היי מגי
אנסה לעזור..בעקרון המקומות שאני הייתי בהם הם אתונה ורודוס.
ממה שזכור לי..המנטליות שלהם די מקבילה למה שיש לנו כאן..הם אנשים חמים,תוססים ונורא הזכירו לי את הישראלים.
אני אישית התארחתי בקלאב מד כזה בסטייל כפרי..אני רק לא זוכרת אם זה היה הכל כלול.
דווקא לא מזמן יצא לי לשוחח עם מישהי שהייתה גרה שם בעבר והיא סיפרה על חוויה מדהימה. האנשים שם אוהבים שמח,גם אם מצב הרוח לא במיטבו,הם ידאגו לשנות אותו. יש שם המון טברנות שזה מן בארים כאלה עם פלוקלור של מוסיקה יוונית על גווניה..בעבר היו שוברים צלחות אבל מכיוון שזה לא הכי בטיחותי אז התפשרו על זריקת פרחים על הרוקדים
הבנתי ממנה שכשהולכים ברחוב,הגברים עושים המון כבוד לנשים. ואין זה משנה המראה,תמיד יתיחסו כג'נטלמנים.
בקיצור היא נהנתה מאוד מאוד בתקופה שלה שם.
פרט נוסף הוא שהגברים היוונים חתיכים ברמות על!
בקרוב,חברה טובה שלי יוצאת להפלגה עם בן זוגה לאיזור של קוס..זה אי איפשהוא שם.. אני בטוחה שהם יהנו ועוד יותר מקווה שהוא יציע לה נישואין שם
ממה שידוע לי,המאכלים היוונים מונים את הסציקי שזה סלט של גבינה עם שום שמיר (אם אני לא טועה) ויש את המוסאקה שזה אחד הדברים הטעימים..מן שכבות של בשר עטופות בחצילים (מאוד מקביל למפרום של העדה הטריפולטאית למי שמכיר).ויש את האוזו כמובן..שמאסט ללגום ממנו אם אתה ביוון להשלמת האוירה.
לגביי מספר ימי השהות ,הייתי ממליצה לך לקחת 5 ימים..כי בסך הכל זה להירגע..לנוח בטן גב אז למה להילחץ? קחו לכם 5 ימים..תנוחו,תמצו..תהנו..אני בטוחה שתמצאו אחלה דילים כי זה הרי דיי קרוב לבית..ובמקום חופשה באילת פשוט תשדרגו אותה.
בכל מקרה,מקווה שקצת עזרתי..ומאחלת לכם נופש נעים ונסיעה טובה