בגדול, כל אחד מכין מיקס של שירים שהוא אוהב (רצוי פחות מוכרים), מחלקים זוגות באקראי, כל אחד מקבל את המיקס של השני, מקשיב לו, מכיר שירים חדשים ובסוף כותבים פה ביקורת על המיקס, שיר אחרי שיר.
אם כי קשה לי לכתוב ביקורות על אלבומים, אז על שירים עוד יותר...
היינו עושים כאלה בפורומים חו"ליים שהייתי משתתפת בהם וזה תמיד היה נחמד, בד"כ היה גם נושא כללי שנתן כיוון לבחירת השירים.
ואני דווקא מתעניין ברעיון של החלוקה לצמדים. כי אם אתם זוכרים היה פה נסיון לפני כמה חודשים ליצור פלייליסטים ביוטיוב, שנועדו לצריכת כל הפורום, ואני לא חושב שזה תפס יותר מדי. אבל ככה שזה מחולק לצמדים, יש בזה פוטנציאל קומי אדיר. במיוחד למי שיקבל את הפלילסט שלי (
). איך אבל זה יעבוד לוגיסטית? גם בפלייליסטים ביוטיוב?
בפורומים קודמים שהשתתפתי בהם, כל אחד העלה את המיקס שלו לאתר כמו mediafire או megaupload ונתן את הלינק לבן הזוג שלו. ככה גם בסוף אפשר לשתף את כולם בכל המיקסים.
חסרונות\השלכות:
1) דורש שיהיה לכם את השירים כקבצים על המחשב (כל האנשים פה שמקשיבים רק לדיסקים ואין להם אוסף דיגיטלי - תוכלו פשוט להעביר מהדיסק את השיר שאתם רוצים)
2) דורש הבנה בסיסית באינטרנט\לדעת לעלות קבצים (סך הכל זה די פשוט, ויש מדריכים באינטרנט)
3) הלינקים צריכים לעבור בהודעות פרטיות כי לפי חוקי תפוז אסור לפרסם אותם על גבי הפורום.
לי היה מאוד קל להכין, זה באמת פשוט. הצרה היחידה שהתווספה ביניתיים זה הפרסומות המעצבנות שיצוצו בין השירים, ובאמת השיר או שניים שלא נמצאים שם לפעמים (לא לדאוג, עוד רגע הם שם )
אבל מישהו הולך ביום רביעי ל-Brian Jonestown Massacre?
זו אמורה להיות הופעה מצוינת, מההופעות שאני רוצה ללכת לראות על אף שאני בקושי מכירה את הדיסקוגרפיה.
אז אם יש כאן מישהו שהולך, זו ההזדמנות לשכנע אותי שכדאי לי גם, כי עוד שניה נגמרים הכרטיסים.