limors2

Well-known member
אומייגאדאומייגאדאומייגאד.

אני טסה לכנס דוקטור הו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בזכות איילת!!!! |סגידה אינסופית|

זה לא כנס רשמי של הBBC, אבל זה כנס עם השחקן הראשי ואלכס קינגסטון
ואורחים ושחקנים אחרים. וזה בבירמינגהאם. אבל אני אעבור ליום אחד בלונדון לפני זה. ותכלס אני יכולה גם לבלות עוד יום שלם בלונדון אחרי (אם לא אכפת לי להיסחב עם תיקים) ולחזור משם כי הטיסות יותר זולות!!!

ואף פעם לא הייתי בחו"ל!!!!

ואני נורא נורא מתרגשת

אז עכשיו אני מחכה לאישור סופי על הלוואה מהבנק, לקבל את הכסף, ולהזמין את הכרטיסים והכל! ובעוד 3 וחצי שבועות אני אהיה שם!!!!!!!

וכדי שהיום הזה יהיה אפילו יותר טוב, שאלתי את הבוסית שלי אם אני יכולה לעבור למשמרות של 8 שעות במקום 5 כדי לנפח קצת את החשבון בנק והיא אמרה שממילא היא רצתה לדבר איתי ולקדם אותי לאחמ"שית ולהעלות לי את המשכורת והיא אמרה לי מלא דברים חיוביים וזה היה ממש נחמד

ואני טסה לאנגליה!!!!!!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
אומג. יאיי!!!

איך אני שמחה שאת טסה לחו"ל!! פעם ראשונה!! לכנס ד"ר הו!!

תהני מלא! מזל"ט על הקידום ויאיי על הכל!

limors2

Well-known member

סיפרתי להורים שלי, ואמא שלי אמרה ש"אם את שם כדאי לך ללכת לראות איזה מיוזיקל, אנחנו נשלם!". שמחתי והתלהבתי, ופתאום קלטתי שזה אומר שאני יכולה לראות וויקד. אז בדקתי מחירים וחזרתי ואמרתי לה שאם היא באמת רוצה הם יכולים לקנות לי כרטיס לזה. היא אמרה שהיא תדבר עם אבא שלי. ואני לא יודעת איך להתמודד עם כל ההתרגשות הזאת

אז אם אני אלך זה מוסיף לי עוד יום בלונדון שמוזיל לי עוד יותר את הטיסה
זה גם נותן לי עוד לילה למצוא בו מקום לישון, אבל במקרה הכי גרוע אני אשן ללילה אחד בהוסטל עקום.

וואו!!!!

איזה יופי!!! לא הרבה אנשים זוכים להגשים כמה מהחלומות שלהם בשבוע אחד
אבל האמת, זה לגמרי מגיע לך!

ו-וויקד

limors2

Well-known member
האמת שוויקד מסבך אותי

אני מוצאת רק הוסטלים שאם אני רוצה חדר לבד (ואני לא רוצה לישון עם זרים!) זה יעלה לי בסביבות ה500 ללילה. אחד. וזה ממש מוגזם!! אז אני לא יודעת מה לעשות. כי זה וויקד
אבל עע

את יכולה לישון לילה אחד אצל זמירה של דפי

זאת מישהי ישראלית שמשכירה חדרים או משהו...אבל זה לא במרכז העיר. תציקי לדפי, היא כבר תפרט יותר

limors2

Well-known member
אפשר פרטים על הנפלאות שלה?

כי חשבתי שתהיה לי ספה ללילה הראשון לפני הכנס ועכשיו תהיה לי אותה רק אם אני אחלוק אותה עם מישהו. ולא ממש בא לי, אלא אם לא תהיה ברירה
אבל על הלילה הראשון אני יכולה להסתדר, הלילה הבעייתי הוא האחרון אם אני רוצה באמת ללכת לוויקד. ואני רוצה!!!!

אבל אני לא רוצה לישון עם זרים, זה מפחיד אותי!

o0Invisible0o

New member
תשני עם זרים!!

