o0Invisible0o

New member
אזזזזזזזז...למה זה כ"כ קשה למצוא עבודה?

כן, אני יודעת שאני קרציה שרוצה לעבוד ברשתות חברתיות.

מצד אחד, אין לי נסיון תעסוקתי, מצד שני יש לי בלוג, עמוד פייסבוק, טוויטר, פינטרסט וכו' [מסתבר שהייתי צריכה גם עמוד בלינקדאין, אולי אני אפתח היום
]
כל המשרות שאני מוצאת הם "מנהל מדיה חברתית" שאני באמת לא יכולה לקבל.

אין כזה מישהו שעובד תחת המנהל? זה לא צוות או משהו?
כי בתכלס מנהל צריך שנתיים+ ניסיון וידע בכל דבר אפשרי.

עכשיו, זה מצחיק - כי זה קורה גם עם מחשבים.
אם אני מחפשת תמיכה אז זה שכר/תנאים יותר נמוכים ממה שהיו לי..ובדר"כ כלום לממש מעט ניסיון [יש לי 4 שנים.
]
אם אני מחפשת משהו יותר טוב, אני לא תואמת את הדרישות.

ובחלק מהמשרות אני מרגישה שאם הייתי מקבלת את המשרה, הייתי לחלוטין יכולה לעשות אותה אבל אני לא מסוגלת למכור את עצמי בראיון מספיק טוב, לשכנע שלמרות שאין לי את הנסיון על הנייר או למרות שאין לי מאות עוקבים בטוויטר או ערוץ פעיל ביוטיוב שאני כן מבינה את המדיום, אני מבינה מה עובד ויודעת איך להתנסח וכו'.
קיצר, זה קצת מייאש אותי.

אה ומה אתם אומרים על המודעה ההזויה הזאת?
"לסטארטאפ דרוש פרילנסר/סטודנט שיסייע בקידום האתר שלנו.
העבודה היא מאוד פשוטה ודורשת שליטה באנגלית (אך אין צורך בכתיבה יצירתית )
בעבודה יעילה אפשר להגיע למעל 50 ש"ח לשעה.
ומי שמחפש קריירה בתחום זהו כרטיס כניסה לתחום שיווק הגרילה באינטרנט."
מעל 50 לשעה...ללא ניסיון..לתחום שיווק הגרילה. מה זה אומר? זה אומר ללכת ולהציף פורומים או פרסום שלא מרגיש כמו פרסומות סטייל החברה ההיא ששכחתי את שמה שעשתה סרטוני יוטיוב שנראים כמו סרטון יוטיוב רגיל אך משמשים כפרסומת? נמנ. עכשיו זה לא ברור.
קיצר, מה זה? ><
לשלוח קו"ח או לא?

ולמה כל העבודות הן במכירוווווווווווווווווווות??

סיימתי להתבכיין.
מקווה שבקרוב אצליח להביא את עצמי לשליחת קו"ח, צעד שאני מתקשה בו משומה.

LemonLimeLilach

New member
אני מזה מבינה אותך

גם כשאני מחפשת עבודות זה הכל- דובר, מנהל יחסי ציבור, תקציבאי ראשי, ראש תחום, בלה בלה. אתם רוצים להגיד לי שלכל המנהלים והדוברים אין צוות שעובד תחתם? המנהל עושה את כל העבודה השחורה? הוא זה שמתקשר לכל העיתונאים בארץ וכותב את כל הקומוניקטים ועושה הכל הכל הכל? תפסיקו לבלבלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

o0Invisible0o

New member
זה ממש מייאש.

אני לא מבינה כ"כ איפה עוד אמורים לחפש.
אבל תהיי גאה בי! שלחתי איזה 5 קו"ח היום! רובם נראה לי לפחות חצי ריאליסטים ואף לא אחד מהם לתמיכה טכנית.
הבעיה היא שחלקם פורסמו לפני יותר משבועיים אז..אמממממממממ..לכי תדעי אם רלוונטי בכלל.

בכל מקרה, אני לא מבינה איך הצוות שלהם מגיע לעבוד בתור הצוות שלהם אם לא מפרסמים משרות כאלה בשום מקום.

צריך קשרים.

שיהיה לנו בהצלחה!

ואני הולכת להצגה! [חהחה חרוזים.]
דברי איתי בקשר למחר...

LemonLimeLilach

New member
איפה את מחפשת?

אול ג'ובס וכאלה?

קשה לי להאמין שלכל התפקידים הזוטרים למיניהם מגיעים מקשרים. ועזבי, גם כאלה לא הצלחתי להשיג בשנה שעברה כי למדתי יומיים בשבוע וה"קשרים" אמרו שזה יותר מדי ולא מתאים.

אוך, זה ממש מעצבן..

אבל צריך לזכור שהזמן הממוצע שלוקח לאנשים למצוא עבודה הוא בין חודש לשלושה חודשים. אז אל תאמרו נואש! משהו טוב עוד יצוץ. באמת לא הגיוני שלא קיימות משרות כמו שאתן מחפשות, פשוט צריך לחכות להן קצת..

o0Invisible0o

New member
אמממ כן, אבל לא בא לי שלושה חודשים

להיות מובטלת עכשיו..><
אולי אני בסוף אעבוד בסתם משהו בזמן שאמשיך לחפש..
תודה על העידוד!

לילך - גיגלתי מה שיכולתי ונכנסתי לכל אתר חיפוש עבודות שהוצע לי..גם אולג'ובס למרות שאליו אני צריכה להרשם בתשלום בתכלס כי כל המשרות השוות שם הן בתשלום.
וחכי, עוד לא הגענו בכלל להיקף משרה..אני צריכה סטודנט, בכלל לא קרוב למלאה..נראה מה יהיה.

