פסטיבל הזמר והפזמון 2013 חוזר

סאביבית

New member
פסטיבלי הזמר האלו כבר היו בעצם קדם אירוויזיון

עדיין נקראו פסטיבלים אבל השירים נכתבו עבור האירוויזיון

תתממי

New member
אני חושבת שההפרדה

בין פסטיבל הזמר והפזמון לבין קדם אירוויזיון, גורמת לתחרות קדם אריוויזיון להיות טראשית ונמוכה..
אם השיר לאירוויזיון היה נבחר מתוך פסטיבל הזמר, אז זה היה מחייב את הכותבים להקפיד על שיר שהוא גם קליט, וגם ברמה סבירה אם לא למעלה מזה.
גם מתאים לאוזן הישראלית, וגם לקהל האירופי.
זה אכן אתגר לא פשוט, ולכן הופך את כל העניין ליותר מעניין.

סאביבית

New member
אבל ברגע שהשיר הנבחר בפסטיבל

נוסע לאירוויזיון אוטומתית הפסטיבל נהפך לקדם אירוויזיון עם שירים מסגנון מסויים

תתממי

New member
נחכה ונראה איך זה ילך השנה:

הבנתי שהקדם אירוויזיון הולך לקבל 30 שירים שמתוכם 10 ייכנסו על פי אס.אמ.אסים לתחרות על האירוויזיון. זה הולך להתפרש על 4 תכניות.
מאד ייתכן שיהיו שם גם כמה שירים טובים, אבל בטח שלא זמרים וותיקים, אלא בוגרים 'כוכב נולד'ים למינהם.
מישהו יודע מי עומד להשתתף בפסטיבל ?

25306yosef

New member
האם זה באמת הכי מתאים לפורום

פרסמתי את אותה ההודעה גם בפורום ריקודי עם, ומנהלת הפורום החליטה למחוק הודעה זו בטענה הבאה:

שולח: סיגל שהרבני
נושא: מחיקת שרשור עם פרסומת

"יוסף
הפרסום הזה לא מעלה נושאים לדיון, ולא מפתח את הפורום. אתה מתבקש להפסיק להציף את הפורום בהודעות שאין להן דבר וחצי דבר עם הפורום.

סיגל"

25306yosef

New member
ובגלל זה עשיתי

למעשה מטרת ההודעה שלי היתה לפרסם את התקנון שאפילו לא קראתי אותו... ולכן זה

אפרת12

New member
אז אתה צודק - זה אכן

אבל עדין - עשוי לעורר דיון פה יותר מאשר בפורומים אחרים.
ובכל זאת - שאלה: מה היתה המטרה של הפרסום פה, אם גם אתה לא קראת את זה ואין לך אפילו טענה כלשהי (לחיוב או לשלילה)
אני שואלת לא לשם קנטרנות, אלא באמת לנסות להבין את המניעים והמטרות.

25306yosef

New member
פרסמתי את התקנון בגלל שלדעתי זה עשוי לעניין

מישהו שלא ראה אותו.

לגבי הפרסום בפורום ריקודי עם, הסיבה היא שונה לחלוטין,

המטרה של הפרסום בפורום ריקודי עם היתה להראות כיצד צריך להתנהל בצורה תקינה, זאת לאחר שבפסטיבל המחולות בכרמיאל האהוד על גולשי הפורום, מתנהגים בצורה בלתי תקינה וללא שקיפות כלל, ולעולם לא מפרסמים תקנונים, נהלים, מכרזים, הודעות וכו... (למעט פרסומת מסחרית שנועדה להכניס כסף לקופת הפסטיבל), אפילו אתר אינטרנט (לא פרסומי) אין להם בפסטיבל כרמיאל, והדבר הזה מקומם אותי ביותר.

האם יש שאלות נוספות ?

האם את מעוניינת לראות דוגמאות נוספות של שקיפות ומינהל תקין שבהם מפרסמים בצורה חופשית ופתוחה לציבור תקנונים, מכרזים, הודעות, וכו... ?

אפרת12

New member
אני אישית לא מעוניינת

ולפי ההסבר שלך, יתכן שאם היית מציג את זה כך בפורום ריקודי עם יתכן וזה כן היה מעורר ענין (חיובי, שלילי, אישי, אובייקטיבי... לא יודעת).
אבל הבה נתנחם בזה שלפחות פה התעורר דיון עניני, גם אם לא בהכרח בנושא שבו רצית להתמקד.

25306yosef

New member
היום הצלחתי להשיג מסמך ממשרד התרבות

בקובץ המצורף ניתן לראות את תנאי הסף של משרד התרבות לתמיכה בפסטיבלים (כולל פסטיבל כרמיאל) על פי תקנה מספר 20310359 (פסטיבלים לתרבות ואמנות). >>>

למעלה