gayhighfive

New member
אוקיי

Kurt Hummel took me to the mall and we had fun then that night we held hands and as he placed my hair behind my ear he said "best. date. ever"
יאפ, זה טוב.

A TotalGleek

New member
טוב מתתי.

יצא לי: Kurt Hummel took me to"Beetween the sheets" and we kissed, then that night we danced under the stars, and as he wispered in my ear he said "You are beautiful to me" .

אומג ביטווין דה שיטס

טוב, אז עשיתי עכשיו עוד אחד ואני פשוט לא מפסיקה לצחוק :

Blaine Anderson took me to a concert and we had fun, then, that night we took a moonlit walk and as he caressed my cheek he called me a differeent person's name .

סולחת רק אם זה קורט .

ועוד אחד (פשוט כי אני מתה על הדברים האלה)
Blaine anderson (אוקיי לא שיש לי בעייה עם זה אבל מה הקטע?) took me to six flags and we went for a walk, then that night we cuddled under a blanket and as he snuggled closer he called me a different person's name.

טוב אני לא מאשימה אותו, השם שלי מסובך

AccioMoon

New member
חחחח גם לי יצא שקורט אומר לי שם לא נכון

ואמרתי לעצמי שזה בסדר אם זה בליין.

AccioMoon

New member
זה אומר שאנחנו אוהבות את הOTP שלנו יותר

מאת עצמנו ?

neurotica

New member
רק שלי מעפן?

ארטי לקח אותי ללימה בין ואז קרא לי בשם של מישהו אחר. sheesh.
(היו דברים באמצע, אבל הספקתי לשכוח)

Ayelet 363

New member
גם שלי מעפן

משום מה כל דפדפן עשה לי בעיה אחרת (אפילו הכרום. לא הראה תמונה שלמה). אבל יצאו לי כל מיני דברים שהרגישו ממש רנדומליים.
מייק צ'אנג לקח אותי לסינסינטי, אז התמונה לא עבדה, אז החזקנו ידיים ואז קלטתי שדילגתי על תמונה שלא עבדה...
בדפדפנים האחרם היו בעיות אחרות עוד יותר מוקדם, אז רק ראיתי שיצאו לי סנטנה כמה פעמים ורייצ'ל פעם אחת. סנטנה צילמה איתי את פונדו פור טו או משהו כזה, פעמים אחרות לקחו אותי לא זוכרתלאן, בעיקר לסינסינטי, פעם שיחקנו מיני גולף... אף פעם לא משהו מיוחד.

5ifi

New member
הרומן שלי עם ג'סי נמשך.

לא שאני מתלוננת.
הלכנו ללימה בין, עשינו פיקניק (כי יקר בלימה בין? או שלקחנו טו גו ואכלנו את זה בחוץ. כן.) ואז החזקנו ידיים אאאנד לט'ס טייק זיס טו דה בד-רום.

5ifi

New member
את צריכה ללחוץ על התמונות כדי לעצור אותן

ואז לראות מה יצא.
(אם זה לא עובד, תלחצי על אסקייפ, זה עוזר לפעמים.)

Nati17S

New member
אומיגאדדדדד חלום חיי

santana lopez took me to the mall, and we kissed, then that night we took a moonlit walk, and as she hugged me from behind, she said: will you marry me?

ואני בתגובה: YES. YES I DO!!!!!!!! לט מי לאב יווו

shaharory

New member
בלי רמאויות יצא לי בפעם הראשונה:

קורט האמל (!) לקח אותי לביטווין דה שיטס (אפשר לקחת את זה ליטרלי ולא כחנות דיסקים?) והתנשקנו (!) ואז בלילה הלכנו לצפות בכוכבים (די אני פשוט אסתכל בעיניים שלו זה כמו כוכב
) והוא שם את הז'קט שלו עליי (הווו) והוא אמר "יו'ר ביוטיפול טו מי" (@!##)

shaharory

New member
אחרי זה יצא:

מייק צ'אנג לקח אותי לברדסטיקס וישבנו אין סיילנס. אחרי זה בלילה ישבנו ליד האח, וכשהוא ליווה אותי לחדר שלי הוא אמר איי לאב יו.

למעלה