קורס צלילה

Rachel47

New member
קורס צלילה

אז היום היה היום הראשון
וול
קודם כל, הציוד כבדדדדדדדדדדדדדדדד

אבל דווקא הסתדרתי איתו טוב ממה שציפיתי

היום רק נכנסתי לגובה מאוד רדוד ועשינו תרגילים של מים שנכנסים למסיכה ולווסת אוויר
הייתה לי בעיה לצלול כי כל הזמן צפתי, אז המדריך נתן לי להחזיק אבן

אבל אז הייתי צריכה לעשות את התרגיל של להכניס מים למסיכה- אז נתתי לו חזרה את האבן, וגם לא היה לי נוח עם המסיכה, והבועות שיוצאות מהווסת
קיצר חטפתי התקף פאניקה בלעתי מלא מים ועליתי למעלה
זה היה די צפוי שזה יקרה
אחרי כמה שניות הצלחתי לחזור למטה ולעשות את כל התרגילים שהוא ביקש
אני מרגישה שכן הצלחתי להירגע אבל אני עדיין נושמת לא בנינוחות
והרי מבקשים לנשום כמה שיותר לאט ורגוע
ואני מרגישה שאני עדיין לא רגועה לגמרי, לפחות לא ברמה שדורשים ממני

התנחמתי בכך שלא הייתי הסקרו אפ היחידה ועוד אחד מאצלנו עלה לפני המים אפילו כמה פעמים
אני מרגישה שתפסתי את זה אבל אז מיד יצאנו
מחר נגלה אם הכל טוב
תכלס הרגיע אותי שאני כן יכולה לעלות לפני המים אם אני רוצה
זה לא יהיה בצלילה עמוקה יותר
והמחשבה מלחיצה אותי אבל אני אנסה להרגיע את עצמי

במסביב..
המדריכה שעשתה הדרכת ציוד דיברה אלינו כמו ילדים בגןןןןןןןןןןן
זה היה כל כךךךךךךךךך מעצבן
אבל תכלס אני לא יכולה לדעת
אולי לי זה נשמע ככה ויש כאלה שזו בדיוק הרמה שלהם, היו הרבה אנשים בשיעור ולא רק שישיית האוניברסיטה סו..

והבחור שתיאם את ההסעות היה פשוט חסר סבלנות ומעט רשע שכזה
זה לא היה נחמד

אבל אול אין אול היה בסדר אני חושבת
יחסית ליום הראשון

o0Invisible0o

New member

חהחה על הציוד, כבר שכחתי אבל זה אכן ממש כבד!
אבן - עוד מעט תשימי מלא משקולות בחליפה כדי לצלול...
זה מצחיק האמת.

התקף פניקה - באסה.
את מבינה? לי לא היה התקף פניקה או משהו כזה בקורס כשעשיתי אבל אף פעם לא הרגשתי לגמרי בנוח. לא הייתי בכושר אז תמיד הייתי על המדד הנמוך יותר של החמצן כשהיינו יוצאים מהצלילה וגם לא הייתי טובה עם השנורקל. דווקא עם הווסת כן (זה לחלוטין מוזר בהתחלה אבל מתרגלים, אל תדאגי!)
ולא הבנתי - עשיתם את הקטע שמורידים ווסת וצריך לתפוס, מורידים מסכה וצריך לתפוס? הייתי לגמרי לחוצה לגבי זה לפני שעשינו את זה בתרגול אבל אז היה לי ממש בסדר. הייתי עם "חברה" שסירבה לפתוח את העיניים במי ים והיא הייתה היחידה שהוא נתן לה לעשות את זה בעיניים עצומות!! פסיכי ולא ריאלי בעליל במקרה שבמציאות מאבדים מסכה ולא סתם עושים תרגול או משהו.