RenanaD

New member
באמת?

כשאני חושבת על זה, תכל'ס אף פעם לא יצא לי לחפש עבודה רצינית כזאת, להחזיק משרה לאורך זמן... תמיד העבודות שלי היו לזמן מאוד מוגדר.

ואיילת - תמצאי לך באמת איזו עבודה זמנית מכניסה, שתוכלי פשוט להתנדף ממנה כשתמצאי את מה שאת מחפשת

dans girl

New member
אל ייאוש! את תמצאי! אני מסכימה, זה מעצבן ממש ומתסכל, וגם אותי ממש מפחיד לשלוח קו"ח (עזבי קו"ח, עד שהבאתי את עצמי לכתוב לאיזה פרופסור שני משפטים על כך שאני רוצה לעבוד במעבדה שלו לקח לי חודש וחצי), אז אני מבינה אותך. אבל הוריי ששלחת 5 ואני מחזיקה אצבעות שמשהו מהם יצליח!
וכמו ששרי ואת אמרתן - מקסימום תמצאי עבודה מעפנה במכירות בזמן שאת ממשיכה לחפש ואז כשתמצאי תעזבי...
וכן, זה מתסכל לראות שתמיד מחפשים ראשי צוותים, אבל בשורה התחתונה זה הגיוני לי במידה מסוימת - עובדים בכל תחום יש כמו מים, אבל מנהלים תמיד יש פחות, ולכן זה מה שמחפשים. זה חרא, אבל זה ככה.
בקיצור, אני מקווה שתמצאי משהו בקרוב ושזה יהיה מוצלח וכיפי!

מחר אני טסה ליוון
באופן ספונטני לחלוטין!

עוד רגע אגיב למייל מרמור העבודה שלך, איילת, אבל אני רק רוצה לציין שבחיים לי הייתי ספונטנית, והנה, לפני כמה שעות הזמנתי עם חברה חבילת נופש ליוון ממחר (
) עד ליום שישי.
קצת להתאוורר ולנפוש לפני הסטאז'

LemonLimeLilach

New member
הכי כיף!

נראה לי שזה מה שאני אעשה בסוף עם מדריד, כי כרגע אני מוצאת רק דברים ממש יקרים

איפה ביוון? תיהנו!

RenanaD

New member
מעולה! תהני

לאן אתן טסות / טסתן? (מתי היא הולכת לקרוא את זה?
)

dans girl

New member
יאי!! תעשו חיים! וואו, איזה ספונטניות
. הלוואי עליי
.
אבל לפני הסטאז' - זה כה חשוב!!!

dans girl

New member
גם בענייני עבודה... התקבלתי לאניקליפ
.
זה משמח מאוד וכיפי.
עכשיו אני צריכה רק להתקבל למעבדה שרציתי בנוירו, ולהצליח לשלב אותם, ואז יהיה בכלל נפלא.

בינתיים אני צריכה ללמוד למועד ב' בביוכימיה, כי איכ
.
וזהו.

RenanaD

New member
רגע

זו העבודה השווה של שרי?!
הוריי
עבודה שווה בהחלט!

אני מרחמת עליך על ביוכימיה
אני שונאת את המקצוע הזה ברמות שלא קיימות, היה לי אותו בסמסטר א'. ואז ב-ב' היו שני קורסי בחירה, ולקחתי עם החברות הטובות שלי (שדווקא מאוד אוהבות את זה) קורס של מרצה שאני ממש ממש אוהבת, "ביו חומרים וביו פולימרים". איזו טעות היתה להתעלם מה-"ביו" בשם הקורס
ועוד כשהוא חוזר פעמיים
אז כן, המבחן היה זוועה. היו לי יומיים בלבד ללמוד אליו, הוא היה בדיוק אחרי קוונטים, ויצאתי ממנו בטראומה...

dans girl

New member
כן
זה כה כיף
.
למרות שזה ממש קשה. 10 דקות מ"האביר האפל" כניסיון לקח לי שעתיים וחצי לעשות
. אבל אני מקווה להשתפשף בזה עם הזמן...

ולגבי ביוכימיה - זה לא כל כך נורא. זה די מבאס, כי אני יודעת את החומר והציון בבחינה לא משקף את זה כי זה מבחן אמריקאי מפגר עם כל הסמנטיקה המעצבנת של מבחנים בביולוגיה שמנסים להוריד את הממוצע ע"י זה שהם יתחכמו עם החומר... הציון הסופי שלי דווקא בסדר (81), אבל זה רק בזכות המעבדה ואני לגמרי יכולה לפחות לנסות להוציא יותר. הקורס דווקא היה מעניין ממש, ודרש עבודה ממש מינימלית במהלך הסמסטר, אבל המבחן היה פשוט חרא. לא נורא, רוב הסיכויים שאני לא אקבל פחות מהציון של מועד א' (66), אז אפילו אם לא אשפר אני מקווה שלפחות לא אהרוס...

o0Invisible0o

New member
יאיי! ידעתי שתתקבלי!

הלוואי והיה להם סניף בת"א.

ובטוחה שתצליחי לשלב אותם! אני ולילך בדיוק דיברנו היום איך את טובה בלאזן לימודים וחיים..חהחה.
אז גם את זה בטוח תצליחי!

מועד ב' בטוח?
בהצלחה!

dans girl

New member
אתן מפרגנות לי יותר מדי
אני לא יודעת מה אתן מגדירות כ"חיים"

ולגבי המבחן - אני לא באמת חייבת את המועד ב', אבל אני חושבת שהוא לא יזיק, אז אני אנסה. במידה ואני באמת אצליח להביא את עצמי ללמוד אליו. דבר שהוא מוטל בספק
.

למעלה