הוסטל זה ממש נורמלי! אני תמיד עושה את זה..
אנשים בדר"כ סופר נחמדים! וזה גם רק לילה אחד...
טוב, מה שבא לך..מקווה שתמצאי משהו ולא תוותרי על וויקד!

Rachel47

New member
אומייגאדדדדדדדדדדדדדדד

ווואווו!!!!

קודם כל! טיסה ראשונה!!! מרגשששששששש!!!

ועוד לכנס!!

תהני מלא!!!!

ויפה לך על המחמאות בעבודה

והדילמה היומית שלי-

ההורים הציעו לי "מתנת סיום-תואר" (יאי!) ובמשך חודשים רבים לא הצלחתי למצוא משהו ש"שווה" לי לבזבז עליו את המתנה הזאת. אז שמרתי את זה. אבל אתמול פתאום חשבתי לבקש קינדל.

אז מצד אחד- אני קוראת המון, הרוב גם ככה באנגלית, וקינדל זה שימושי ומגניב. מצד שני, אין כמו לשבת עם ספר. ואני בטוחה שאם אתחיל לקרוא בקינדל ספר שממש אוהב, אפסיק מיד ואלך לקנות אותו בחנות ספרים. אז מה הטעם? שווה לבקש קינדל? או אולי משהו אחר?

limors2

Well-known member
משהו אחר.

אבל אני לא יודעת מה
רק שקינדל זה לא שווה בדיוק בגלל כל הקטע של שבת.
וגם אם את אומרת שתלכי לקנות ספרים שאת אוהבת.

dans girl

New member
זה מאוד תלוי בהרגלי הקריאה שלך... אם את יודעת שאת בטוח תלכי אח"כ לקנות את הספר בשביל החוויה השלמה של לדפדף אז זה לא יהיה יעיל... וגם אם את קוראת הרבה בשבת, אז זה פחות פרקטי.
אבל אם את קוראת הרבה באוטובוסים או בנסיעות אז זה יחסוך לך משקלית מלסחוב ספר, או שאת קוראת לא בשבת, ואם את חושבת שתצליחי לעמוד בפיתוי ללכת ולקנות את הספר בכריכה אמיתית, אז שווה.

Kill Bernard

New member
היי היי

למה כולכם רואים בפיתוי לקנות ספר פיזי דבר שעדיף לחסוך אותו?
הדבר הכי טוב בכסף זה שהוא יכול לקנות לך דברים מוחשיים ופיזיים שתופסים מקום בעולם. אני בעד ספרים אמיתיים אפילו אם הם כבדים בתיק.

dans girl

New member
שלא תתבלבלי, אני ממש לא נגד לקנות ספרים. להפך, אם יש סיבה שלא הייתי קונה קינדל זה בגלל שמבחינתי אין תחליף לחוויה של ספר, על הכובד שלו והסרבול. אבל דווקא האהבה הזאת לספרים מודפסים יכולה להפוך את הקינדל למיותר, ואז חבל על הכסף.

limors2

Well-known member
בגלל זה אני לא אקנה.

פה ושם כשאני רוצה לקרוא ספר בצורה וירטואלית (כי אין לי דרך אחרת להשיק אותו/כי הוא שוקל טון וככה אני יכולה לקרוא אותו מחוץ לבית) אני מורידה קובץ PDF/קינדל וקוראת בפלאפון. אבל אם אני אוהבת ספר מספיק כדי לקנות אותו אני אקנה אותו כדי שהוא יהיה לי במדף. וכנ"ל עם דיסקים, גם אם אני בקושי אשמע אותם (מהקופסא ולא באייפוד) אחרי זה.

Rachel47

New member

בעיקרון היתרון היחיד הברור בקינדל (ובכל הטאבלטים אגב) זה שזה מעולה לנסיעות ולשים בתיק ובכיף
אבל תכלס כמה את כבר נוסעת?
בד"כ את קוראת בבית בשקט שלך עם פוך ושוקו לא?
אז נראה לי שקינדל מיותר

מארז של סדרה יכול להיות פתרון חלופי סבבה רצח

או כמה ספרים שמתחשק לך לקנות

או אולי משהו מהרשימה הזאת שהעלית פעם של הספרים המגניבים עם הכריכה היפה..

למעלה