היה גם כזה "ממה את עשויה" והיה לי מ'מנה של טמבלר' לול accurate
S sweet shir New member 29/4/12 #37 חחחח מוזר Shir idolizes Santana. After a dance-off, they sing No Air.
5 5ifi New member 29/4/12 #40 אני רוצה להכריז שניצחתי. שימו לב: yifat loves Jesse. After a passionate kiss, they sing On My Own. ג'ונתן גרוף, לה מיז... אני ליה מישל או מה?!?!
אני רוצה להכריז שניצחתי. שימו לב: yifat loves Jesse. After a passionate kiss, they sing On My Own. ג'ונתן גרוף, לה מיז... אני ליה מישל או מה?!?!
S shaharory New member 30/4/12 #82 עכשיו אפשר לשפוט אותך על הפייברוטיס ועל זה שאת פותחת הרבה טאבים בו זמנית! (גם אני עושה את זה...)
G gayhighfive New member 30/4/12 #84 אף אחד לא עובר אותי בכמות הטאבים וזה עוד הדברים שפתוחים לי באופן קבוע...
A aesu New member 30/4/12 #86 כרגע פתוחים לי 21 טאבים ב2 חלונות יש לי בעיה כזאת שאני לא יכולה לסגור טאבים. ואז האינטרנט שלי קורס ואני מאבדת חצי מהם ומתחילה מהתחלה.
כרגע פתוחים לי 21 טאבים ב2 חלונות יש לי בעיה כזאת שאני לא יכולה לסגור טאבים. ואז האינטרנט שלי קורס ואני מאבדת חצי מהם ומתחילה מהתחלה.
G gayhighfive New member 1/5/12 #105 לא מרצוןP: יש לי מתכונת מחר בהיסטוריה חחח למרות שכן התחלתי לקרוא את זה והפסקתי (אחד מתוך מיליון הספרים שאני צריכה להמשיך/להתחיל לקרוא..)
לא מרצוןP: יש לי מתכונת מחר בהיסטוריה חחח למרות שכן התחלתי לקרוא את זה והפסקתי (אחד מתוך מיליון הספרים שאני צריכה להמשיך/להתחיל לקרוא..)
5 5ifi New member 1/5/12 #103 מה רע באקספלורר שלי? חמודון. יש לי גם כרום אבל אין לי כח לסמן מועדפים מחדש. יש לי יותר מדי והם שימושיים מדי.
מה רע באקספלורר שלי? חמודון. יש לי גם כרום אבל אין לי כח לסמן מועדפים מחדש. יש לי יותר מדי והם שימושיים מדי.
A A TotalGleek New member 29/4/12 #49 הוי לא ! הויייי לא בבקשה רחמים!!! nitzan is an ex of Will. After winning Regionals, they sing Defying Gravity.
הוי לא ! הויייי לא בבקשה רחמים!!! nitzan is an ex of Will. After winning Regionals, they sing Defying Gravity.