אז ככה! וזו חפירה, אני מזהירה מראש
קלי היה אדיר. ההיילייט של הטיול. אני מתה עליה כבר שנים והיה כ"כ נפלא לראות אותה לייב
חיכיתי לקפוץ את since you've been gone מאז שהיא ביטלה בארץ וכ"כ התרגשתי וצרחתי כשזה קרה
ואקס פקטור היה ממש כיף! אבל הקטעים הכי מהנים היו דווקא בהפסקות הפרסומות ובין טייקים, כדי לראות את מה שקורה ברקע
למשל כדי לנקות את הבמה מהאפקטים (המוני בלונים או קונפטי)- ברגע שמתחיל הסרטון של המתמודד הבא קופצים על הבמה איזה 10-15 עובדי הפקה ומפוצצים (!) את כל הבלונים ואז רצים לטאטא אותם
והיה מנחה ממש מצחיק וסוטה שבידר את הקהל לפני שהתחילו ובפרסומות
הוא העלה אנשים מהקהל לשיר והזמין את מי שיש לו יומולדת להצטלם במושבים של השופטים, וכשמישהי עשתה לו סימן של לב עם האצבעות הוא ממש התרגש ואמר שאף פעם לא עשו לו לב, וחיבק אותה והציג אותה בפני כל השופטים ואמר שהוא ישיג לה חתימות של כל אחד מהמתמודדים!
וניקול שרזינגר מהממת
וממש מצחיקה ואינטראקטיבית עם הקהל. היא כל שניה הסתובבה אלינו ועשתה פרצופים ועודדה אותנו למחוא כפיים וכאלה.
טוליסה הייתה קצת עייפה ויבשנית וכשצעקנו לה כדי שתסתובב לראות את השלט שהכנו לה היא לא הגיבה. אז בסוף הצילומים רצנו אליה, ומאבטח ניסה לעצור אותנו אבל היא אמרה שזה בסדר למרות שהיא נראתה גמורה מעייפות
אמרנו (אמרתי. רוב הטיול אני עשיתי את הדיבורים, אז הפעם זה יצא לטובתי
) לה שבאנו מישראל ושהיא לא ראתה את השלט והראנו לה אותו והיא הסתכלה עליו ברפרוף ושאלה אם אנחנו רוצות שהיא תיקח אותו או תחתום עליו, ומרוב הלם של "אומייגאד טוליסה מדברת איתנו!!!" לא קלטנו ו]שוט אמרנו "לא, רק רצינו שתראי אותו" ואפילו לא ביקשנו להצטלם איתה
אבל היא לחצה לי את היד(
) וblew us a kiss ואמרה "תודה על כל התמיכה"
מבחינת טיולים, בלונדון ישנו בדירה בקמדן במרחק הליכה מהאנדרגראונד ומרחק נסיעה קצרה מכל המקומות המגניבים במרכז, אבל בקושי טיילנו. היום הראשון היה כולו שופינג (זו הייתה טעות לטוס עם 2 בנות שרוצות להיכנס לכל חנות בגדים ואביזרים....
), היום השני היה אמור להיות לטיולים אבל בבוקר אחת מהבנות החליטה שהיא רוצה שניסע להופעה של קרולין שהודחה בשבוע הקודם (כי היא מעריצה אותה כבר 9 שנים, מתוכנית ריאלטי אחרת) שמופיעה באיזה מועדון מחוץ ללונדון, אז כל הבוקר היה על בירורים לזה. שהיו מיותרים לגמרי כי לא היו רכבות אז לא יכולנו להגיע.
אז עשינו סיור באוטובוס קומתיים הפתוח שהיה נחמד, אבל שוב לא הספקתי לראות את ארמון באקינגהאם כי היינו צריכות להגיע לשעת הסיור שלנו במאדאם טוסו
וזה היה כ"כ כיף!!!
כל התמונות במצלמה הטובה של החברה שעוד לא העלתה אותן, אז אני מחכה להן. והיה שם גם סרט 4D מצוייר מגניב של גיבורי על.
