sobeit88

New member
תלוי

למה היא/הוא היו בכלא, והאם זה יכניס אותי לאיזשהו לופ או את השם שלי לאיזה רשימה של מסומנים או מקורבים.
אם זה סתם העלמת מס או משהו אז סבבה.

חברה/ה שלכם סבבה והכל אבל חתומ/ה קבע וסוגר/ת חצאים. לקחת או לא לקחת?

sobeit88

New member
הסבר

העלמות מס זה לא סבבה. זה לא דבר שמגניב לעשות. סתם נתתי העלמת מס כדוגמא למשהו שאפשר לשבת עליו בכלא שהוא עבירה על החוק אבל לא בהכרח עבירה מוסרית.
אפשר לקבל יותר משנה גם על דברים מטופשים. נגיד להתקין על המחשבים בעסק שלך ווינדוס לא מקורי (עד 3 שנים!). דברים כאלה לא אכפת לי.
אלימות או סמים זה דבר אחר.

עוד דוגמא:

בנאדם שדקר מישהו וקיבל שנה על תנאי, בפועל לא ישב בכלא, מול בנאדם שהפעיל אתר שמאפשר הורדות לא חוקיות של סרטים וקיבל שנה וחצי בכלא. עם מי תעדיפי לצאת?

יש הבדל בעיני בין עבירה על החוק לבין עבירה על "חוקי המוסר".

Gayboy4

New member
היוש אווריואן

אתם מוזמנים להיכנס לבלוג שלי לקרוא ולהגיב, נראה לי יש סיפורים שיעניינו אתכם, טנקס3<

Gayboy4

New member
...

הייתי נותןצלכם קישור אבל אני דרך האייפון, אתם יכולים להיכנס דר ך העולם שלי ולראות שם שאני מעדכן את הבלוג או תכתבו בחיפוש
Sex drive to pushto start :)

Apikachu L

New member

שיט וחפירות לא קשורות. מי מתנדב/ת להרים משחק?
(אני עמוק בבוץ האימונולוגי, אחזור עם שרשורים בעלי פוטנציאל ביום ג' או ד'. זה לא מונע מכן/ם לפתוח...)

Bell4Ever

New member
אז חבר\ה שלך סבבה והכל אבל...

הוא\היא קמצן\נית, לקחת או לא לקחת?

**ההגדרה של "סבבה והכל" היא - אחלה אופי אחלה מראה, הפאק היחיד זה ה"אבל", האם זה יספיק כדי להחליט לא להמשיך קשר עם פוטנציאל גדול?
תענו ותמצאו פאק חדש לשאול עליו (משחק וזה)

sobeit88

New member
לקחת.

הכסף שלו/ה הוא העניין שלו/ה.

אז חבר/ה שלך סבבה והכל אבל היא/הוא מעשנ/ת. כן או לא?

Apikachu L

New member
יהיה לי ממש קשה עם זה...

במיוחד אם זה מתחיל תוך כדי הקשר. אני לא חושבת שאעזוב, אבל כן אדרוש שה...פעילות ה...לא נעימה... הזו תתבצע רחוק ממני ככל האפשר, וכן אציע תמיכה לעזרה מההפטרות להתמכרות. זה משהו שכן היה יכול להוביל בסופו של דבר לפרידה, כי ריח של עישון עושה לי ממש רע...

חבר/ה שלך סבבה והכל אבל היא/וא שוביניסט/ית. כן או לא?

Apikachu L

New member

גובל? גובל? זה גובל בחקלאות, יקירי. ניסית פעם לחפור בחרא?

למעלה