limors2

Well-known member
הנוקמים- ניסיון חוזר.

כי אני צריכה לדעת אם לחכות או ללכת לראות

רוצות ללכת ביחד? אם אחרי שבועות נוח לכולן אין לי בעיה לחכות, אבל אני לא רוצה להמשיך לחכות ושבנתיים כל אחת תלך לבד ועד אז כל העולם יראה ואני אהיה בבעיה

dans girl

New member
ביחד! ביחד! אבל אני קצת הולכת להגיד אותו דבר בערך
.
או בירושלים במהלך השבוע, או במרכז ביום חמישי\שישי בבוקר\מוצ"ש.
אם אתן ממש ממש רוצות, גם ביום ראשון אני אוכל להגיע למרכז, אבל רק אם הסרט ייגמר עד משהו כמו 3 אחה"צ, כי יש לי פר"ח אחרי זה.

LemonLimeLilach

New member
אני רוצה אבל לא נראה לי שתקבעו יום

שאני אוכל להגיע
כי רביעי חמישי אני לא יכולה.

Kill Bernard

New member
אני בבעד כללי,

אבל אם זה יהיה ירושלים אמצ"ש אין סיכוי, כי כבר לגמרי ניצלתי את מכסת ההברזות השנתית שלי

בקיצור, אני חוששת שלא יעבוד. אבל אני בעד!!

limors2

Well-known member
ירושלים זה בטוח לא יהיה, כי צריך קולנוע טוב!

יס פלנט.

o0Invisible0o

New member
חפירות.

יש מצב שזה היה הסופ"ש הכי טוב בחיים שלי.
רציני.

טוב, מוכנות??

אז חמישי - טיסה סיוט, תיק באוברוויט, לבשתי מיליון שכבות ולא יכולתי לזוז כדי שאצליח להעלות את התיק איתי למטוס [החסרון של טיסות זולות זה המטען!] ואז מרוב שלבשתי מיליון שכבות חשבו שאני מבריחה סמים ועשו עלי חיפוש.
היה משעשע.
[וכן, לבשתי מחטב, שני זוגות גרביונים, שני זוגות גרביים וג'ינס...ואני אפילו לא זוכרת כמה חולצות, מעיל, צעיף... זה היה מגוחך.
]
הגעתי לשדה בלונדון, הכי רחוק בעולם, לקח לי נצח להגיע להוסטל..
וגם קצת הלכתי לאיבוד בדרך
אבל חוויות, הכל חוויות.

עשיתי צ'ק אין והתחלתי להסתובב..כלומר, לעשות שופינג. כי היה חמישי בצהריים והכנס התחיל בשישי ב16:00 וידעתי שאני חייבת לעשות שופינג לפני זה וגם שאין לי משהו ספציפי שאני רוצה לראות...אז יאיי.
פריימארק זה נפלא, קניתי מתנות לכולם! יאיי! [טוב, כמעט לכולם..! יש לי עוד כמה חובות אבל סגרתי פערים יפה]
וקניתי דברים שהייתי צריכה...
קניתי נעלי בובה!! סופסוף. טוב שאני לא מחפשת כבר חודשיים.
[לא בפריימארק. בחנות רנדומלית אחרת] ואוזניות וכו'..
וטוב, אני האמת לא זוכרת מה עוד עשיתי ביום הזה אבל גם טיילתי!
ואז נורא רציתי להספיק גם למופע בווסט אנד [חשבתי שאני לא אשאר למסיבות בכנס כל לילה.
] ולמזלי לא הצלתי למצוא כרטיס במחיר שרציתי להצגה שרציתי בזמן שהתאים לי...

ביום שישי באמת טיילתי אבל זה הרגיש קצת מטופש כי עשיתי הכל עם הדס ממש לא מזמן אז ביג בן, לונדון איי, טרפלגר סקוור [איך שלא אומרים וכותבים את זה!!] קמדן טאון [קניתי את החולצה שאני ממש אוהבת ואותה אני לובשת בתמונה עם פלישה.
] ומדדתי את שמלה מהממת בחנות מעצבים שהייתה במקרה בדוכן של הסייל ועלתה רק 10 פאונד [!!!] אבלללל היא לא נסגרה עלי בחזה. [בכל השאר היא ישבה בול.
] ולא הייתה מידה יותר.
ישבתי במסעדה מקסיקנית מומלצת, היה מעולה וכמובן שחשבו שאני ספרדיה.
[אחרי איטלקית אני חייבת ללמוד ספרדית, אי אפשר ככה]
וקניתי עוד כל מיני שטויות..סט צלליות מהמם האמת.