היום הבא היה הנסיעה למנצ'סטר להופעה של קלי (
), והדירה שהיינו בה הייתה אדירה! זה היה ממש חדר באכסניה כזו, שמסתבר שנוהלה ע"י ישראלי
והיה לנו קטע משעשע עם המקלחות כי היה מתקן מוזר למים חמים שלא ידענו איך להפעיל אז היינו צריכות להתקשר אליו באמצע הלילה
ומצאתי על הרצפה מפרט שזרקו מהבמה
ביום הבא חזרנו ללונדון כדי להתארגן ולמהר החוצה לאקס פקטור, ושם עמדנו איזה שעה וחצי בתורים בכפור ובגשם, אבל היה שווה את זה
וממש מזל שהבריטית הנחמדה הביאה לי כרטיסי priority או שהיינו מחכות עוד יותר/לא בטוח נכנסות. התור הרגיל היה מפלצתי
אחרי התוכנית עשינו ניסיון נוסף ללכת להופעה של הקרולין ההיא+ליאונה לואיס. היה כתוב שהן מופיעות באיזה מועדון גייז אז נסענו לשם. הגענו למקום של הכתובת ושלחו אותנו למועדון אחר, אז הלכנו אחרי מלא אנשים ועמדנו בתור ונכנסו וקנינו שתיה ושמענו מוזיקת פופ והיה ממש נחמד
ואז גילינו שאנחנו לא במועדון הנכון. אז יצאנו והלכנו לאחד הנכון, והיו שם תורי מפלצת. היה כבר 1:00 בלילה כשההופעה אמורה להתחיל בעוד חצי שעה והיו כמה מאות אנשים לפנינו ב2 תורים אחרים וכבר ממש לא הרגשתי טוב, אז הן נשארו לעמוד שם ואני הלכתי הביתה. האנדרגראונד כבר לא פעלה אז הלכתי קצת ומצאתי אוטובוס לרחוב הראשי בקמדן וממנו הלכתי, וכל זה בלי שיחות בפלאפון או אינטרנט! התחבורה הציבורית בלונדון נפלאה
בערך שעה אחרי שהגעתי לדירה חברות שלי חזרו ואמרו שהן חיכו שם עוד שעה ונטשו גם הן (במונית), כי מסתבר שהמועדון היה מלא והכניסו טיפה אנשים בכל פעם שמישהו יצא. ובבוקר כולנו התבאסנו שלא נכנסו כי טוליסה ולוסי היו שם עד 5 בבוקר!
ביום האחרון תאורטית היה אמור להיות לנו מלא זמן לטייל שוב כי קמנו ב9 ולא היינו צריכות לצאת להית'רו עד 6, אבל תוכניות לחוד ומציאות לחוד
אחת מחברות שלי הייתה מוכנה לצאת די מהר אבל לשניה לקח 3 שעות לארגן את המזוודה. אני לא טסה יותר לחו"ל עם אנשים אחרים
כשיצאנו סופסוף הלכנו שוב לשוק בקמדן, אבל הפעם התחלנו מהצד השני שלו שהם לא רצו להמשיך אליו ביום הטיולים הראשון שלנו. וזה היה הצד המגניב!!!! Camden lock. זה שוק של מיליון דברים מגניבים עבודת יד ורק קצת דברי תיירים, לא כמו השוק הראשי שהיינו בו בהתחלה. והוא עצום! ומלא בחנויות עם דברים מגניבים וכמה חנויות מרצ'נדייס גיקים עתיקים ויכולתי לשוטט שם שעות בכל יום
אני ממש מבואסת שלא היה לי יותר זמן להיות בו.
כשיצאנו משם כדי לחזור לדירה נכנסתי לסופר עם עוד מישהי כדי לקנות את ביצי הקינדר שרציתי והבאתי את המפתחות לחברה השלישית (זו שצריכה את כל הזמן להתארגן) כדי שתחזור לדירה ותתחיל לסדר את שאר הדברים שלה. היינו בסופר רבע שעה בערך, וכשיצאנו והגענו לדירה פתאום החברה מתקשרת ואמרה שהיא הלכה לאיבוד
באיזור שהלכנו בו כל יום!
והיה לה GPS בפלאפון!
אז לקח לנו שעה עד שהצלחתי להבין במפה ברחוב איפה היא נמצאת ולכוון אותה שתלך לכיוון שלנו, וכשחזרנו סופסוף לדירה (שלא סיפרתי עליה. היא עמוסה ומבולגנת בטירוף, ברמה כזאת שכשהגעתי הביתה הכל נצץ בניקיון
ומצחינה מקטורת. כשפתחתי את המזוודה בבית הכל הסריח
) התארגנו מהר ונסענו להית'רו.
ושם קרה משהו מצחיק, וכבר כתבתי על זה בפורום דוקטור הו אז קישור:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1649&messageid=165001716
בשורה התחתונה, היה ממש כיף למרות עצבים פה ושם על חוסר ארגון מהיר של אנשים אחרים ועל זה שנתנו לי לבדוק ולארגן
הכל
ואין לי כח לקרוא את זה שוב כדי לחפש טעויות/ניסוח עילג
אז נקווה לטוב.
[החלטתי לפני שטסתי שאם ישאר לי כסף (והאמנתי שישאר, אני לא אחת שקונה בגדים ב400 פאונד על היום הראשון
) אני אקנה אופניים, ואם ישאר גם אחרי זה אני אשקול לקנות כרטיסיה לבולדרינג בי-ם אם אין להם יום חינם לנשים. אז האופניים עלו הרבה פחות ממה שחשבתי שיעלה, אז אני מתקשרת עוד מעט לבולדרינג לברר על זה!
]