סרט, הרצאה וקורין אלאל

קישורים בכתובות אינטרנט נילוות

רצינו לספר לך על השבוע הקרוב , וקצת על חודש מאי

יום שני ה30 באפריל הקרנת הסרט : ארבע דקות : סיפור על שתי נשים שנושאות סודות וצלקות של עבר אלים ומוצאות נחמה אחת בשנייה ובעולם העשיר של המוזיקה הקלאסית. אחרי הסרט דיון למי שתרצה.
10 שח או לפי יכולת ,אף אחת לא נשארת בחוץ.

יום רביעי ה2 במאי : תורה נביאות כתובות : קריאה חופשית וליברילית בתנך,כל אחת מביאה את הזוית ,הידע והפרשנות שלה. מתחילות את ספר שמואל.
10שח או לפי יכולת , אף אחת לא נשארת בחוץ.

קצת על מאי , את כל אירועי מאי כדאי לך לראות בדף הפייסבוק שלנו: הקן-קהילת נשים.

ב20 במאי "אין לי מקום-מסע מהסרטים אחר מקום משלהן" -הרצאתה של ד"ר רוני הלפרן. זוכרות את עגבניות ירוקות מטוגנות , מועדון האקסיות ואת תלמה לואיז? ד"ר רוני הלפרן תראה לנו איך סרטים אילו (ועוד סרטים) מראים חבירה של נשים למסע משותף שעיניינו חקירה וגילוי אפשרויות חיים שטרם נכתבו להן או שטרם הוסדר עבורן מקום . ההרצאה כמובן בליווי קטעי סרטים. הרצאה מומלצת ביותר
10 שח או לפי יכולת, אף אחת לא נשארת בחוץ

ב31 במאי 22:15 קורין אלאל במופע אקוסטי שירים וסיפורים על מאחורי הקלעים. מופע פתיחה איה שוויד . מחיר חגיגי 25 שח.

כל הפעיליות במרכז הגאה בגן מאיר, תל-אביב.
למעט קורין אלאל כל הפעיליות בשמונה בערב.

תמיד מומלץ לבדוק בדף הפייסבוק שלנו : הקן-קהילת נשים
יש לנו גם מייל : [email protected]

להתראות
צוות
הקו-קהילת נשים
מקום משלך

קישורים להרצאה ולהופעה

אין לי מקום - מסע מהסרטים אחר בית משלהן-הרצאתה של ד"ר רוני הלפרן ראש החוג למגדר בבית ברל, התוכנית לילמודי נשים ומגדר אוניברסיטת תל-אביב
קורין אלאל במופע אקוסטי על שירים וסיפורים מאחורי קלעים, מופע פתיחה איה שוויד מבצע לב פתוח

טנא לבן

New member
מסיבות נשים

פעם היו מסיבות נשים, שמשלבות סטרייטיות, לסביות, בי.
מישהי מכירה עדיין כאלה?

אני בי, ויש לי חברה שמתחשק לה לנסות מסיבה כזו, ולראות אם יש מצב להכיר מישהי.
היינו שלשום במסיבה משולבת אבל לא היה קהל, ולכן חשבתי לנסות ללכת למסיבות נשים בלבד.

שיהיה לכולן שבוע מקסים!

אלימות במערכת יחסים לסבית

שלום לכולן, שמי סמנטה גרין ואני קרימינולוגית קלינית. אני עורכת מחקר בנושא אלימות בתוך מערכת יחסים לסבית מנקודת ראותן של הקורבנות. המחקר הוא ראשון מסוגו בארץ ובעל חשיבות גדולה לנושא ההתמודדות וקבלת הטיפול בעבור אלו שחוו אלימות מסוג זה. המחקר הינו מטעם אוניברסיטת בר-אילן ונעשה באנונימיות מוחלטת. אני מבקשת לראיין נשים מעל גיל 18, שהיו במערכת כזאת לחצי שנה לפחות. האלימות יכולה להיות פיזית, מינית ו\או מילולית-ריגשית. הפרטים של הנחקרות חסויים ונעשים עם כל האישורים הנדרשים. אשמח לכל עזרה אפשרית בכדי לקדם את הנושא ולסייע לכל מי שזקוקה לכך. אם מכירות, שמעתן או יודעות אנא צרו קשר או בהודעה פרטית בדף הפייסבוק שלי או בנייד: 052-4034949. בברכת שבוע טוב, סאם.

כלעוד

New member
גב סמנטה גרין המחקר שלך בעיני

כל כך חשוב. ב"ה בלי נדר אצור עמך קשר, אם כי לא נופלת בדיוק בקריטריון הנחקרות שהצגת, ואם התמהמתי אנא צרי איתי קשר מכאן.

