o0Invisible0o

New member

קודם כל - ליאורה, מייגן ג'וי מאיידול [זוכרת אותה?] הוציאה אלבום והוא ממש נחמד ליייייייי!!

אפשר לשמוע אותו און ליין באתר שלה: http://meganjoy.bandcamp.com/
[עוד לא מצאתי הורדה כי השם שלו בעייתי בטירוף..]
שנית כל- בעקרון זה שפייסבוק מראה תגובות שלי ולייקים שלי על דברים לא קשורים בפיד של כולם מעצבן אותי ברמות, כי הוא חולק מידע שאני לא רוצה ולהרבה אנשים שהם לא באמת חברים שלי, הם פשוט חברי בפייסבוק כי הנימוס דורש.

אבלללללללל...מאז שהוא עושה את זה, העמוד של הבלוג שלי מגיע לקהל הרבה יותר רחב ואני מקבלת לייקים! יאיי!! לאט ובזהירות הוא הולך ומתרחב..אז יש יתרון.
[ובהזדמנות זו אני אודה לכולכן על התגובות, הלייקים וכל אינטרקציה שיש לכן עם עדכוני החדשות שלכן, זה מצוין!]
דבר שלישי - עוד יומיים לונדוןןןןןןןןן!!! יואו!! פלישה כבר צייצה שהיא טסה היום!!
מרגש!
[אני כ"כ לא מוכנה.
זה מדהים. >< עוד לא הדפסתי כרטיסי טיסה, לא בדקתי דברים בסיסיים כמו איך להגיע מהשדה למלון..או מתי אני צריכה לצאת לשדה פה..
אמממ]

שאר חפירות -
יש ישראלית אחת שהפכה לממש מעיקה..!! בקטע אחר. מזמינה את עצמה כל יום אלי בשביל האינטרנט..וכשהיא באה היא כמובן אוכלת מהאוכל והכל ואז [!!!] אפילו לא שוטפת אחרי עצמה את הכלים.
אתן יודעות, אם אני מזמינה אז סבבה - אוכל עלי, ניקיונות עלי..הכל. אבל את מזמינה את עצמך!! כל יום! את לא יכולה לשים את הצלחת במדיח?
[זה אפילו לא באמת לשטוף..]
וישראלית אחרת שאני עושה איתה פרזנטציה והיא פשוט לא עושה כלוםםםםםםםםםם [חחחחחחחח זה כ"כ כמו בארץ.
נורא.
]

טוב, אני אפסיק להתבכיין. ונציה מושלמת ולמרות שיש לי עומס של פרזנטציות ועבודות זה עדיין הרבה יותר קל מבארץ וכל יום שאני הולכת לביה"ס אני כמעט בוכה שעוד כמה שבועות אני נפרדת מהנוף הזה!
[לא אמרת בתחילת השורה הזאת שאת מפסיקה להתבכיין, איילת?!?!
]

נראה לי שזהו. חפירה על סדרות כללית כזאת נעשה בשרשור אחר, נכון?

dans girl

New member
יוווו יאי על הבלוג, וטוב שהטיפשות של פייסבוק עושה טוב למישהו
. ממש מגניב שהבלוג שלך מתפתח. עכשיו רק נשאר שתחזרי לארץ ותכתבי פוסטים
. אבל יש לך תירוץ טוב, תמשיכי ליהנות
, ברור שיהיה לך קשה להיפרד אבל תהני מזה כל עוד את יכולה ואל תחשבי שעוד מעט זה נגמר.
ויו. לונדון
. אני קצת דופקת את הראש בקיר, הייתי צריכה לקשר אותך עם זמירה, איזה ישראלית לשעבר שמשכירה שם יחידה נפרדת בבית שלה לישראלים במחיר מצחיק. אבל איפה המלון שלך? באיזה אזור? איזה תחנת רכבת תחתית? תגידי לי, יש מצב שאדע לכוון אותך.
לגבי הישראלית המעיקה - פעם הבאה שהיא רוצה לקפוץ פשוט תגידי לה שאת לא יכולה ושיש לך משהו לעשות או תמצאי איזה תירוץ כלשהו. לפעמים החוצפה הישראלית זה משהו מציק ברמות.
ולגבי השניה זה לגמרי כמו בארץ
. תעשי מה שאת צריכה, אל תסתמכי על אנשים אחרים
.

אהה ורננה, אם את קוראת את זה, יש מצב שאת מעבירה את הודעת המרמור שהרגע כתבתי בשרשור OFF למטה לשרשור הזה?

o0Invisible0o

New member
חחח כן, לכתוב פוסטים!

חבל שלא סיפרת לי על זמירה הזאת לפני אבל לא נורא...
מלון? חהחה. לא הייתי במלון נראה לי ב..אממ..10 שנים האחרונות?

בכל מקרה, נראה לי שיהיה לך קשה לכוון אותי כי אני נוחתת בLondon-Stansted
וההוסטל שלי הוא בAddress: 38 Bolton Gardens, Earl's Court, London, SW5 0AQ
זאת התחנה: Eaerls Court tube station

לגבי הישראלית הראשונה זה קשה כי היא יודעת בדיוק מה יש לי..הקרבה פה, תאמינו לי..אין סודות. >< אתמול היא רצתה לבוא לדירה שלי כשאני באוני' אז הייתי צריכה לשאול את השותפות אם מישהי בבית ואף אחת לא הייתה אז היא נשארה איתי בספרייה ואמרה כזה "טוב, אני כבר אשאר כאן כי אני צריכה את האינטרנט" ואז היא כמובן הפריעה לי ללמוד שם..אז ב8 בערב התייאשתי והייתי כזה..."טוב, אני חוזרת הביתה" והיא ישר קפצה "אז אני אלך גם! זה סבבה אם אני אבוא אליך להשתמש באינטרנט, נכון?"