איזה עומק זה היה? כי עד סוף הקורס אתם בטוח מגיעים ל30 מטר!
זה הדרישות של 2 כוכבים...
אנחנו ביום הראשון צללנו 6, אני זוכרת שסיפרתי את זה לאבא שלי בטלפון והוא עמד להתעלף בערך..
הוא אשכרה דיבר איזה חצי שעה בטלפון עם המדריך שלי לפני הצלילה של ה30 מטר ביום האחרון. חחחח עצוב.
[הייתי בדיוק בת 18 אז..אז זה כאילו נורמלי או משהו. :S]

ותקשיבי - המדריכת ציוד - אני מבינה את התסכול שלך ואני לא יודעת מי נמצא איתך בקורס אבל אצלי בהחלט היה מגוון רחב של אנשים שונים ומשונים...שנמצאים ברמות שונות.
אז עדיף שיתעכבו על זה מאשר שמישהו יצלול בלי להבין.
אגב, מבחינתי היום הכי נורא בקורס היה הניווטים שפשוט ממש לא הבנתי.
וגם זה היה יום אחרי שה"חברה" שלי פרשה והיו הרבה דמעות וריבים והיא נסעה חזרה למרכז ולא הייתה לי בת זוג לצלילה, קיצר..זה היה יום קשה, מאחלת שלא תחווי תקריות דומות.

והלוואי ואני אחזור לצלול ונצלול יחדיו! הבעיה היא שגם אילת - רחוק, גם ציוד - יקר, גם רענון - עוד יותר יקר...:S קיצר, אני כן מקווה שזה יצא לפועל.
את יודעת מה ממש מצחיק? שני חברים ממש טובים שלי מהלימודים הם מדריכי צלילה מוסמכים!
אולי אני אעשה איתם רענון תכלס..אבל זה קצת מוזר לי כזה כי אני מרגישה לא בטוחה כל השנים ואז זה לצלול בדינמיקה לגמרי אחרת עם חברה/ידיד שהם בעמדת מדריך? אמ. טוב...נראה מה יהיה.

Rachel47

New member
שנירקלתי 3 פעמים בחיי

ואני גרועה עם שנורקל לגמרי

יש חבר'ה במגמה שמאוד מנוסים בצלילה אז יהיה לי עם מי לצלול אבל אני חושבת על זה שבטוח לא יהיה לי זמן עם העבודה והלימודים

וכן הציוד יקר
אבל אין מה לעשות
לאט לאט אם מתעסקים בזה הרבה מתחילים לרכוש דברים שיהיו רק שלנו
אני אקנה היום נעליים בטוח
מתישהו אני רוצה להתיישב על זה ולקנות מסיכה נורמלית כי המושכרות מאוד לא נוחות לי וזה אחד הדברים שהכי מוציא אותי משלווה

והחלום הוא כמובן חליפת צלילה

את הקורס שלנו מעבירים לנו עם מחשבים (שזה למעשה שעון דיגיטלי אבל הוא מחשב צלילה) וזה כל כך מגניב ונראה אם באמת סבבה לצלול עם זה אולי אני ארצה לקנות לי גם אחד כזה כי זה מוריד את כל הלחץ של להבין איפה את נמצאת ביחס לכמה זמן נשאר לך לצלול ועוד כל מיני דברים
קיצר...צריכה הרבה כסף ומהר!

אהה וקייס תת ימי למצלמה שלי!
אבל את זה תומר אמר שיקנה לי ליומולדת

ויאללה תחזרי לצלול ונלך לצלול יחד!!!!!!! תשני אצלי כשתבואי

אממ היינו בגובה עמידה, ממש רדוד, עוד לא "צללנו"
ולא לא עשינו שהמסיכה עפה
אתמול עבדו איתנו רק על מה קורה אם נכנסים מים למסיכה ואיך מטפלים בזה והוצאה והכנס ווסת וכל השיטות להוציא ממנו את המים
ממש בקטנה מה שנקרא
ואו אני מה זה מקווה שלא יהיה ארוך מידי היום
אני עוד צריכה ללכת להתלמדות אח"כ

והפתיחת עיניים במים מלחיצה אותי רצח!
העיניים שלי די רגישות ואני תמיד סובלת מזה בים
ועוד ים סוף, הוא יותר מלוח מים תיכון

אמאלה
אבל יהיה בסדר

RenanaD

New member
בדיוק בגלל זה את בקורס!

לומדים, מתרגלים לאט לאט ובסוף הכל בסדר

את עוד תשחקי עם דולפינים, אל דאגה

dans girl

New member
זה ממש מדהים שאת עושה את זה, לי בחיים לא היה אומץ (קצת כמו עם צניחה חופשית), זו סביבה כל כך שונה וזה ממש מפחיד ואני הכי מבינה את התקף החרדה שלך. אבל כוכב ראשון כבר יש לך ואת תתגברי על המשוכות אחת אחת ואוטוטו תרגישי כמו בבית במים
.
בטח אם יהיו לך נעליים משלך
.

limors2

Well-known member
צלילה זה מפחיד.

