dans girl

New member
עוד עדכון מרמור
1. יש נעליים. עם עקב
. ייקח לי זמן להתרגל כי זה פרקטיקלי נעלי העקב הראשונות האמיתיות שלי (ובתקווה-האחרונות
). וזה לא שהן גבוהות במיוחד בקנה מידה אנושי, הן אפילו נמוכות בקנה מידה כזה, אני פשוט אף פעם לא נועלת עקבים אז זה ממש מרגיש מוזר. בכל מקרה, תמונות בקרוב. אולי סופ"ש הבא. הן מושלמות ממש. גם לשמלה וגם באופן כללי.
2. השטות של החתונה הייתה ממש גרועה ומבזבזת זמן. כאילו גם אחותי מסתבר שנאה את הרעיון והיוצר פשוט חי בסרט ולחלוטין לא מודע לכך שהוא סתם מכביד עם השטות הזאת. לא משנה, בכל מקרה, הגענו לשם ב-11 בבוקר, יצאנו קצת לפני 3, הצטלמתי משהו כמו 10 דקות עם אחותי השניה , וזה נמשך כמו נצח, והיה מפגר ממש, אבל לפחות זה מאחורי. נקווה שהסרט באמת ייצא מדהים כמו שהם התלהבו ממנו בסוף ("אנשים מדברים על הסרטים שלו 15 שנה אחרי!!!"
). אהה, ואם אני אשמע עוד תו אחד מהשיר tragedy של הביג'יז מתישהו ב-10 השנים הקרובות, יש סיכוי סביר שאצא מדעתי. שמעתי אותו משהו כמו מאות פעמים היום. והוא בלתי נסבל אפילו בשמיעה בודדת
.
3. לא למדתי היום בכלל כי עד שהגעתי הביתה היה מאוחר. יש לי דו"ח מעבדה אפילו לא חצי גמור עם תוצאות לחלוטין לא הגיוניות, 0 הסברים סבירים ומתרגל שלא עונה למיילים.
ועכשיו אני הולכת לראות ביג באנג ולישון.

Rachel47

New member
תתחדשי על העקבים

יהיה בסדר
גם לי אין הרבה ואני הולכת איתן פעם בשנה
תביאי איתך פלסטרים
ותתאמני בבית..מתי האירוע?

האמת שאני לובשת לחתונה בחמישי שמלה שחורה ואין לי נעליים שמתאימות לה (ואל תגידו לי שחורות..לא מתאים נעל שחורה עם שמלה שחורה..למרות שזה מה ששמתי בפעם הראשונה שהלכתי עם השמלה ולצערי זה מה שיהיה גם הפעם)
פשוט אין לי זמן ללכת לחפש...יש לי ביום שישי (כן כן..מיד אחרי החתונה) מבחן בהסתברות

שאני באמת חייב תלהתחיל ללמוד אליו!!!!!

dans girl

New member
תודה
האירוע בעוד שבועיים, אני אתאמן כל סופ"ש כשאני בבית.

לגבי הנעליים שלך - אני באופן כללי נגד נעליים שחורות בד"כ, זה צבע ממש משעמם וכמעט שאין לי זוגות נעליים בצבע שחור. אז כן, אני בעד איזה אדום או משהו כיפי ומפתיע כזה.
ואני הכי מבינה את זה שאין זמן לחפש, אני מחפשת כבר מאז שהתחיל הסמסטר מתוך פחד שאני אגרר עם זה לרגע האחרון, ומדדתי כל כך הרבה זוגות שהפסקתי לספור אבל מסתבר שאני בשלב של בין מידות או משהו כרגע ופשוט כלום לא מתאים עליי. אין מילים לכמה מתסכל זה.
אם את מספיקה, תחפשי. אם לא, לא נורא. יש לך את השמלה והיא יפה ומגניבה ואת תעשי לה צדק עם נעליים מתאימות אחרי שיהיה לך זמן לחפש. עוד מעט הקיץ מגיע, אז בטוח תספיקי.

ויו, אמיץ מצידך ללכת לחתונה. לי הייתה חתונה של בן דוד שלי לילה לפני המבחן במולקולרית, הסיבה היחידה שהסכמתי ללכת הייתה שהחזירו אותי לירושלים באיזה 11 בלילה. מי מתחתן במהלך סמסטר
??!?

