LemonLimeLilach

New member
דפי-

יש לך את הפרקים של ניקיטה או שאני אביא?
בא לך לעשות משהו בעיר אחרי שאני מסיימת לעבוד? (ירושלמיות אם אתן פנויות ובא לכן השמיעו קול
)

אני עדיין בהתלבטות מה ללבוש כדי שיהיה לי נוח וחם בלילה

dans girl

New member
יש לי את ה-10 פרקים הראשונים של העונה. אז אין צורך שתביאי לדעתי.
ומתי את מסיימת לעבוד אמרנו? לדעתי זה אפשרי, אבל אני צריכה לראות איך אני מתקדמת עם הלימודים. תעדכני אותי בבוקר כשאת מתכננת לעזוב את העבודה, נראה מה מצבי. מקסימום נלך לבליקר ליד הבית שלי, גם טעים, גם קרוב.

ומה ללבוש - ג'ינס נוח, חולצה קצרה, קפוצ'ון ומעיל. אין ברירה, בלילה כזה צריך להתלבש בשיטת הבצל.

LemonLimeLilach

New member
אני מסיימת ב-1

חשבתי ללבוש חולצה קצרה ליום, ולהביא סוודר ומעליו קפוצ'ון גדול כזה של פוקס/גאפ.

RenanaD

New member
נחשו כמה קיבלתי במועד ב' שהיה בקוונטים!

94

רק חבל ש-20% מהציון הסופי כוללים את שיעורי הבית והבוחן שקיבלתי בו 69, אז הציון הסופי יורד ל-91... אלך למרצה ביום שלישי ואראה אם הוא יסכים לוותר על זה או משהו. לא מאבדת תקווה בינתיים, אני חייבת להעלות חזרה את הממוצע אחרי הסמסטר הקודם.
אבל 94!

RenanaD

New member
לא, אבל 94 יותר טוב...

זה קורס של 2.5 נקודות זכות, שזה המון, אז כל נקודה פה יכולה להיות קריטית לממוצע.

RenanaD

New member
אומג

הממוצע שלי התעדכן! מ-86.2 הוא עלה ל-87.31! יואו, זה פסיכי כמה שהקורס הזה נחשב

dans girl

New member
מגיע לך! איזה יופי של ציון!! והוריי לממוצע שלך, הוא בטח שמח!!

RenanaD

New member
תודה לכן!

הממוצע שלי אכן שמח

מקווה שאצליח הסמסטר להחזיר אותו למה שהוא היה לפני הקודם... ככה הוא באמת יהיה מאושר!

o0Invisible0o

New member
למישהי יש פה פינטרסט?

אני לא מבינה, אני צריכה שהאתר יזמין אותי? אני יכולה שחבר/ה יזמינו אותי? מה הבעיות שלהם? o_0
ומישהי יודעת מה בכלל עושים שם?

הזמנתי אותך

והאמת, אני די בטוחה שאם הם לא ימצאו עוד שימוש לאתר, הוא ייסגר ולא בעוד הרבה זמן. זה נחמד בהתחלה, אבל זה מעייף אחרי זמן די קצר... פינטרסט הוא פשוט אתר מלא בלוחות של תמונות. אם את אוהבת משהו את נועצת אותו בלוח שלך ואת יכולה לעקוב אחרי אנשים שאהבת את הלוחות שלהם וככה תראי את העדכונים שלהם.
יש שם בעיקר תמונות של אופנה, עיצוב פנים ואדריכלות, אמנות וקריקטורות...

למעלה