המשך..
בכל מקרה, הלכנו לרקוד ביחד וכמובן כזה באזור של כל ה"אורחים" זה יותר נכון אורחות..זה היה כנס "הנשים של ז'אנר המד"ב" בכל מקרה, עם הזמן הן כזה השתחררו מהקבוצה ופשוט רקדו איתנו.
פלישה השתכרה מהכוס יין וחצי שהיא שתתה
ועשינו גם את הדברים המגוחכים האלה שעוברים מתחת לחבל נמוך וכזה מתכופפים..נו, שכחתי איך קוראים לזה.. קיצר, פלישה כל פעם איתגרה אותי לעשות את היותר נמוך ויותר נמוך..היה משעשע אך בשלב כלשהו חשבתי שאשבור את הגב.
ובאחרון שלה היא פשוט התכופפה קדימה..כאילו רגיל. כולן נשקרעו מצחוק.
ומסתבר שבכנס יש להם ריקודים כאלה מוכנים [כמו ריקודי עם..שכולם מכירים] אז למדתי אותם, היה מצחיק.
וזהו..בסביבות 12-12 וחצי פלישה נעלמה [
] ואחריה גם איימי..לפניה עזבה אחת משחקניות SGU [אבל זה הגיוני, היא באה עם בעלה והבן שלה..]
רובין, השחקנית מדולהאוס והשחקנית השנייה מSGU נשארו הרבה..ואז רובין התחילה להצטלם איתנו בפלאפון וממש רקדה רק איתנו.
לא אמיתי, באמת.
אני עזבתי באחת וחצי למסע אוטובוסים מפרך של שעה וחצי ככה..מסתבר שרובין והשחקנית מדולהאוס החזיקו עד 4 בבוקר והגיעו לעשות שוטים של אבסנט.
אה, במסיבה כשדיברתי עם האנשים החדשים שהכרתי, כמה מהבנות אמרו שהן הולכות להצטלם שוב עם פלישה כי הן רוצות תמונה פחות שוקיסטית וזה ואז הגעתי למסקנה שאני הולכת לעשות את זה גם! אז שוב, שלוש שעות שינה ולקום ב7 וחצי כדי להגיע בזמן לצילומים!!
הפעם היה קצת יותר מוזר. מסתבר שפלישה ממש כעסה על עצמה.
היא הלכה לישון מוקדם כדי לקום לצילומים כמו בן-אדם אבל לא נרדמה עד 3 לפנות בוקר אז היא גם לא ישנה וגם פספסה את המסיבה אז היא הייתה קצת קראנקי, אבל גם פלישה עצבנית עושה אותי מאושרת.
ואז היא עוד יותר התעצבנה כי כולנו היינו ערניים להפליא [זאת ההתרגשות פלישה!] והיא הייתה הפוכה.
אבל היא הסכימה להצטלם איתי בפרצוף מטופש ועדיין הייתה הדבר הכי נחמד ביקום. באמת.
היא סתם זרקה תלונות לאוויר בזמן שאנשים מתחלפים ובאים להצטלם איתה.
אח"כ היו שיחות שישבתי בכולן..הכי מצחיק-הזוי-מדהים היה של אהרון דאגלס מבטלסטאר גלקטיקה ואלסנדרה טורסני שעשו משהו שנקרא commune.
הם היו שיכורים בטירוף!! שתו אבסנט ו-וויסקי עם הבמה!! הצטרף אליהם השחקן שאני לא זוכרת את שמו אבל הוא משחק את התלמיד המת בפרק של באפי -לדבר עם אנשים מתים..הוא זה שמדבר עם באפי שיחה מעולה.
קיצר, הבנאדם פסיכי. הוא כמעט הוריד את המכנסיים [אלסנדרה אמרה לו משהו שהעליב אותו והוא הרים אותם חזרה.
]
בכל מקרה, קומיון - כולם עומדים בתור [כל האנשים שבאו לכנס..אני לא, אני הייתי בשוק וצילמתי. וכן, לא תיכננתי לשתות וויסקי ב11 בבוקר] וכל אחד בתורו מקבל מאהרון פרינגל, מאלסנדרה שוט וויסקי ישר מהבקבוק לפה ומ...ג'ונתן [?? נו, ההוא מבאפי] הוא צריך להעמיד פנים שהוא יורד לו [!!] למיקרופון שמציץ מבעד לרוכסן שלו ולהגיע הללויה למיקרופון.
זה היה הזוי.
יש תמונות.
אחרי זה איימי ורובין עשו פאנל לבד [יום לפני זה הן עשו עם פלישה] אז הן ידעו שיהיה להן קשה אבל יחסית זרם, מסתבר שהן חברות ממש ממש טובות והן היו מצחיקות ולאנשים היו מספיק שאלות כדי להחזיק את הפאנל.
השיא היה פלישה ואלייזה כמובן [יום לפני זה אלייזה הייתה עם השחקנית השנייה מדולהאוס כמובן]
היה מעולה. הן קרעו אותי מצחוק, היו כ"כ הרבה שאלות מוצלחות, הן שתיהן עשו דברים מגוחכים!!! מסתבר שפלישה גם לא יודעת לשחות וגם מפחד מגבהים, אלייזה די מדהימה האמת, היא תותחית!! רצה טריאטלון בלי להתאמן והגיעה מקום שלישי!