וללמוד למבחן בהסתברות זה קשה
. תעשי את המיטב שלך, יהיה טוב
. איך הולך עם שאר הלימודים באופן כללי? מזמן לא עדכנת אותנו! (או שעדכנת ופספסתי את זה
)

Kill Bernard

New member
אני מסכימה, זה כ"כ לא צודק!

אבל אולי זה תכנון מכוון לשים חתונות באמצע סמסטר. באמת - הרי הכלה חייבת לוודא שאף בחורה לא תראה טוב כמוה.
אז.. איזה דרך פשוטה יותר מלא לאפשר לה זמן למצוא בגדים נורמליים ולגרום לה להגיע עם פרצוף כזה -
(פרצוף ה"מבחן מבחן מבחן מבחן אני לא זוכרת כלום מבחן - היי, אוכל? אההה! למי אכפת, מבחן!!")?

הערות נוספות - דפי, אני אוהבת את השמלה שלך. זה כ"כ ורוד!!

Rachel47

New member
אגיב פה על הכל

קודם כל השמלה!
מדהימה!!!!!!!!
אומייגאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
באמת היא מושלמת! הלוואי וצבעים בהירים היו נראים טוב עליי
והגזרה שלה ממש יפה

אמממ אני ככל הנראה לא אמצא לה נעליים ואלך בסוף עם השחורות אבל ניחה..היא כל כך מהממת שלא אכפת לי..אני אנסה לצלם לכם כשאלבש אותה..

ואני יודעת שאמיץ אבל תכלס, חברים טובים
זה פה בבש אז אם חס וחלילה אצטרך לחזור מוקדם זה פשוט מונית
ו..לא יודעת..חשוב לי..יותר מהמבחן החרא הזה
אבל אני חייבת להתחיל ללמוד אליו כמו שצריך...מחר בבוקר
היום יש חינה

Rachel47

New member
ועל הלימודים כי הפריעו לי קודם

וול הולך...די חרא...בעיקר בפיזיקה..כל השאר די עוברים לידי כזה..
אני לא לא מבינה..פשוט אין לי כוח להתעמק בדברים
ובקורסים החוזרים
יואו
בא לי למות!!!
משעמם לי..אבל אני יודעת שעכשיו אסור לי להפסיד ואני חייבת להשקיע כי אני צריכה ציונים טובים
דאגתי היחידה נותרה פיזיקה שאין לי מושג איך אני עוברת

LemonLimeLilach

New member
הקטע בעקבים בחתונות

זה שבמילא מורידים אותם כשרוקדים, במיוחד אם קרובים לחתן/כלה (ודפי קרובה
). אז דפי, העצה הכי טובה- תביאי כפכפי אצבע כאלה. בחתונה האחרונה שהייתי בה הורדתי את העקבים ישר אחרי החופה.

Rachel47

New member
להוריד זה נכון אבל ללכת יחפה בעייתי בחתונות

כמו שאמרת, להביא נעל שטוחה
היום אני הולכת לחינה על שטוחה ואולי אפילו בחתונה לא אשים עקבים מלכתחילה..נראה איך הנעליים השטוחות שלי עם השמלה

LemonLimeLilach

New member
אז זהו שאני הייתי יחפה בחתונה ההיא

אז בסדר, בדרך הביתה הרגליים שלי היו שחורות לגמרי
אבל לפחות הן לא כאבו! והיו בנות שהביאו כפכפים בתיק. חכמות

Rachel47

New member
זהו אני חשבתי להביא כפכפים בתיק

ואז חשבתי אולי לבוא עם נעל שטוחה מלכתחילה

ולהוריד ושיהיו שחורות זה בסדר
אני מדברת על כוסות שנשברות (קרה בכל חתונה שהייתי בה! כולל זאת שהייתה בשישי בצהריים וכוווווווולם הורידו בה נעליים חוץ ממני החכמה שבאה עם שטוח ואז זו הייתה בעיה)

o0Invisible0o

New member

ראיתי את פלישה דיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אהעהעהההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

זה היה מהבמה, אז קצת רחוק..ולא ידעתי אם לצלם סטילס או וידאו או פשוט להנות מהרגע אז יצא קצת מכל דבר ובעצם כלום..

היא מושלמת.

ואזזזז..חיכיתי שעות לראות אם מישהו מהם יגיע למסיבה!! [אה, כן..ראיתי גם את אלייזה דושקו ושאר שחקניות דה גילד.
] והם לא באו.
אז אמרתי..טוב נו, חצות..יש עוד אוטובוסים, בטח יש גם רכבות..הגיע הזמן לחזור הביתה.
לא היו רכבות.