טוב, זה לא חשוב החפירות האלה..אז רק עוד בקטנה כזה - הספקתי גם ללכת למוזיאון הלאומי של לונדון או משהו כזה והיה מדהים, ממש לא ציפיתי לראות ואן גוך, מונה, מנה ורמברנט!! אני אוהבת איך שמוזיאונים מפתיעים אותי לאחרונה!!
[והוא עוד כניסה חינם!
]
ואז הלכתי לכנס.
היה מוזר בטירוף ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי...כולם הסתובבו בלובי של המלון, הרבה הכירו אחד את השני אבל היו גם כמה לבד..ובאתי באיזה 6 וכאילו נרשמתי, קיבלתי תג חננות [חהחה] קניתי תמונה של פלישה כדי שהיא תחתום לי עליה!! [וכאן נכנס לקח מספר אחד: בכנס, חשוב להכין מראש קלסר עם ניילונים לשמור בו תמונות. למזלי היה לי ניילון של השיעורים באיטלקית ואת הלפטופ לשמור הכל מיושר]
ואז אחרי שעות של עמידה מביכה בלובי [אה, וגם נרשמתי לסשן צילומים עם איימי, רובין ופלישה בשבת בבוקר] היה כנס פתיחה, הציגו את כל האורחים..הם היו חמודים וחצי מובכים בעצמם כי הם לא ידעו שהם יצטרכו להציג את עצמם אז אנשים כמו אלייזה דושקו ופלישה לגמרי זרמו ואילתרו ואיימי ורובין קצת נתקעו והיו כזה "היי, אני שמחה להיות כאן! מקווה שיהיה לנו סופ"ש כיפי! ביי!" *מבט עוין לכיוון שון, מארגן האירוע* "לא אמרת לי שאצטרך להגיד משהו" וחזרה אלינו "אוקיי, ביי"

ואז נשארתי למסיבה רק בגלל שהיה קריוקי ואני יודעת שפלישה נוטה להשתכר בכנסים ולשיר קריוקי גרוע [כי היא לא רוצה לשיר קריוקי טוב...היא לא רוצה להיות מהאנשים האלה.
]
אבל היה ממש קשה לשבת בשולחן עגול כשלא מכירים אף אחד..[לפני זה בפתיחה זה היה שורות וזה לא בעיה..] קיצר, התיישבתי ליד שתי בנות אבל הן התעלמו ממני לחלוטין ואז עברתי לשולחן אחר של נשים יותר מבוגרות, חלקן מתנדבות כסדרניות באירוע והן היו ממש חמודות והסבירו לי מלא דברים וזה..כולן בריטיות, חלקן התחפשו בנושא המסיבה [מסיבת טוגה]
וזהו, היה מגניב..נשארתי עד איזה 12 כי לא רציתי להסתבך עם החזרה להוסטל [לקח כנסים #2 - כשבאים לכנס, להזמין חדר במלון, לא משנה כמה יקר זה. אתם לא רוצים להשאר רחוק גם אם זה במרכז לונדון.]
ואז הסתבכתי ממש. נראה לי כבר כתבתי לכן? בכל מקרה שלושה אוטובוסים ורכבת, קצת יותר משעתיים..והייתי בבית. והבנתי שאני חייבת לקום סופר מוקדם בשביל להגיע לצילומים בזמן..כי לפני הצילומים הייתי חייבת לקנות אוכל למהלך היום [מוכרים שם אוכל אבל אני לא מתה על סנדוויץ' קנוי וגם זה סתם יקר] והייתי חייבת לעשות צ'ק אין לתיק שלי לטיסה [כי הבנתי שאחרי כל השופינג אין סיכוי שאני עולה למטוס ככה אם בהלוך היה אוברוויט] וכמובן רציתי גם להראות יפה לצילומים.
קיצר, בערך 3 שעות שינה וקמתי, התארגנתי ואיכשהו יצאתי והגעתי בזמן..

התחלנו מפלישה [רעיון רע!] אבל היא הייתה הכי חמודה בעולםםםםםםםם יואו. אין לי מושג איך יש לה סבלנות לדבר עם כל אחד ואחד שעולה להצטלם איתה, לצחוק עם כולם וכו'..והיא גם יכלה לבוא כזה מקדימה וישר לצילום אבל לא, היא עברה דרכנו ודיברה איתנו...יואו.
קיצר, זה היה רעיון רע רק כי הייתי כ"כ בשוק..התמונה הזאת היא באמת אחת המצחיקות. יואו. אבל היא החמיאה לי על השמלה והיה מגניב עדיין כי היי, פלישה!!

