרא החודש.

ליאורה - אני לא מוכנה לזה עדיין. טרילוגיה זה להתחייב לכמה ספרים, מה שתמיד יוצר אצלי אנטי [לקח לי כ"כ הרבה זמן להתחיל את הארי פוטרים..]
וגם אממ...600 עמודים זה חצי סביר כזה..בקיצור, תני לי לפחות לסיים את הספר של דפי + הדס ואז.

אה, ואני אצטרך לקנות אותו בטח..לא?

למעלה