*פוינטינג אנד לאפינג* ואני יצאתי אקסית של קווין, עד כמה את מקנאה בי מ1 עד 200?
5 5ifi New member 29/4/12 #52 *פוינטינג אנד לאפינג* ואני יצאתי אקסית של קווין, עד כמה את מקנאה בי מ1 עד 200?
A Ayelet 363 New member 30/4/12 #75 לפחות השיר שקיבלת הוא לא thong song ועכשיו תזכי להגיד שזרקת את וויל.
A A TotalGleek New member 30/4/12 #73 לאלאלאלא אני רוצה לבכות!! היה לי משעמם אז התחלתי לכתוב שמות של השחקנים,ואז חשבתי "היי זה יכול להיות מצחיק אם אני אכתוב את הדמויות!" זה לא היה מצחיק בכלל . blaine is an ex of Kurt. After applying to Yale, they sing Bad.
לאלאלאלא אני רוצה לבכות!! היה לי משעמם אז התחלתי לכתוב שמות של השחקנים,ואז חשבתי "היי זה יכול להיות מצחיק אם אני אכתוב את הדמויות!" זה לא היה מצחיק בכלל . blaine is an ex of Kurt. After applying to Yale, they sing Bad.
A Ayelet 363 New member 30/4/12 #74 מה?! תראו את מה שיצא לי! Ayelet Enisman hates Lauren. After posting a video, they sing Thong Song. למה שאשיר עם מישהי שאני שונאת. ועוד את השיר הזה?
מה?! תראו את מה שיצא לי! Ayelet Enisman hates Lauren. After posting a video, they sing Thong Song. למה שאשיר עם מישהי שאני שונאת. ועוד את השיר הזה?
Y y a m i girl New member 30/4/12 #81 אני לא נושמתתת Neta is spying on Blaine. After applying to Yale, they sing Trouty Mouth. הלכתי למות איפשהוXD
אני לא נושמתתת Neta is spying on Blaine. After applying to Yale, they sing Trouty Mouth. הלכתי למות איפשהוXD
ש שוקוהולית New member 29/4/12 #4 בואו נראה כמה אתן חכמות כמה מתוך זה אתן מצליחות לפתור? http://intelligence-test.net/part1/
S shaharory New member 29/4/12 #16 הצלחתי עוד אחד!!! את 13. כאילו השתמשתי בעזרה מהאינטרנט כי כשכתבתי את זה זה לא נהיה ירוק ואז מצאתי את אותו משפט באינטרנט והעתקתי והדבקתי ואז זה עבד. בטח אות אחת שלי הייתה טעות (למרות שהתיקון של כרום לא אמר כלום).
הצלחתי עוד אחד!!! את 13. כאילו השתמשתי בעזרה מהאינטרנט כי כשכתבתי את זה זה לא נהיה ירוק ואז מצאתי את אותו משפט באינטרנט והעתקתי והדבקתי ואז זה עבד. בטח אות אחת שלי הייתה טעות (למרות שהתיקון של כרום לא אמר כלום).
N N o R i K o New member 29/4/12 #21 אז עכשיו כשאני Intelligent והצלחתי את 2, 4, 5, 10, 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27 ו-32, אני מרשה לעצמי לנטוש את האתגר הזה.
אז עכשיו כשאני Intelligent והצלחתי את 2, 4, 5, 10, 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27 ו-32, אני מרשה לעצמי לנטוש את האתגר הזה.
M mich223 New member 29/4/12 #41 הוא עובד עליי!~מי שלא עשתה שלא תיכנס~ 16 זה 100 סנט בדולר? ו18 זה 12 חודשים בשנה?