ואז, טוב גם כבר סיפרתי לכן...תצטרכו לסבול ולקרוא פעמיים [או לדלג באלגנטיות
] הצטלמתי עם איימי ורובין המקסימות ואיתן כבר יותר דיברתי וחייכתי וזה כי מבחינתי הן שחקניות והן נחמדות והכל אבל פלישה, פשוט star struck, אני קופאת לידה.
בכל מקרה אח"כ היו את השיחות עם כל האורחים שאני לא מכירה והייתי בטוחה שאני לא אשאר כי לא יעניין אותי - ישבתי בכל אחת ואחת!! היה מדהים. לא צריך להכיר את האנשים או הסדרות כדי להנות מהשיחות האלה, באמת. מדהים, מרתק, חווייתי, מצחיק..הכל!!
וזה גם הרגיש די אינטימי..זה היה יחסית כנס קטן [300 איש זה יחסית קטן.
]
ואז בערב הייתה מסיבת תחפושת..אה, גם בצילומים היו כמה קודקס [האווטאר של פלישה בדה גילד] מדהימות!!! וכמה קצת פחות מוצלחות..והיו עוד כאלה שאני לא מזהה..

בכל מקרה בתחרות תחפושות היו דברים מדהימים!! מקום ראשון היה שר הטבעות סטים פאנק [אם אתן יודעות מה זה..בכל מקרה, יש לי תמונות..אני אעלה מתישהו..זה מדהים!]
וגם היו הדמויות של פלישה מהסדרה השנייה שלה - דרגון אייג' [טאליס והבחור ששכחתי את שמו והם היו זוג, בן ובת..מה זה חמודים!!
]
והיו קיל ביל - התלמידה היפנית ואומה ת'ורמן רק שהתלמידה הייתה בחור.
הם היו משעשעים.
קיצר, היה מגניב ואז התחילה המסיבה, הפעם הנושא היה חזרה להוגוורט וכל האורחים [ככה קוראים לסלבס בכנס.] כבר נשארו כי הם שפטו בתחרות..קיצר, הם התחילו לרקוד..מ9 בערב! [חוץ מאלייזה שהלכה לחדרה "ללמוד" בסדר. אגב, לילך - מדעי המדינה.
]
אה, רגע..הפעם בתחרות שוב לא היה לי איפה לשבת אז המקום היחיד שהיה פנוי היה למחזיקי כרטיס זהב [שלא היה לי כי הוא עולה בערך כפול!!] אבל באמת שלא היה מקום ולהם היו מקומות פנויים אז הצטרפתי ולא הפריע להם. אז גם ישבתי במיקום מעולה וגם פגשתי פשוט חבורה של אנשים מדהימים!! בני גילי, בערך! שפשוט מאז הפכו להיות חברים שלי..כאילו, איתם ביליתי כל הזמן שלא הייתי באינטרקציה עם עוד אנשים מעניינים שנקרו בדרכי.
בכל מקרה, הלכנו לרקוד ביחד וכמובן כזה באזור של כל ה"אורחים" זה יותר נכון אורחות..זה היה כנס "הנשים של ז'אנר המד"ב" בכל מקרה, עם הזמן הן כזה השתחררו מהקבוצה ופשוט רקדו איתנו.
פלישה השתכרה מהכוס יין וחצי שהיא שתתה
ועשינו גם את הדברים המג

o0Invisible0o

New member
המשך..

בכל מקרה, הלכנו לרקוד ביחד וכמובן כזה באזור של כל ה"אורחים" זה יותר נכון אורחות..זה היה כנס "הנשים של ז'אנר המד"ב" בכל מקרה, עם הזמן הן כזה השתחררו מהקבוצה ופשוט רקדו איתנו.
פלישה השתכרה מהכוס יין וחצי שהיא שתתה
ועשינו גם את הדברים המגוחכים האלה שעוברים מתחת לחבל נמוך וכזה מתכופפים..נו, שכחתי איך קוראים לזה.. קיצר, פלישה כל פעם איתגרה אותי לעשות את היותר נמוך ויותר נמוך..היה משעשע אך בשלב כלשהו חשבתי שאשבור את הגב.
ובאחרון שלה היא פשוט התכופפה קדימה..כאילו רגיל. כולן נשקרעו מצחוק.