וזה כאילו אני לא צריכה לארח אותה..היא רק באה לאינטרנט..אבל זה אף פעם לא באמת ככה.

dans girl

New member
זה אכן מעט מסובך. שלחתי לך הודעה בסקייפ ולגבי הישראלית - שונאת אנשים כאלה
. ופעם הבאה כשהיא אומרת "זה סבבה שאני אבוא נכון?!" תגידי לה "לא נראה לי שכדאי, בלה בלה השותפה שלי חולה בלה בלה סבתא של מישהו מתה בלה בלה יש לי מלא מלא דברים ללמוד ואני בלחץ היסטרי בלה בלה לא יודעת מה."
ותנסי לקחת את זה כמחמאה, יכול להיות שנחמד לה בקרבתך
.

LemonLimeLilach

New member
וואי היא ק-צ-ת חוצפנית

זה כזה לא נעים להגיד משהו, אבל נראה לי שהייתי אומרת בכל זאת, כי... די!

RenanaD

New member
אי אפשר, אני לא יכולה לפצל שרשורים קיימים

אני יכולה לשרשר הודעה חדשה אל כל הודעה אחרת, אבל אי אפשר לחתוך שרשור באמצע...

LemonLimeLilach

New member
ביום חמישי הבא אני מקבלת תואר ראשון!!!

טקס והכל!! וכל המשפחה שלי באה, כולל סבתא
הם יותר מתרגשים ממני, כי אני יודעת שזה הולך להיות ממש חופר. זה של כל הפקולטה לרוח. נראה לי שזה מינימום 80 מיליון אנשים שמקבלים תואר

אבל וואי אני הולכת להיות מלא בירושלים בשבוע הקרוב.

דפי ביום של יום הסטודנט אני אוכל להתנחל אצלך כמה שעות לפני?

dans girl

New member
אמג. מזל"ט
ברור שהם מתרגשים, את מקבלת תואר, זה מרגש, תתרגשי!!!

ויאי, תהיי בירושלים, בבט!

ויום הסטודנט יוצא יום ראשון נכון? אם כן אז סבבה, אני לא לומדת, תתנחלי בכיף.

RenanaD

New member
מזל"ט!

זה טקס משעמם רצח

אבל מראה רשמית שסיימת את התואר, הוריי!

dans girl

New member
בקרוב אצלך
ואצל שרי

והדס
.

יואו, מה קורה פה, מלא מאיתנו כבר עברנו את חצי התואר הראשון והלאה
.

Kill Bernard

New member
את שמה לב שאת עושה ספירה לתקופת מבחנים,

כן?

זה לא מאוד משמח אותי, לא משנה כמה טוב יש בקצה השני שלהם.
אני אשמח עוד עשרים שנה, כשאני אהיה בפנסיה. איך זה?

RenanaD

New member
ודאי! אין לי מושג איך נראה לוח המבחנים שלי

אבל אשמח להגיע אליו כבר ולראות.
תראי באיזו שעה אני כותבת את ההודעה הזו... זה רק בגלל שמחר יום שישי ואני יכולה להרשות לעצמי לישון את 4 השעות שמגיעות לי - בין 6 ל-10 בבוקר, כי לשם שינוי אין אוניברסיטה לנסוע אליה

(אני אוהבת ללמוד בלילה. יש אנשים מוזרים שקוראים לי מוזרה
)

RenanaD

New member
לונדון!

אומג, הנה מקום שאני חולמת לטוס אליו

הישראלית הזאת מעצבנת אותי כ"כ, ואני עוד רק שומעת סיפורים ממך. מסכנה שאת צריכה לסבול אותה

אולי תעמידי אותה במקום באמת? קחי עצות מלילך איך לעשות את זה

dans girl

New member
עדכון מרמור מאתמול
[למרות שוואו, להתמרמר כבר לא מרגיש אותו דבר מאז דוסון. אני מתחילה לחשוש מזה
]

היום קיבלנו מייל מאחותי (הם גם בסוד העניינים לסרטון הפתעה של עצמם, אני לא מבינה את זה, זה לגמרי מפספס את הפואנטה
) עם פירוט של מה המארגנים מתכננים. הם רוצים אווירת סבנטיז. ושנביא פאות ורעשנים ושטויות. ושנביא מצברוח

אין דבר שמוריד לי את המצברוח יותר מאנשים שמבקשים ממני להביא מצברוח
.
בכל מקרה, איכ, זה יהיה נוראי ומעפן
.

אבל לפחות בבוחן היום עניתי על 80 נקודות מתוך 100, ועל אף העובדה שחלק מהן היו שטויות מוחלטות, אני מקווה לעבור. אז הוריי לי
.

ואיילת, בקשר לשמלה - כן, קניתי, היא [רננה, זה המקום שלך להזדעזע] בצבע ורוד פוקסיה ממש חזק, משיפון, ואני לובשת אותה עם חגורה יפה כזאת שחורה עם אבזם בצורה של שני עיגולים מתחברים כזה באמצע בזהב. זה נשמע ממש מזעזע כשאני מתארת את זה
אבל זה ממש יפה. כשאמצא סנדלים הולמות (המלצות יתקבלו בברכה) אעלה תמונה.

למעלה