פסטיבל הזמר והפזמון 2013 חוזר למי שעוד לא ראה את התקנון, מצורף התקנון בפורמט PDF.
2 25306yosef New member 5/1/13 #1 פסטיבל הזמר והפזמון 2013 חוזר למי שעוד לא ראה את התקנון, מצורף התקנון בפורמט PDF.
ג גן האהבה New member 5/1/13 #2 מהו השיר הטוב ביותר שיצא מפסטיבל הזמר? לדעתי זה השיר של לאה גולדברג "אהבתה של תרזה דימון" מקום שלישי בפסטיבל 1970 והלחן של נורית הירש
מהו השיר הטוב ביותר שיצא מפסטיבל הזמר? לדעתי זה השיר של לאה גולדברג "אהבתה של תרזה דימון" מקום שלישי בפסטיבל 1970 והלחן של נורית הירש
ק קוליפון New member 8/1/13 #29 אני מתחבר לשירי הפסטיבל בין השנים 1960-69. קשה לי לבחור שיר אחד, לכן אבחר שלושה : "לא פעם בקיץ" - בביצוע של אריק איינשטיין. "ליל סתיו" - בביצוע משותף של יפה ירקוני ואריק איינשטיין "מי יודע כמה?" - מייק בורשטיין
אני מתחבר לשירי הפסטיבל בין השנים 1960-69. קשה לי לבחור שיר אחד, לכן אבחר שלושה : "לא פעם בקיץ" - בביצוע של אריק איינשטיין. "ליל סתיו" - בביצוע משותף של יפה ירקוני ואריק איינשטיין "מי יודע כמה?" - מייק בורשטיין
ת תתממי New member 8/1/13 #30 'לא פעם בקיץ' לא בוצע על ידי זמר ותיק יותר אפילו מאריק איינשטיין? אגב - מסכימה. יופי של שיר !!
ק קוליפון New member 8/1/13 #34 השיר בוצע לראשונה בפסטיבל ע"י שני מבצעים : עדנה גורן ואריק איינשטיין.
א אפרת12 New member 6/1/13 #7 אם את שואלת לדעתי - אז ממש לא שירים שהיעד שלהם הוא אירוויזיון שונים לחלוטין מאלו שמטרתם האוזן הישראלית בלבד. אפילו הקטע שבשירי אירוויזיון חייבים, אבל פשוט חייבים, לשלב מילים אנגליות (או בתים באנגלית) - כבר מספיק להבדל את שתי התחרויות.
אם את שואלת לדעתי - אז ממש לא שירים שהיעד שלהם הוא אירוויזיון שונים לחלוטין מאלו שמטרתם האוזן הישראלית בלבד. אפילו הקטע שבשירי אירוויזיון חייבים, אבל פשוט חייבים, לשלב מילים אנגליות (או בתים באנגלית) - כבר מספיק להבדל את שתי התחרויות.
ת תתממי New member 6/1/13 #11 מעניין אותי לדעת לגבי שלושת השירים שזכו באירוויזיונים - אבניבי הללויה והשיר של דנה אינטרנשיונל - האם הם נבחרו בארץ בעקבות קדם אירוויזיון, פסטיבל זמר, או סתם באקראי?
מעניין אותי לדעת לגבי שלושת השירים שזכו באירוויזיונים - אבניבי הללויה והשיר של דנה אינטרנשיונל - האם הם נבחרו בארץ בעקבות קדם אירוויזיון, פסטיבל זמר, או סתם באקראי?
א אפרת12 New member 6/1/13 #12 שני הראשונים בפסטיבל הזמר והפזמון השלישי ע"י וועדה מקצועית. (המידע מויקיפדיה).
ת תתממי New member 6/1/13 #13 אז אולי גם פסטיבל זמר ופזמון יכול לשחרר שיר שמתאים גם לאירוויזיון.. ואפילו ברמה סבירה. אני חושבת ש'הללויה' הוא אחד השירים הטובים.
אז אולי גם פסטיבל זמר ופזמון יכול לשחרר שיר שמתאים גם לאירוויזיון.. ואפילו ברמה סבירה. אני חושבת ש'הללויה' הוא אחד השירים הטובים.
א אפרת12 New member 6/1/13 #14 אולי אבל בגלל הכתיבה המגמתית, לטעמי האישי עדיף שכל אחד מן האירועים יעסוק במטרותיו (אני מדברת לפני שאני יודעת מה ייצא מהפסטיבל. אולי אני סתם תולה תקוות).
אולי אבל בגלל הכתיבה המגמתית, לטעמי האישי עדיף שכל אחד מן האירועים יעסוק במטרותיו (אני מדברת לפני שאני יודעת מה ייצא מהפסטיבל. אולי אני סתם תולה תקוות).