Music Man XD

New member
התחדשתי!

איזה כיף! התחדשתי בשלושה דיסקים שרציתי כבר הרבה הרבה זמן!

1. Joanna Newsom - Ys, האלבום השני שלה.
2. Joni Mitchell - Blue - המון זמן רציתי את זה.
3. tUnE-yArDs - W H O K I L L. אלבום גדול שיצא בשנה שעברה וסוף סוף קניתי אותו.

ווהוו!

ערן1987

New member
תתחדש על הכל!

אני רואה שבסוף החלטת "להסתכן" ולקנות את האלבום הכחול של ג'וני אה? חחח.. אני ממש אשמח לדעת מה אתה חושב עליו!

Music Man XD

New member
כן,

כבר מזמן רציתי לקנות אותו, אני חושב שגם שאלתי עליו כאן בפורום.
שמעתי אותו אתמול בפעם הראשונה. הוא מקסים! מינימלי, אינטימי, אישי ושובה לב! בנוסף, סוף סוף הבנתי למה אומרים שג'ואנה מזכירה אותה באלבום האחרון שלה.
עוד אין לי חוות דעת ממש מעמיקה אבל משמיעה ראשונה זה מה שהרגשתי.

ואם כבר ג'ואנה, Ys
איזה אלבום ענק! גם אותו ניסיתי אתמול. היא פשוט אדירה! הוא שונה מהאחרון שלה, אבל עדיין מדהים!
עכשיו חסר לי רק הראשון שלה.

ובאשר ל-tUnE-yArDs, את האלבום הזה כבר הכרתי ואהבתי לפני. מעולה!

ערן1987

New member
יש תמונות מהחתונה של אחי!

הצלם צילם כ-1850 תמונות וכולן מדהימות אחת-אחת! זה נראה כאילו הן עברו פוטושופ אבל אחי אומר שהצלם אמר להם איך אפשר לבדוק מי עשה פוטושופ ומי לא והוא טועןשהוא לא נגע בכלל בתמונות..

התמונות מדהימות כולן! אחי ואשתו צריכים לצמצם לסביבות 300-400 תמונות כדי שיהיה להם לאלבום הדיגיטלי שהם עושים ותהיה להם משימה קשה כי באמת יש ה-מ-ו-ן תמונות מדהימות, יפות ומרהיבות!

ערן1987

New member
לא רק אנחנו, גם חברים, משפחה רחוקה, כאלה

שעובדים עם אחי/אשתו וכו'.. הצלם באמת יצא תותח על!

2Dirrty4U

New member
פלאים של המצלמה ועבודה טובה של הפלאש

לא ראיתי את התמונות אבל אני חושבת שאני יודעת על מה אתה מדבר... תמונות חדות, אייכותיות, העור של כולם נראה חלק ומושלם, רקע מטושטש במידה שמבליט את האובייקט שבאמצע (פוקוס נכון), תמונות שנראת ממש "מציאותיות" וחדות עם אייכות גבוהה וצבע עשיר - תוצאה של מצלמה טובה, עדשה אייכותית יקרה, עבודה נכונה עם התאורה והפלאש, ניסיון הצלם + זויות צילום מחמיאות.

ערן1987

New member
אני אשלח לך קישור בפייסבוק ל-3 האלבומים

שאחי העלה, תוכלי להסביר לי בדיוק מה-מו-מי.. ובהחלט כל הדברים שאמרת! אבל שמעי, בשביל זה משלמים לו, כדי שיוציא את כולם יותר מושלמים מבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי

למעלה