o0Invisible0o
New member
קודם כל - ליאורה, מייגן ג'וי מאיידול [זוכרת אותה?] הוציאה אלבום והוא ממש נחמד ליייייייי!!
אפשר לשמוע אותו און ליין באתר שלה: http://meganjoy.bandcamp.com/
[עוד לא מצאתי הורדה כי השם שלו בעייתי בטירוף..]
שנית כל- בעקרון זה שפייסבוק מראה תגובות שלי ולייקים שלי על דברים לא קשורים בפיד של כולם מעצבן אותי ברמות, כי הוא חולק מידע שאני לא רוצה ולהרבה אנשים שהם לא באמת חברים שלי, הם פשוט חברי בפייסבוק כי הנימוס דורש.
אבלללללללל...מאז שהוא עושה את זה, העמוד של הבלוג שלי מגיע לקהל הרבה יותר רחב ואני מקבלת לייקים! יאיי!! לאט ובזהירות הוא הולך ומתרחב..אז יש יתרון.
דבר שלישי - עוד יומיים לונדוןןןןןןןןן!!! יואו!! פלישה כבר צייצה שהיא טסה היום!!
[אני כ"כ לא מוכנה.
שאר חפירות -
יש ישראלית אחת שהפכה לממש מעיקה..!! בקטע אחר. מזמינה את עצמה כל יום אלי בשביל האינטרנט..וכשהיא באה היא כמובן אוכלת מהאוכל והכל ואז [!!!] אפילו לא שוטפת אחרי עצמה את הכלים.
אתן יודעות, אם אני מזמינה אז סבבה - אוכל עלי, ניקיונות עלי..הכל. אבל את מזמינה את עצמך!! כל יום! את לא יכולה לשים את הצלחת במדיח?
וישראלית אחרת שאני עושה איתה פרזנטציה והיא פשוט לא עושה כלוםםםםםםםםםם [חחחחחחחח זה כ"כ כמו בארץ.
טוב, אני אפסיק להתבכיין. ונציה מושלמת ולמרות שיש לי עומס של פרזנטציות ועבודות זה עדיין הרבה יותר קל מבארץ וכל יום שאני הולכת לביה"ס אני כמעט בוכה שעוד כמה שבועות אני נפרדת מהנוף הזה!
נראה לי שזהו. חפירה על סדרות כללית כזאת נעשה בשרשור אחר, נכון?