אין לי בעיה עם מקומות גבוהים וצניחות ומהירות ודברים כאלה, אבל ממש לא כיף לי כשאני מתחת למים עם בלוני חמצן. הצלילה הבודדת שעשיתי באילת תספיק לי לכל החיים

אבל לדעת מה את רואה כשאת צוללת זה מגניב

והיי, חזרתי! קלי מדהימה
ואקס פקטור היה ממש כיף. אבל קלי מדהימה
כ"כ
במיוחד כשרואים אותה משורה שישית ואז שלישית

Rachel47

New member
אני רק חצי מבינה במה שאני רואה

בגלל שאני לא שנירקלתי לפני הקורס קיץ (וגם אחריו רק השבוע, כלומר פעמיים- 3 בחיים)
והלימודים עד כה היו יותר ביולוגיה כללית אז זה לא שאני מכירה את כל הדגים בעולם
אני רואה את ההבדל בין אנשים שצללו ושנירקלו כל חייהם שהם ממש יודעים לזהות דגים
נגיד היום הם ראו אבו נפחא, אני לא זוכרת שום דבר שכזה

מצד שני נורא קשה לי להתרכז במה שקורה מסביבי כי כמו שאמרתי אני לא מרגישה הכי בנוח בעולם במים
שזה מבאס אותי ואני מקווה שזה יסתדר כבר כי אני לא יכולה להיות היסטרית ככה כל הזמן

limors2

Well-known member
מחר!

עכשיו אני רק אצרף תמונה של הפוסטר החדש שלי ואלך לראות יומני הערפד ולישון.

הוא גדול!
60/90!

o0Invisible0o

New member
הגיע הזמן לחוויות!!

יאללה, איך היה?
איזה כיף שהיית כזאת קרובה לקלי!!! ואקס פקטור!! [יואו, לעומת האמריקאי אני אוהבת ממש הרבה אקטים! זה קשה!]

limors2

Well-known member
אז ככה! וזו חפירה, אני מזהירה מראש

קלי היה אדיר. ההיילייט של הטיול. אני מתה עליה כבר שנים והיה כ"כ נפלא לראות אותה לייב
חיכיתי לקפוץ את since you've been gone מאז שהיא ביטלה בארץ וכ"כ התרגשתי וצרחתי כשזה קרה

ואקס פקטור היה ממש כיף! אבל הקטעים הכי מהנים היו דווקא בהפסקות הפרסומות ובין טייקים, כדי לראות את מה שקורה ברקע
למשל כדי לנקות את הבמה מהאפקטים (המוני בלונים או קונפטי)- ברגע שמתחיל הסרטון של המתמודד הבא קופצים על הבמה איזה 10-15 עובדי הפקה ומפוצצים (!) את כל הבלונים ואז רצים לטאטא אותם

והיה מנחה ממש מצחיק וסוטה שבידר את הקהל לפני שהתחילו ובפרסומות
הוא העלה אנשים מהקהל לשיר והזמין את מי שיש לו יומולדת להצטלם במושבים של השופטים, וכשמישהי עשתה לו סימן של לב עם האצבעות הוא ממש התרגש ואמר שאף פעם לא עשו לו לב, וחיבק אותה והציג אותה בפני כל השופטים ואמר שהוא ישיג לה חתימות של כל אחד מהמתמודדים!

וניקול שרזינגר מהממת
וממש מצחיקה ואינטראקטיבית עם הקהל. היא כל שניה הסתובבה אלינו ועשתה פרצופים ועודדה אותנו למחוא כפיים וכאלה.
טוליסה הייתה קצת עייפה ויבשנית וכשצעקנו לה כדי שתסתובב לראות את השלט שהכנו לה היא לא הגיבה. אז בסוף הצילומים רצנו אליה, ומאבטח ניסה לעצור אותנו אבל היא אמרה שזה בסדר למרות שהיא נראתה גמורה מעייפות
אמרנו (אמרתי. רוב הטיול אני עשיתי את הדיבורים, אז הפעם זה יצא לטובתי
) לה שבאנו מישראל ושהיא לא ראתה את השלט והראנו לה אותו והיא הסתכלה עליו ברפרוף ושאלה אם אנחנו רוצות שהיא תיקח אותו או תחתום עליו, ומרוב הלם של "אומייגאד טוליסה מדברת איתנו!!!" לא קלטנו ו]שוט אמרנו "לא, רק רצינו שתראי אותו" ואפילו לא ביקשנו להצטלם איתה
אבל היא לחצה לי את היד(
) וblew us a kiss ואמרה "תודה על כל התמיכה"