אה, מסתבר שהיא שונאת שונאת שונאת את טרו קולינג. היא ממש שונאת את איך שהסדרה נגמרה ומה שקרה עם הדמות שלה והיא מדחיקה.
לעומת זאת, bring it on מלא בחוויות טובות!!
היא מטיילת סביב העולם, עושה מלא עבודות צדקה..היא באמת מעניינת! והיא מתעקשת עכשיו שיהיה לה תואר.
והיא גם ממש אוהבת להפיק ולעבוד מאחורי הקלעים.
קיצר, זה היה מפתיע לראות את פלישה לא במרכז..היו הרבה יותר שאלות לאלייזה אבל אני מניחה שזה הגיוני וזה.
אח"כ חתימות. עוד היילייט של הכנס. לפגוש אותם ולדבר איתם!! קצת פישלתי עם אלייזה כי היא הייתה הראשונה אז לא ביקשתי ממני להקדיש לי כלום והיא רק חתמה אבל בסדר.
ומיד אחריה התחלתי לבקש שיקדישו לי, למרות שאני לא מכירה אותם..
וזה היה מעולה כי השם שלי גרם לכולם לשוחח איתי עליו!!!
איילת זה הדבר הכי מיוחד שהם אי פעם שמעו! וקיבלתי כ"כ הרבה מחמאות..זה היה קורע.
עם איימי קצת דיברתי, היא שאלה אם נהניתי במסיבה אתמול ודיברנו עוד קצת על בגדים.
עם רובין דיברתי אפילו יותר! והיא חתמה לי "To ayelet! How cute are we?"
פלישה!! אהההההההההההה כ"כ התרגשתי, אלוהים.
בכל מקרה, נתתי לה לנחש איך לבטא את השם שלי, היא ביטאה אותו כמו כל אמריקאי שפגשתי לפניה..אז לא רע! ואז עבדנו על זה קצת..
ואז דיברנו על זה שאני מישראל והייתי חייבת להתבדח על הדבר היחיד שיכולתי - הטוויט שהיא ענתה לי חזרה על סיפור הדיוידיים של העונה הראשונה של דה גילד [אין לי כוח לספר שוב, אם אתן יודעות..מעולה] ואז זה יצא לא נכון [הייתי לחוצה בטירוף] אז היא הבהירה שהיא אוהבת את ישראל וישראלים [
נו, התכוונתי שהשמות שלנו קשים לה.
לא שומדבר אחר] והבהרתי שברור וזה.. קיצר, היה בסדר! ואז היא שועשעה מהתמונה שלנו ביחד..
והחמיאה לי על החולצה.
בטקס סיום היה ממש מרגש!! שון [המפיק של האירוע!] גרם לפלישה לבכות...!!
זה האמת היה די מדהים. הוא פשוט הודה לכולם אחד, אחד וכשהוא הגיע לפלישה הוא דיבר על איך יכתבו עליה פרקים שלמים בספרים בעתיד על התפתחויות טכנולוגיות [וזה כ"כ נכון!! אני גם מאמינה בזה..אני כותבת עליה עבודה לאחד הקורסים שלי כאן כי באמת מה שהיא עשתה לטלוויזיה אינטרנטית משנה את עולם התוכן המקוון וסביר להניח ישפיע גם על תוכן טלוויזיוני עתידי] בכל מקרה, זה גרם לה לבכות, קצת.
חמודה.
גם את אלייזה הוא שיבח והוא היה קצת fan boy והדגים את התגובה שלו לפעם הראשונה שהוא ראה אותה על המסך בתור פיית' בבאפי ואז היא ביקשה ממנו שבחיים לא יעשה שוב את הפרצוף הזה בנוכחותה.
ואז התחילה המסיבה האחרונה והייתי צריכה לעזוב סופר מוקדם כדי להגיע חזרה לטיסה בזמן [
] אז ניסינו להתחיל להרקיד את כולם אבל זה לא ממש עבד..דברים התחילו לזוז בסביבות 10 וחצי אבל אני הייתי צריכה לעזוב ב11 וחצי. פלישה ישבה למטה אבל בחברת אורחים אחרים ולא בחברת מעריצים ואמרתי שלא משנה מה, לפני שאני עוזבת אני אגש אליה ואפרד ממנה בנימוס, כמובן.
לפני שעזבתי השחקנית מדולהאוס כבר עלתה על הרחבה ורובין הייתה בדרכה [כי הייתה בבר, מתדלקת.
] וניגשתי אליה לפני שהלכתי ודיברנו והיא הייתה ממש חמודה והתבאסה בשבילי שאני עוזבת מוקדם וחיבקה אותי וזה..ואז צעדתי לעבר פלישה ואיימי רק כדי לגלות שהן עלו לחדרן כבר!!!
מקווה בשביל האחרים שהן ירדו חזרה לרחבה מתישהו, אבל בספק. קצת מאכזב.
בכל מקרה עדיין היה מדהים, מדהים, מדהים!!
אנשים הכי נחמדים - גם האורחים, גם המעריצים...!! גן עדן.
כל פעם שהיה דאון טיים - שלא היה מה לעשות שמו פרקים של husbands הסדרה האינטרנטית של ג'יין אספנסן [? משהו כזה, נו התסריטאית מבאפי וOUAT] שמכבבת בה אלסנדה, מסתבר.
פרקים של &