אני צעירה מידי בשביל הרוב שמוזכרים פה, וגם אלה שהכרתי לא היו קראש שלי.
אבל מצחיק שהזכירו את פלוריסיינטה כי את פלור לא כ"כ אהבתי אבל את פדריקו אהובי, אלוהים ישמור, אם אתם חושבים שהיום אני אובססיבית לקראשים ולזוגות שלי הייתם צריכים לפגוש אותי בגיל 13
כי לקראת סוף הפסקה על דוסון היא כותבת:
"לימים (בערך בעונה השנייה) הבנתי שפייסי הוא הדבר האמיתי, והאישיות הבעייתית שלו היא רק מעטפת לנפש אמן חבוטה הרבה יותר מעניינת ומתוקה מכל מה שדוסון יהיה אי פעם. ועדיין, דוסון לירי זוכה אצלי לחסד נעורים מביך אך נוסטלגי."
נזהר כשאפשר ואולי צריך למרות שאין סיכוי שיש צורך

אני לא מבין עד עצם היום הזה, למה בכלל ג'ואי בחרה בפייסי?! זה לא התאים בכלל לסיום הסדרה! זהו, הוצאתי את זה החוצה.
האמת שאני הפסקתי גם לעקוב אחרי הסדרה בערך בעונה 4 או 5. אבל בכל מקרה לא אהבת את פייסי עם ג'ואי. רציתי אותו עם אנדי! כשהוא היה איתה בעצם הוא היה הקראש הכי גדול שלי באותה תקופה. כשהוא הפסיק להיות איתה כבר קצת פחות אהבתי אותו. אז לא כזה אכפת לי מהמשולש פייסי-ג'ואי דוסון. (בעיני דוסון וג'ואי שני מעצבנים וכן הם יותר מתאימים כי הם מעצבנים).
ושני הסופרמנים

חוץ מזה קראשים חזקים שאני זוכר הם: אנג'ל (מבאפי קוטלת הערפדים ואנג'ל)
בילי קנדי (ג'סי ספנסר בשכנים)
בן סיבר (ממתבגרים ומתגברים)
ג'נסן אקלס (בכל מיני תפקידים שהיו לו לפני על טבעי - אריק בימי חיינו, אלק במלאך אפל, איכשקראו לו בסמולוויל)
ג'פרסון דארסי (מנשואים פלוס)
זאק מוריס (מהצלצול הגואל)
אריק וג'ק (מBoy meets world)
לוקאס (ג'ונתן ברנדיס מ SeaQuest)
דניאל ג'קסון (מסטארגייט)

*עברתי על רשימה של סדרות משנות ה90 כדי להיזכר ברובם.
ועדיין אני מניח שהיו עוד
ואין לי מושג מי היה ראשון
אם כבר מישהו בנישואים פלוס, אז אני אישית הייתי נוטה לבאד, אם כי בגלל שכולם שם כ"כ אנשים רעים אז לא באמת. ג'פרסון נאה לגילו, אבל הוא דיי מבוגר, ובטח בשביל הגיל שלך בזמן שראית את זה, וזה לא שיש לו איזו תכונה ממש חמודה כדי לפצות על הגיל. קיצר זה הזוי לי...
אני לגמרי מבינה להיות דלוק על קלי באנדי אבל. היא הייתה כזאת מהממת!!!
אני הייתי מאוהבת בליאונרדו דיקפריו וראיין פליפה....
את דוסון לא סבלתי,
סת כהן - לא ברור לי איך נכנס לרשימה...
דארלין...אמממ,באמת?...
מילי- שנאתי אותה ואת בלן ואת כולם שם!!!!!
אביאתר- WTF????
ויל- אני עוד יכולה להבין....
צארלי??? אם כבר ביילי....
רומיאו ויוליה... טיטאניק...
וגם על ראיין פיליפה היה לי קראש
לא ציינתי אותם כי חשבתי על קראשים טלוויזיוניים. (אם כי ליאו כן היה בעונה אחת של מתבגרים ומתגברים שראיתי, וראיין כיום בטלוויזיה)

אגב, הופתעתי לגלות מהכתבה הזאת ידידיה ויטל יצא מהארון. לא ממש צפיתי בהשמיניה, אבל אהבתי אותו במיני סדרה המוזיקלית "תמיד אותו חלום".
הוא הי כל כך צעיר ושיחק בצורה כל כך חזקה ...
כמובן שנחשפתי אליו בטיטניק ומשם זה רק התחזק אחרי כל סרט שצפיתי בו.

גם בחדרו של מרווין והיה עוד סרט שהוא שיחק בתור ילד והוא היה מדהים...

ראיין קנה אותי במשחקי פיתוי....
מושלם