חחחח אוקיי

Dave Karofsky took me to Breadstix, and we set on silence. Then that night we set by the fire and as he looked into my eyes he said "let's take it to the bedroom".

טוב, זה מוזר, למרות שזה דווקא מתאים לקרופסקי. זה כאילו אני קורט מבחינתו

sweet shir

New member
הו לאאא איזה נוראי!!!

Blaine Anderson took me to breadstix and we had a picnic and we played a game and as he leaned closer he said "I'm breaking up with you."

Rawsome

New member
ליימסט דייט אבר

לא זוכרת בדיוק, אבל משהו על זה שמייק לקח אותי למסעדה ושתקנו כל הזמן ואז קראנו ספרים ואז הוא זרק אותי. ;_;

CrissColfer

New member

פין האדסון לקח אותי לקניון וישבנו בדממה. בלילה ישבנו ליד האח והוא הזיז את השיער שלי למאחורי האוזן ואמר שהוא אוהב אותי ...
אני חוזרת לרמאות

CrissColfer

New member
הרבה הרבה הרבה יותר טוב !

קורט לקח אותי להופעה וצפינו בזיקוקים. יותר מאוחר בלילה שיחקנו משחק והוא נישק אותי על השפתיים (ואני בטח מתתי) ואמר לי שאני יפה

CrissColfer

New member
וזה היה בלי רמאות

ויצא לי אחרי זה עוד פעם בלי רמאות שקורט לקח אותי לחדר המקהלה ורקדנו ביחד. בלילה התמזמזנו והוא ליטף את הלחי שלי ואמר "בסט. דייט. אבר."

Ivy Mae

New member

פין לקח אותי לאודיטורים וישבנו בשתיקה (הגיוני) ואז הלכנו להסתכל על הכוכבים, הוא שם את השיער מאחורי האוזן שלי (או איך שלא מתרגמים את זה) ואמר "לטס טייק דיס טו ד'ה בדרום"
אני אוותר

זה לא הוגן איך לחצי מכן יצא קורט ובליין%^#)%%$@

CrissColfer

New member
זה הזוי !

קורט האמל (טוב .. עשיתי כמה פעמים עד שזה יצא לי..) לקח אותי לחדר המקהלה וראינו זיקוקים (כאילו בתוך החדר מקהלה ?!) ואז רקדנו מתחת לכוכבים והוא ליווה אותי לדלת ואמר לי שנלך למיטה !
חחחח אין בזה היגיון בשיט אבל אני לגמרי יכולה לחיות עם זה !

5ifi

New member
חחח, לא, עמדתם על הכיסא והסתכלתם דרך החלון

החוצה על הזיקוקים!
ועל הפייל פרשמן!

Ayelet 363

New member
(חפירות רנדומליות)

טוב, מה נסגר עם אבא שלי בנוגע לסדרות שאני רוצה לראות, בדיוק על פי הסדר?

תכננתי שאחרי שאשלים את כל מה שאני כבר רואה אראה פיירפליי- ופתאום הוא צץ לי עם זה. התחלתי לראות איתו...
פתאום אתמול הוא גילה את שרלוק.
כאילו... הוא עובר לי על רשימת הצפייה? תכף אני אתחיל לראות איתו ד"ר הו? שאתעדכן את רשימת הצפייה, כי אחרי ד"ר הו הרשימה מבולגנת ואין סדר?
שהבא בתור יהיה שאני ישיג מיליון דולר, כי אז הוא ישיג?

(סתם משועשעת מצירוף המקרים הזה. אם כי זה מעצבן אותי קצת, כי עכשיו אני אאלץ לסיים סדרות שאני רואה איתם- שזה הרבה- בשביל זה כנראה, במקום לסיים רק להשלים את מה שהפסדתי בסך הכל בשתי סדרות שאני רואה לבד. והם אפילו לא אמרו לי בסוף אם הם רואים איתי).

ואם כבר אני חופרת לכם... הלכתי אתמול לישון בשעה הגיונית ולא הצלחתי להירדם עד אחרי 01:00. ><

Ivy Mae

New member
all aboard the skank!kurt train

אני פשוט ממש, ממש אוהבת את זה.
אז תרמתי את חלקי לפאנדום

למעלה