אני זוכרת שהיינו פעם גרושתי ואני בהרצאה על הנושא שהיתה במינרווה, במסגרת היום הכללי של אלימות נגד נשים . ודיברה שם עורכת דין מהקהילה שבעצמה סבלה בעבר מאלימות כזו מבת זוגה. היא נאמה, וניתחה את זה יפה ודבריה נכנסו לי ללב. על איך שזה קורה בלי שמרגישים, איך לא מצפים שזה יבוא מאשה דווקא, וכל הסרטי -המשך של מערכת יחסים אלימה. שכבר אולי די דומים למערכת סטרייטית.
מאז לא נתקלתי בהרבה עיונים בנושא, שהוא ממה שראיתי וחוויתי בשלושים שנה שאני מקושרת לקהילה ברמה זו או אחרת - בעיה קיימת.

כלעוד

New member
בנות שלום, אני וחברותי מחפשות מדורת ל"ג

בעומר נחמדה, למשל עם שירי ארץ ישראל ותפוחי אדמה, רצוי באזור תל-אביב. אנחנו בנות טובות ואוהבות לשמוח, לשמח, וכמובן לתרום את חלקנו לערב, על-פי המתבקש.
מי שיודעת משהו - אנא פני אלי בפרטי או פרסמי פה.

תודה מראש.

קבלת שבת,כרטיסים לקורין אלאל ועוד

שלום לכולן
על מחר, שבוע הבא וחלק ממאי
יום שישי ה11 למאי
,נערוך קבלת שבת, אז אל תגידי ,חבל לא ידעתי.
הארוחה המשותפת תהייה מורכבת ממטעמים ותבשילים שכל אחת תביא, מעשה ידיה או קניותיה , כרגיל אצלנו ,אנחנו לא בררניות. אחרי ואולי גם לפני, משחקים צחוקים וסתם דיבורים. הכניסה חופשית.
(מוניות שירות שמגיעות קרוב :5,4,16,66 )

אחרי שננוח מקבלת השבת ,נפגש ביום ראשון ה13 במאי בתיאוריה קווירית הפעם נדבר על ג'ודית בטלר , ורק במפגש נקבל את הטקסט. 10שח או לפי יכולת ,אף אחת לא נשארת בחוץ.

למחרת ביום שני ,ה14 במאי חלון לנפש, חלון לעולם הטיפול הפסיכולוגי .
במפגש הפעם - ביבליותרפיה. מה זה בכלל ולמי זה יכול לעזור? עם ליאור גרנות, ביבליותרפיסטית. 10 שח או לפי יכולת ,אף אחת לא נשארת בחוץ

וביום רביעי ה16 המאי : מילים מדברות , קריאה של פרוזה ושירה בדגש אישי והפעם אגי משעול. 10 שח או לפי יכולת ,אף אחת לא נשארת בחוץ

בטוחות שלא שכחתן ובכל זאת מזכירות לכן שלקראת סוף מאי ,יערכו האירועים הבאים :

ביום שני ,ה28 במאי ,חלון לנפש במתכונת קצת שונה , הרצאה - אתגרים בדרך לזוגיות עם ליטל גליק, 10 שח או לפי יכולת,אף אחת לא נשארת בחוץ

בסוף החודש ב31 למאי, בשמונה בערב, פאנל מקומן של הנשים בקהילה הגאה בהשתתפות : ליאור אלפנט, ענת ניר, ענת סלומון ,מיכל עדן ואירית צביאלי -אפרת. כניסה חופשית

אחרי הפאנל בעשר ורבע הופעה של קורין אלאל ואיה שוויד. מחיר חגיגי 25 ש"ח, ביום ראשון הקרוב, בשעה 17:00 תחל מכירת כרטיסים במרכז הגאה .מספרי טלפון : 035280698 ,035252896 , 035279097

ואת כל אירועי מאי מומלץ לבדוק בדף הפייסבוק שלנו הקן קהילת נשים
או לבקש מאיתנו לשלוח קובץ עם כל פעיליות מאי. בקובץ קישורים לכל האירועים ,גם אם אין לך פייסבוק. המייל שלנו : [email protected]
כל הפעיליות במרכז הגאה בגן מאיר, תל - אביב
להתראות
צוות
הקן-קהילת נשים
מקום משלך

היכן יש מקומות בילוי ללסביות בחיפה?

היי אני חדשה בפורום ,אגב, שבת שלום לכולן, מישהי חיפאית יכולה לומר לי היכן יש מקומות בילוי בחיפה וכמובן בצפון הקרוב לחיפה?אשמח לקבל תשובה דומיניקי

יש תשובה בשטח?

מה קורה ,קשה לענות?אל דאגה הגלגל מתהפך וחוזר חלילה,מקוו שכל אחת מכן ............אז שששששששששששששששששבת שלום להוגי הצדק,אבל חבל שצדק הוא רק כוכבבבבבבבבבבבבבב,,,,,,,,,,,,

חחחחחח.. נראה לי שפשוט אין...

אבל נראה לי ששבוע הבא ביום חמישי יש מסיבה גאה בסינקופה

וצדק הוא אחלה כוכב :)

שבת שלום

תודה מתוקהההההההה

אני חושבת שאסע למרכז לעיר החטאים,,,,לגבי כוכב צדק אחלה כוכב מזל קשת,,הייתי רוצה את המזל הזה,,אךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך,,,,,,לילה קסום ןענוג דומיניקי

למעלה