ומסתבר שבכנס יש להם ריקודים כאלה מוכנים [כמו ריקודי עם..שכולם מכירים] אז למדתי אותם, היה מצחיק.
וזהו..בסביבות 12-12 וחצי פלישה נעלמה [
] ואחריה גם איימי..לפניה עזבה אחת משחקניות SGU [אבל זה הגיוני, היא באה עם בעלה והבן שלה..]
רובין, השחקנית מדולהאוס והשחקנית השנייה מSGU נשארו הרבה..ואז רובין התחילה להצטלם איתנו בפלאפון וממש רקדה רק איתנו.
לא אמיתי, באמת.
אני עזבתי באחת וחצי למסע אוטובוסים מפרך של שעה וחצי ככה..מסתבר שרובין והשחקנית מדולהאוס החזיקו עד 4 בבוקר והגיעו לעשות שוטים של אבסנט.

אה, במסיבה כשדיברתי עם האנשים החדשים שהכרתי, כמה מהבנות אמרו שהן הולכות להצטלם שוב עם פלישה כי הן רוצות תמונה פחות שוקיסטית וזה ואז הגעתי למסקנה שאני הולכת לעשות את זה גם! אז שוב, שלוש שעות שינה ולקום ב7 וחצי כדי להגיע בזמן לצילומים!!
הפעם היה קצת יותר מוזר. מסתבר שפלישה ממש כעסה על עצמה.
היא הלכה לישון מוקדם כדי לקום לצילומים כמו בן-אדם אבל לא נרדמה עד 3 לפנות בוקר אז היא גם לא ישנה וגם פספסה את המסיבה אז היא הייתה קצת קראנקי, אבל גם פלישה עצבנית עושה אותי מאושרת.

ואז היא עוד יותר התעצבנה כי כולנו היינו ערניים להפליא [זאת ההתרגשות פלישה!] והיא הייתה הפוכה.
אבל היא הסכימה להצטלם איתי בפרצוף מטופש ועדיין הייתה הדבר הכי נחמד ביקום. באמת.
היא סתם זרקה תלונות לאוויר בזמן שאנשים מתחלפים ובאים להצטלם איתה.

אח"כ היו שיחות שישבתי בכולן..הכי מצחיק-הזוי-מדהים היה של אהרון דאגלס מבטלסטאר גלקטיקה ואלסנדרה טורסני שעשו משהו שנקרא commune.
הם היו שיכורים בטירוף!! שתו אבסנט ו-וויסקי עם הבמה!! הצטרף אליהם השחקן שאני לא זוכרת את שמו אבל הוא משחק את התלמיד המת בפרק של באפי -לדבר עם אנשים מתים..הוא זה שמדבר עם באפי שיחה מעולה.
קיצר, הבנאדם פסיכי. הוא כמעט הוריד את המכנסיים [אלסנדרה אמרה לו משהו שהעליב אותו והוא הרים אותם חזרה.
]
בכל מקרה, קומיון - כולם עומדים בתור [כל האנשים שבאו לכנס..אני לא, אני הייתי בשוק וצילמתי. וכן, לא תיכננתי לשתות וויסקי ב11 בבוקר] וכל אחד בתורו מקבל מאהרון פרינגל, מאלסנדרה שוט וויסקי ישר מהבקבוק לפה ומ...ג'ונתן [?? נו, ההוא מבאפי] הוא צריך להעמיד פנים שהוא יורד לו [!!] למיקרופון שמציץ מבעד לרוכסן שלו ולהגיע הללויה למיקרופון.
זה היה הזוי.
יש תמונות.

אחרי זה איימי ורובין עשו פאנל לבד [יום לפני זה הן עשו עם פלישה] אז הן ידעו שיהיה להן קשה אבל יחסית זרם, מסתבר שהן חברות ממש ממש טובות והן היו מצחיקות ולאנשים היו מספיק שאלות כדי להחזיק את הפאנל.
השיא היה פלישה ואלייזה כמובן [יום לפני זה אלייזה הייתה עם השחקנית השנייה מדולהאוס כמובן]
היה מעולה. הן קרעו אותי מצחוק, היו כ"כ הרבה שאלות מוצלחות, הן שתיהן עשו דברים מגוחכים!!! מסתבר שפלישה גם לא יודעת לשחות וגם מפחד מגבהים, אלייזה די מדהימה האמת, היא תותחית!! רצה טריאטלון בלי להתאמן והגיעה מקום שלישי!
אה, מסתבר שהיא שונאת שונאת שונאת את טרו קולינג. היא ממש שונאת את איך שהסדרה נגמרה ומה שקרה עם הדמות שלה והיא מדחיקה.
לעומת זאת, bring it on מלא בחוויות טובות!!