מבחינת טיולים, בלונדון ישנו בדירה בקמדן במרחק הליכה מהאנדרגראונד ומרחק נסיעה קצרה מכל המקומות המגניבים במרכז, אבל בקושי טיילנו. היום הראשון היה כולו שופינג (זו הייתה טעות לטוס עם 2 בנות שרוצות להיכנס לכל חנות בגדים ואביזרים....
), היום השני היה אמור להיות לטיולים אבל בבוקר אחת מהבנות החליטה שהיא רוצה שניסע להופעה של קרולין שהודחה בשבוע הקודם (כי היא מעריצה אותה כבר 9 שנים, מתוכנית ריאלטי אחרת) שמופיעה באיזה מועדון מחוץ ללונדון, אז כל הבוקר היה על בירורים לזה. שהיו מיותרים לגמרי כי לא היו רכבות אז לא יכולנו להגיע.
אז עשינו סיור באוטובוס קומתיים הפתוח שהיה נחמד, אבל שוב לא הספקתי לראות את ארמון באקינגהאם כי היינו צריכות להגיע לשעת הסיור שלנו במאדאם טוסו

וזה היה כ"כ כיף!!!
כל התמונות במצלמה הטובה של החברה שעוד לא העלתה אותן, אז אני מחכה להן. והיה שם גם סרט 4D מצוייר מגניב של גיבורי על.
היום הבא היה הנסיעה למנצ'סטר להופעה של קלי (
), והדירה שהיינו בה הייתה אדירה! זה היה ממש חדר באכסניה כזו, שמסתבר שנוהלה ע"י ישראלי
והיה לנו קטע משעשע עם המקלחות כי היה מתקן מוזר למים חמים שלא ידענו איך להפעיל אז היינו צריכות להתקשר אליו באמצע הלילה

ומצאתי על הרצפה מפרט שזרקו מהבמה

ביום הבא חזרנו ללונדון כדי להתארגן ולמהר החוצה לאקס פקטור, ושם עמדנו איזה שעה וחצי בתורים בכפור ובגשם, אבל היה שווה את זה
וממש מזל שהבריטית הנחמדה הביאה לי כרטיסי priority או שהיינו מחכות עוד יותר/לא בטוח נכנסות. התור הרגיל היה מפלצתי

אחרי התוכנית עשינו ניסיון נוסף ללכת להופעה של הקרולין ההיא+ליאונה לואיס. היה כתוב שהן מופיעות באיזה מועדון גייז אז נסענו לשם. הגענו למקום של הכתובת ושלחו אותנו למועדון אחר, אז הלכנו אחרי מלא אנשים ועמדנו בתור ונכנסו וקנינו שתיה ושמענו מוזיקת פופ והיה ממש נחמד
ואז גילינו שאנחנו לא במועדון הנכון. אז יצאנו והלכנו לאחד הנכון, והיו שם תורי מפלצת. היה כבר 1:00 בלילה כשההופעה אמורה להתחיל בעוד חצי שעה והיו כמה מאות אנשים לפנינו ב2 תורים אחרים וכבר ממש לא הרגשתי טוב, אז הן נשארו לעמוד שם ואני הלכתי הביתה. האנדרגראונד כבר לא פעלה אז הלכתי קצת ומצאתי אוטובוס לרחוב הראשי בקמדן וממנו הלכתי, וכל זה בלי שיחות בפלאפון או אינטרנט! התחבורה הציבורית בלונדון נפלאה

בערך שעה אחרי שהגעתי לדירה חברות שלי חזרו ואמרו שהן חיכו שם עוד שעה ונטשו גם הן (במונית), כי מסתבר שהמועדון היה מלא והכניסו טיפה אנשים בכל פעם שמישהו יצא. ובבוקר כולנו התבאסנו שלא נכנסו כי טוליסה ולוסי היו שם עד 5 בבוקר!