הייתי צריכה לקחת רכבת [אחת אחרונה שנסעה רק איזה 3 תחנות..
] ושלושה אוטובוסים..וסה"כ לקח לי קצת יותר משעתיים [באוטובוס האחרון ירדתי בתחנה הלא נכונה רק שלא ידעתי את זה והמשכתי ללכת בכיוון הלא נכון. יאיי!
]
מסקנות מהיום -
1. פלישה דיי.

2. אחרי חצות לוקחים מונית הביתה.
3. מחר אני נשארת עד לסוף המסיבה כי אמרו לי שמחר הם בטוח יבואו לחגוג איתנוווווווווווווווווו!!!
[אבל היה קריוקי היום ופלישה מתה על קריוקי!! אני לא מבינה!!
אולי היא באה אחרי חצות אבל בואו לא נחשוב על זה בכלל.
]

לילה טוב!

o0Invisible0o

New member
טוב..

אז מסתבר שאתמול הם באמת כולם יצאו מעפנים ולא באו למסיבה...
אבל היום!! הצטלמתי עם פלישה, איימי ורובין - הקאסט של דה גילד..הן היו ממש חמודות!! ופלישה בגובה שלי.
והיא ואיימי [וכל השחקניות האמת..] ממש ממש ממש ממש רזות.
ממש.

בתמונה שלי עם פלישה אני ממש שוקיסטית, זה קורע!!
אבל היא הייתה כזאת נחמדה והחמיאה לי על השמלה שלי...
ואז גם איימי כשהצטלמתי איתה החמיאה לי ושאלה אם זה מטופשופ! [הן מכורות לטופשופ.
] ואני כזה.."חחח לא, ה&מ"

בערב הן באו למסיבה [לקח להם מלא זמן להגיע.
] ואז זה כזה מוזר כי כולם רוצים לרקוד איתן אבל אף אחד לא רוצה להעיק או להפריע או כל דבר כזה..קיצר אז רקדנו בסביבתן אבל הן היו מקסימות ובאו לרקוד איתנו!! מלאאאאאאא...

רובין הצטלמה איתנו תמונה קבוצתית בפלאפון שהיא אמורה להעלות לטוויטר מתישהו [אני אפילו לא יודעת אם נכנסתי לפריים כי היינו איזה שמונה אנשים..
]
והיה מושלם.
מושלם, מושלם, מושלם.
פלישה רקדנית הרבה יותר טובה ממש שחשבתי..
היא אשכרה יודעת לרקוד.
והן כולם היו שטותניקיות ומצחיקות בטירוף.
מחר היא תחתום לי על התמונה השוקיסטית שלי..
יאיי. ואני אולי אצטלם איתה שוב כי השהות שלי כאן מבהירה לי כמה הסיכוי שלי לדבר כזה שוב בקרוב הוא קלוש ביותר.
אהההההה ועכשיו יש לי מלא חברים חדשים בריטיים ממש חמודים שבמשך חצי שעה בערך ניסו להבין איך הוגים את השם שלי..
התפשרנו על I Yell At
זה נראה הכי ברור לכולם.

לילה טוב!

נשמע כמו ערב מושלם

איזה כיף שאת מצליחה להגשים את החלומות שלך! זה נשמע יותר טוב ממה שאי פעם דמיינת!.
ומי אלה איימי ורובין? הן עשו משהו חוץ מדה גילד?

o0Invisible0o

New member
לא ממש..הן עשו עוד דברי אינטרנט

שונים אבל תפקיד המשחק המרכזי והמוכר שלהן זה דה גילד.

dans girl

New member
השמלה שלי! כי אני דוחה את הקץ במחשבת שווא שאם לא אלך לישון מחר לא יתחיל שבוע חדש
.
כמובן שמחר כשכן יתחיל שבוע חדש אני אתחרט על זה
.

עמכן הסליחה על התאורה הגרועה והקיר האדום ברקע, זה החדר היחיד בבית עם מראה נורמלית.
מסיבה זו אני משרשרת גם תמונות רק של השמלה בתאורה נורמלית של פלאש ורק של הנעליים כי הן מושלמות.
עצות אבזור יתקבלו בברכה.

למעלה