היא מטיילת סביב העולם, עושה מלא עבודות צדקה..היא באמת מעניינת! והיא מתעקשת עכשיו שיהיה לה תואר.
והיא גם ממש אוהבת להפיק ולעבוד מאחורי הקלעים.
קיצר, זה היה מפתיע לראות את פלישה לא במרכז..היו הרבה יותר שאלות לאלייזה אבל אני מניחה שזה הגיוני וזה.

אח"כ חתימות. עוד היילייט של הכנס. לפגוש אותם ולדבר איתם!! קצת פישלתי עם אלייזה כי היא הייתה הראשונה אז לא ביקשתי ממני להקדיש לי כלום והיא רק חתמה אבל בסדר.
ומיד אחריה התחלתי לבקש שיקדישו לי, למרות שאני לא מכירה אותם..
וזה היה מעולה כי השם שלי גרם לכולם לשוחח איתי עליו!!!
איילת זה הדבר הכי מיוחד שהם אי פעם שמעו! וקיבלתי כ"כ הרבה מחמאות..זה היה קורע.

עם איימי קצת דיברתי, היא שאלה אם נהניתי במסיבה אתמול ודיברנו עוד קצת על בגדים.

עם רובין דיברתי אפילו יותר! והיא חתמה לי "To ayelet! How cute are we?"

פלישה!! אהההההההההההה כ"כ התרגשתי, אלוהים.
בכל מקרה, נתתי לה לנחש איך לבטא את השם שלי, היא ביטאה אותו כמו כל אמריקאי שפגשתי לפניה..אז לא רע! ואז עבדנו על זה קצת..
ואז דיברנו על זה שאני מישראל והייתי חייבת להתבדח על הדבר היחיד שיכולתי - הטוויט שהיא ענתה לי חזרה על סיפור הדיוידיים של העונה הראשונה של דה גילד [אין לי כוח לספר שוב, אם אתן יודעות..מעולה] ואז זה יצא לא נכון [הייתי לחוצה בטירוף] אז היא הבהירה שהיא אוהבת את ישראל וישראלים [
נו, התכוונתי שהשמות שלנו קשים לה.
לא שומדבר אחר] והבהרתי שברור וזה.. קיצר, היה בסדר! ואז היא שועשעה מהתמונה שלנו ביחד..
והחמיאה לי על החולצה.

בטקס סיום היה ממש מרגש!! שון [המפיק של האירוע!] גרם לפלישה לבכות...!!
זה האמת היה די מדהים. הוא פשוט הודה לכולם אחד, אחד וכשהוא הגיע לפלישה הוא דיבר על איך יכתבו עליה פרקים שלמים בספרים בעתיד על התפתחויות טכנולוגיות [וזה כ"כ נכון!! אני גם מאמינה בזה..אני כותבת עליה עבודה לאחד הקורסים שלי כאן כי באמת מה שהיא עשתה לטלוויזיה אינטרנטית משנה את עולם התוכן המקוון וסביר להניח ישפיע גם על תוכן טלוויזיוני עתידי] בכל מקרה, זה גרם לה לבכות, קצת.
חמודה.

גם את אלייזה הוא שיבח והוא היה קצת fan boy והדגים את התגובה שלו לפעם הראשונה שהוא ראה אותה על המסך בתור פיית' בבאפי ואז היא ביקשה ממנו שבחיים לא יעשה שוב את הפרצוף הזה בנוכחותה.

