Kill Bernard

New member
ברור שאני אשכח!

בגלל זה את צריכה להזכיר לי, ואז כשאני למרות זאת אשכח - זאת כבר תהיה אשמתך

וואו, למרות שעכשיו נהיה לי חשק לקרוא אותו שוב בעצמי.

הו, זה קל

חובה חובה לקרוא את "אליס בארץ הפלאות" ואת "מבעד למראה". הם קצרים, קלילים אבל גם הזויים וגאוניים ממש.
עוד ספר קליל ומצחיק הוא "הנסיכה הקסומה". כן, כמו הסרט. היתרון הגדול כאן הוא שהספר והתסריט לסרט נכתבו ע"י אותו בן אדם, כך שאם אהבת את הסרט- אין שום ספק שתאהבי את הספר- הוא לקח את האווירה של הסרט והכפיל אותה פי 100

ספרים של השנים האחרונות-
את "אלגנטיות של קיפוד" חיבבתי
"גלנקיל- מותחן כבשים" מתוק ממש
"שבריר"- אמנם די עבה אבל גאוני!! אחד האהובים עלי של השנים האחרונות.
"פרקים נבחרים בפיזיקה של אסונות"- 200 העמודים הראשונים מייגעים, אבל השאר פשוט מושלם
מישהי קראה?

קלאסיקות- "1984" קצר ומצוין (ואם את כבר בקטע של עולם עתידני ומדכא, אז אהבתי גם את Brave New World).
"גטסבי הגדול" קצרצר ומוצלח.
"ענבי זעם" מצוין (אם כי עבה מאוד
).

o0Invisible0o

New member
חייבת להודות שלא כמו שקיוויתי

אבל אולי בגלל שהציפיות היו גבוהות וראיתי מיליון עיבודים..
קראתי את הגרסא המוערת שמצד אחד אכן הייתי מאירת עיניים מצד שני קצת אובר-אנלייזד.
אמממ. אבל אני בשמחה אקרא את מבעד למראה! גם אם רק כדי לסמן על זה וי. [אבל לא רק, זה לא שסבלתי]

Rachel47

New member
שמעת על הספר/סרט

"בת בולין האחרת"?

זה אחד שאהבתי ממש, באמת אחד הספרים היותר זכורים לי,ממש אהבתי את הכתיבה שלה
אם את לא מכירה אז בקצרה- ספר שמספר על הנרי ה8 (לדעתי ה8
) שלקח כפילגש בחורה ואחותה גם נורא רצתה אותו ונהיו שם בלאגנים
טוענים שם שהדברים אכן קרו כמו שהם כתובים בספר, יש סיכוי כזה, לא בדקתי את העניין אבל הוא היה כתוב נהדר
בתקופת הפסיכו קניתי 2 ספרים נוספים של אותה סופרת באותו סגנון באנגלית אבל בסופו של דבר לא כל כך קראתי אותם, יום אחד אני אשלים ואסיים אותם, אנגלית לא קשה אבל אני לא יכולה להמליץ על מה שלא קראתי

אז לבינתיים רק בת בולין
אגב, אפילו אם ראית את הסרט.
אני ממש אהבתי את הסרט ורק אז גיליתי שיש ספר והייתי חייבת לקרוא והוא אפילו יותר טוב!!

LemonLimeLilach

New member
המחשב שלי

הצלחתי להעלות אותו אחרי אינספור ניסיונות ואני מגבה את הכל על הארד דיסק חיצוני, וביום ראשון אני אקח אותו לתיקון ונחליף לו הארד דיסק
הגיבוי הולך לקחת שעות
וזה עוד בלי התיקיות של הסדרות והסרטים

אוף.

dans girl

New member
אמנם פורום זוב"י, אבל סדרות וסרטים זה פחות חשוב.
במקרה הכי גרוע אם את לא מצליחה להספיק לגבות אותם לפני יום ראשון - תנסי לרשום לעצמך את השמות של כל מה שהיה לך ולהתחיל לשחזר את זה עם הזמן אחרי שיהיה לך הארד דיסק חדש. זה ייקח זמן אבל מה שבאמת חשוב זה הדברים של הלימודים והשאר, סדרות אפשר להוריד מחדש.

אני גם בדיוק גיביתי את כל החומר שלי הלימודים שלי ברשת כדי לוודא שאם המחשב שלי קורס (ועם היחסים המורכבים שיש לי עם מוצרי אלקטרוניקה, יש סבירות גבוהה שזה יקרה) אני לא אאבד את כל החומר של הלימודים. סדרות אני גם ככה מוחקת, והסרטים על המחשב בבית.

LemonLimeLilach

New member
אין לי כלום של לימודים שאני צריכה

כי סיימתי עם המבחנים ולא התחלתי את הסמינריון
אבל בכל מקרה, הם תמיד על הדרופ בוקס, אני מסכמת בשיעורים והכל ישר לשם, ואז זה נגיש לי בשני המחשבים.

מה שחשוב לי זה בעיקר תמונות שיש לי מכל מיני טיולים, והאייטיונז. מה לעשות עם האייטיונז.

limors2

Well-known member
לגבי האייטונז,

אני די בטוחה שאמורה להיות איפשהו אופציה של להעביר את כל מה שיש במכשיר למחשב, שזה אומר לשחזר את הספריה במקום חדש.
לפחות הייתה אופציה כזו לפני המון שנים
אני לא יודעת אם היא עדיין קיימת ואיפה.

LemonLimeLilach

New member
אני מקווה שיש

ושהטכנאי יכיר אותה
זאת אפשרות באייטיונז עצמו שצריך ללחוץ? כי פשוט... פעם אחת הכנסנו אייפון לא שלי למחשב שלי, וכל מה שהיה בו נמחק אוטומטית. אז קודם כל אני צריכה שזה לא יקרה.

limors2

Well-known member
זה קרה לאחותי מלא, צריך לבטל את זה בהגדרות.

משהו בסנכרון אוטומטי ברגע שמחברים מכשיר למחשב.

o0Invisible0o

New member
באסה.

לפחות יש לך זמן ואפשרות לגבות את הכל לפני שהHD מת לגמרי וכאלה..
וזה גם בטח מסביר את הבעיה הלא מוסברת של ניגון קבצים - בטח לפעמים זה הצליח לקרוא את התוכנה/קובץ ולפעמים לא.
תגבי בלילה!

ושיחלים במהירות!

LemonLimeLilach

New member
אזזזז בסוף לא הצלחתי לגבות

אחרי חצי שעה ככה המחשב קרס, אז כיביתי אותו ומחר אני אקח אותו לתיקון ונראה מה הם יצליחו להציל משם. מקווה שהרבה

למעלה