Music Man XD

New member
חזרתי מהבגרות באזרחות!

איזה כיף שסיימתי עם זה. ועכשיו - למבחן הבא

2Dirrty4U

New member
איך היה באמת?

אני זוכרת שהלך לי בבגרות באזרחות ממש טוב למרות שכמעט ולא למדתי בכלל.. והיה ה-מ-ו-ן חומר חחח

ערן1987

New member
רוצה לשוע מה איתי?

כל הסמסטר הוצאתי ציונים בסביבות ה-30 באזרחות (רק בזה הייתי גרוע כ"כ
), במגן הוצאתי בערך 50 והמורה הגיש אותי על 56 ברוב טובו חחח

לבגרות עצמה, שהיה לי מלא חומר, קראתי ב-ד-י-ו-ק 3 עמודים. הייתי בטוח שאקבל 10 בערך במקרה הטוב - קיבלתי 88! ציון גבוה בכ-30 נק' מהממוצע הארצי ובהרבה יותר גבוה מבערך כל מי ששאלתי

ערן1987

New member
פסטיבל קולנוע דרום 2012

אז זו השנה ה-11 שמכללת ספיר מארגנת את הפסטיבל הזה והפעם ה-3 שאני משתתף בו, בתקווה שבשנה הבאה אני אציג בו את הפרויקט שאותו אני מפיק כפרויקט גמר.

יש לנו קורס חובה לפסטיבל שאנחנו צריכים לראות סרטים של ימין מסיקה, שמי שלא מכיר הוא ביים כמה סרטי בכי לאבי ביטר ועובד הרבה עם תמיר גל.. וכן, זה נורא כמו שזה נשמע חחח

מבחינת סרטי גמר, שאני מכיר כמה מהיוצרים שלהם כי הם למדו איתי/היו שכנים וכו', לצערי לא ראיתי השנה שום דבר שהוא וואו (וזה לא כמו בשנתיים הקודמות). המקסימום היו פרויקטים של "סבבה", וזה קצת מאכזב. לא ראיתי את הכל כמובן אבל ראיתי כמות יפה מאוד וזה קצת מאכזב. מחר יום אחרון של הקרנת פרויקטי הגמר ואני מקווה שאמצא שם משהו שירגש אותי באמת או שיקרע אותי מצחוק או שיגרום לי לפחות להגיד עליו "וואו!". בינתיים זה לא קרה.

וזהו, זה מעייף. מאוד. וגיליתי שניצליה חדשה בשדרות שמ-מ-ש מ-מ-ש טעים שם (מי ידע ששניצל בציפוי זעתר יכול להיות טעיייייייייים כל כך?), שאני נראה לי אחרוש על המקום הזה בתקופה הקרובה

ערן1987

New member
גם אני לא!!

שניצל ירוק זה בציפוי זעתק (בנוסף לציפוי הרגיל כמובן) וזה טעים רצחחחחחח, יותר טעים מהשניים האחרים שאכלתי: שניצל צהוב שזה בציפוי כורכום ושניצל אדום שזה עם משהו פיקנטי.. גם הם היו ממש טעימים אבל הירוק.. וואו!! הייתי מביא לכולכם לטעום אם רק הייתי יכול

ערן1987

New member
סוף סוף ראיתי 2 סרטים טובים מאוד!

כל כך חיכיתי לזה וזה הגיע במשבצת הסרטים האחרונה.

2 סרטים יפים, פשוטים ודי מרגשים. הוכחה לכך שאפשר לעשות סרטים טובים ושיהיו טובים ושלא כל סרט עם ויזואליות טובה (כמו אחד הסרטים שהיה באותו מקבץ) או עם צוות יוצרים מבטיח מאחוריו (משהו שהוקרן שלשום) באמת ייצא טוב בסופו של דבר.

2Dirrty4U

New member
משחקי הכס, מישהו?

בחור אחד בבסיס שלי המליץ לי לראות את הסדרה הזאת ורציתי להתעניין אם מישהו כאן צופה בסדרה ולשמוע קצת חוות דעת במידה כן...

זאת סדרה של HBO שזה פלוס ענק, והציון של הסדרה ב-IMDB מאוד גבוה... הבעייה שלי היא שזאת סדרה על ימים הביניים והבנתי שזה גם כולל פנטזיה וזה אחד הדברים שאני הכי שונאת.

אני בהתלבטות.
יש כאן מישהו שיכול לעזור לי להחליט מה לעשות?

Music Man XD

New member
לא ניסיתי למען האמת.

זו אחת הסדרות הכי מוערכות של השנים האחרונות, מדברים עליה המון.

2Dirrty4U

New member
זאת אחת הסיבות להתלבטות שלי

כי בדרך כלל מה שלא בא לי בטוב (ימי הביניים למשל) אני פוסלת על הסף בלי לחשוב...
במקרה הזה זה קצת שונה..

ערן1987

New member
לצערי אני לא

אבל אין לי זמן ויש יותר מדי סדרות לראות (בעיקר משחקי הכס, מד מן ועוד משהו שאני עייף מדי להיזכר בו עכשיו).. באסה ):

בכל מקרה, אני לא מכיר מישהו שרואה את הסדרה הזו ולא נהנה ממנה ואומר שהיא אדירה.. ויש בה גם מלא סצנות סקס שזה תמיד טוב

2Dirrty4U

New member
וזאת עוד סיבה להתלבטות שלי

אני כל הזמן בצבא והזמן הפנוי היחיד שלי זה סופ"שים.. ככה שהזמן קצר ויש לי הרבה מה להספיק בזמן הזה ואני אל רוצה לבזבז אותו על סדרה שאני לא אתחבר אלייה בסוף..

איזה מתוסבכת אני

ערן1987

New member
חחח לדעתי תנסי

הבנתי שכבר בפרק הראשון היא תופסת אותך, לא כמו "מד מן" שהבנתי ש-5 הפרקים הראשונים שלה משעממים ומרדימים אבל אז היא תופסת תאוצה והופכת ליצירת מופת.

למעלה