ביום האחרון תאורטית היה אמור להיות לנו מלא זמן לטייל שוב כי קמנו ב9 ולא היינו צריכות לצאת להית'רו עד 6, אבל תוכניות לחוד ומציאות לחוד
אחת מחברות שלי הייתה מוכנה לצאת די מהר אבל לשניה לקח 3 שעות לארגן את המזוודה. אני לא טסה יותר לחו"ל עם אנשים אחרים

כשיצאנו סופסוף הלכנו שוב לשוק בקמדן, אבל הפעם התחלנו מהצד השני שלו שהם לא רצו להמשיך אליו ביום הטיולים הראשון שלנו. וזה היה הצד המגניב!!!! Camden lock. זה שוק של מיליון דברים מגניבים עבודת יד ורק קצת דברי תיירים, לא כמו השוק הראשי שהיינו בו בהתחלה. והוא עצום! ומלא בחנויות עם דברים מגניבים וכמה חנויות מרצ'נדייס גיקים עתיקים ויכולתי לשוטט שם שעות בכל יום
אני ממש מבואסת שלא היה לי יותר זמן להיות בו.
כשיצאנו משם כדי לחזור לדירה נכנסתי לסופר עם עוד מישהי כדי לקנות את ביצי הקינדר שרציתי והבאתי את המפתחות לחברה השלישית (זו שצריכה את כל הזמן להתארגן) כדי שתחזור לדירה ותתחיל לסדר את שאר הדברים שלה. היינו בסופר רבע שעה בערך, וכשיצאנו והגענו לדירה פתאום החברה מתקשרת ואמרה שהיא הלכה לאיבוד
באיזור שהלכנו בו כל יום!
והיה לה GPS בפלאפון!
אז לקח לנו שעה עד שהצלחתי להבין במפה ברחוב איפה היא נמצאת ולכוון אותה שתלך לכיוון שלנו, וכשחזרנו סופסוף לדירה (שלא סיפרתי עליה. היא עמוסה ומבולגנת בטירוף, ברמה כזאת שכשהגעתי הביתה הכל נצץ בניקיון
ומצחינה מקטורת. כשפתחתי את המזוודה בבית הכל הסריח
) התארגנו מהר ונסענו להית'רו.
ושם קרה משהו מצחיק, וכבר כתבתי על זה בפורום דוקטור הו אז קישור:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1649&messageid=165001716

בשורה התחתונה, היה ממש כיף למרות עצבים פה ושם על חוסר ארגון מהיר של אנשים אחרים ועל זה שנתנו לי לבדוק ולארגן הכל

ואין לי כח לקרוא את זה שוב כדי לחפש טעויות/ניסוח עילג
אז נקווה לטוב.

[החלטתי לפני שטסתי שאם ישאר לי כסף (והאמנתי שישאר, אני לא אחת שקונה בגדים ב400 פאונד על היום הראשון
) אני אקנה אופניים, ואם ישאר גם אחרי זה אני אשקול לקנות כרטיסיה לבולדרינג בי-ם אם אין להם יום חינם לנשים. אז האופניים עלו הרבה פחות ממה שחשבתי שיעלה, אז אני מתקשרת עוד מעט לבולדרינג לברר על זה!
]

LemonLimeLilach

New member
יש סרטונים מההופעה של קלי?????

ראיתי שהעלית תמונות בפייסבוק אז אני עכשיו הולכת לחרוש לך על האלבומים. קנאה

ואגב מילה להגנת האנשים שאוהבים להיכנס לכל חנות בגדים ואביזרים
גם אני כזאת אבל אני גם מטיילת בכל המקומות!!

o0Invisible0o

New member

אני אתחיל מהסוף כי זה מה שקראתי עכשיו - המברג הזה עלה 60 פאונד?? אומג. תהיי בריאה. אז..זה שלט אוניברסלי לפחות?
התחדשי!
החולצות אדירות!