ואז התחילה המסיבה האחרונה והייתי צריכה לעזוב סופר מוקדם כדי להגיע חזרה לטיסה בזמן [
] אז ניסינו להתחיל להרקיד את כולם אבל זה לא ממש עבד..דברים התחילו לזוז בסביבות 10 וחצי אבל אני הייתי צריכה לעזוב ב11 וחצי. פלישה ישבה למטה אבל בחברת אורחים אחרים ולא בחברת מעריצים ואמרתי שלא משנה מה, לפני שאני עוזבת אני אגש אליה ואפרד ממנה בנימוס, כמובן.
לפני שעזבתי השחקנית מדולהאוס כבר עלתה על הרחבה ורובין הייתה בדרכה [כי הייתה בבר, מתדלקת.
] וניגשתי אליה לפני שהלכתי ודיברנו והיא הייתה ממש חמודה והתבאסה בשבילי שאני עוזבת מוקדם וחיבקה אותי וזה..ואז צעדתי לעבר פלישה ואיימי רק כדי לגלות שהן עלו לחדרן כבר!!!
מקווה בשביל האחרים שהן ירדו חזרה לרחבה מתישהו, אבל בספק. קצת מאכזב.
בכל מקרה עדיין היה מדהים, מדהים, מדהים!!
אנשים הכי נחמדים - גם האורחים, גם המעריצים...!! גן עדן.
כל פעם שהיה דאון טיים - שלא היה מה לעשות שמו פרקים של husbands הסדרה האינטרנטית של ג'יין אספנסן [? משהו כזה, נו התסריטאית מבאפי וOUAT] שמכבבת בה אלסנדה, מסתבר.
פרקים של &

o0Invisible0o

New member
חהחה. עוד המשך!!

כל פעם שהיה דאון טיים - שלא היה מה לעשות שמו פרקים של husbands הסדרה האינטרנטית של ג'יין אספנסן [? משהו כזה, נו התסריטאית מבאפי וOUAT] שמכבבת בה אלסנדה, מסתבר.
פרקים של "דה פלוג" הסדרה החדשה של פלישה [שהיא כמובן ממש מצחיקה אותי אבל זה היה פי מיליון יותר כיף לצפות עם אולם של אנשים שגם הם נקרעים מכל שטות שפלישה עושה.
]
הפרק של פלישה ב"על טבעי" שראיתי רק חלק ממנו כי זה התנגש בסשן צילומים שלי אבל הוא נראה משעשע. היא משחקת לסבית מובכת חברתית גאונת מחשבים. [מפתיע, אה?
]
וגם פרק מעולה מעולה מעולה שאף פעם לא ראיתי - שלה בסדרה של ג'ף לואיס [שמשחק את וורק בדה גילד]
וכן, רוב התוכן שהראו בין לבין היה של פלישה! מעניין למה באמת..

ושני ציטוטים נבחרים מהכנס:
אני מחכה בתור לצילומים וצריכים להגיד לי באיזה מהשורות לעמוד להמתין "Go stand after Dr. Horrible please"
היה שם מישהו בתחפושת ד"ר הוריבל [והדס, היו מלא מלא חולצות קפטן האמר!
]
וציטוט שני הוא פלישה ואלייזה מדברות על לטייל בעולם - פלישה לא מרבה והיא חוששת לטוס לאוגנדה ואלייזה מתה על טיולים בעולם ורוצה לשכנע את פלישה לבוא ולהתנדב איתה באוגנדה..ואז פלישה אומרת משהו שהיא לא שופטת אנשים [לא זוכרת את הסיבה המדוייקת שהיא אמרה את זה אבל...]
"Hey, I'm not judging...my world has dragons in it"

והיו עוד מיליון דברים אבל נראה לי שגם ככה יצא מייגע ואין סיכוי שתקראו את זה.
אני אוהבת את פלישה דיי.
כנסים זה מושלם.
להיות חנון זה ממש כיף.

שחקניות הן גם בני אדם.
אני חייבת לחזור שנה הבאה [אם פלישה תחזור, כמובן.
]

תודה שקראתן!

limors2

Well-known member
נשמע שהיה ממש ממש כיף!

ואני בעד שנה הבאה מפגש בקומיקון.

וואו, נשמע הזוי לגמרי

אין מצב שהייתי מסוגלת לומר מילה אם הייתי פוגשת מישהי שאני ממש ממש מעריצה, הייתי שוכחת אנגלית לגמרי, או מדברת כמו כריסטופר ווקן...

את בטח עדיין מנסה לעכל שעברת את זה, מגניב לגמרי...

איזה כיף!!

ולא רק שקראתי עד הסוף, הייתי ממש מרותקת! את מתארת רגש שאני לא בטוחה שאזכה לחוות אף פעם, אז כיף לקרוא
ואיזה כיף שהיה לך שבוע כזה מושלם!!

dans girl

New member
יאיאיאאיאאאאא זה נשמע אדיר, אני כל כך שמחה שנהנית!!!
והכי מגניב שהצלחת לדבר עם כולם, אני עם בת-אל, בחייםםם לא הייתי מצליחה! זה ממש מרגש, וכיף לך.

ופריימארק. הו, פריימארק
.

למעלה