לגבי לטייל עם אנשים אחרים ותוכניות הולכות בדרך אחת ולא אחרת - אם יש משהו שלמדתי מלטייל הרבה בחו"ל זה שתוכניות זה טוב אבל כשדברים הולכים אחרת צריך לנשום פשוט לזרום עם זה.
בסופו של דבר -כן, לטייל לבד זה אידיאלי בקטע שאפשר לעשות מה שרוצים מתי שרוצים אבל לא באמת..כאילו, היית רוצה ללכת לקלי קלארקסון לבד?? או לחכות את התורים האינסופיים לאקס פקטור לבד? והיית צועקת לטוליסה לבד? סביר להניח שלא וגם אם כן אז היא בטוח לא הייתה שומעת אותך.

בקיצור, צריך לדעת לאזן..ולבחור שותפים לטיול בקפידה.
גם לי היו בעיות בחופשת סמסטר [ואח"כ בכלל..התלוננתי לכן פה על הויכוחים האינסופיים של אחרי הסמסטר, נכון?] גם אצלי היה הקטע של אנשים שמתארגנים לאט בבוקר, שאף פעם לא יוצאים בשעה שקובעים וכאלה...

בכל מקרה, נשמע ממש מגניב!! גם קלי קלארקסון וגם אקס פקטור - איזו יעילות!!!
הו. החלק האחורי של קמדן כ"כ הרבה יותר שווה!!! קניתי שם את אחת החולצות האהובות עלי עכשיו.

והייתן במיקום מעולה - וואו!
לגבי תחבורה ציבורית בלונדון - אני אסכים עם כך שבאמצע היום היא מעולה וכנראה שממש במרכז לונדון היא עובדת גם בלילה..אבל היה לך הרבה מזל, תנסי לחזור מאזור 3 באוטובוסים ב1 בלילה??? לא חוויה נעימה בכלל..וגם לא קצרה או פשוטה..לקחתי 3 אוטובוסים וזה לקח שעתיים וחצי.
והם גם לא הגיעו בזמן וכללו מנת מסוממים/הומלסים/אחרים שלא נעים לשהות במחיצתם..ואני הייתי לבד. לא אופטימלי.

הרגת אותי שפגשתן את טוליסה, היא הציעה לחתום לכן ואמרתן לא..וגם לא ביקשתן תמונה!!!
לא נורא, יש לך תירוץ לחזור ללונדון שוב.

אה, אני גם מהבנות שיכנסו לכל חנות ויעשו שופינג - זה תלוי במצברוח ובמטרה אבל הרבה פעמים זאת אכן המטרה.
אבל לפחות זה היה רק ביום הראשון - אולי היית צריכה להתפצל מהן ביום הזה או משהו... ><

limors2

Well-known member
שלט אוניברסלי ממש מגניב!

ויש בזה משהו, שלא הייתי רוצה ללכת להופעה ולאקס פקטור לבד. אבל זה היה ממש מסתכל לחשוב (ולהמשיך לחשוב) על זה שלא עשינו את זה וזה ולא ראינו את זה וזה כי הן רצו להיכנס לכל חנות אקססוריז וכי בזבזנו שעות על בירורים מיותרים ודברים כאלה

אבל ניחא. עדיין היה ממש כיף.
[והן רוצות לטוס שוב להופעה של טוליסה עוד כמה חודשים, לא בטוח שאני ארצה להצטרף
]

RenanaD

New member
איזה כיף

באסה עם החברות שקצת דפקו דברים, ו-וואו, אם הייתי במקומך הייתי מכניסה כאפה לחברה האיטית... 3 שעות לארוז מזוודה? כשהיא טסה חזרה הביתה לישראל?! אני איטית! בטירוף! ושום אריזה חזור לא לקחה לי אף פעם יותר מחצי - 3/4 שעה, נראה לי

אז כן, אני מבינה אותך ואת הבאסה שלך מכל הסיטואציה... אבל לא נורא, כי כל היתר

בנוגע לקלי אני חייבת לציין משהו: כשההופעה בארץ בוטלה הייתי די מבסוטה, האמת, סתם כי לא היה לי כח ללכת. לא זוכרת אפילו למה. אבל ראיתי את הסרטון שקלי שרה "וונדרוול" ו-
היא שרה טוב בלייב! ממש הופתעתי! בכלל לא ציפיתי, חשבתי שהיא תהיה צווחנית ומעצבנת. והיא לא. לפחות לא בשיר הזה, לא ראיתי יותר
בקיצור, עכשיו אני מתבאסת עליה שהיא ביטלה את ההופעה בארץ

למעלה