דעתי על הפרק היא דווקא הפוכה משל כולם
אני חייב להודות שבשנים האחרונות אני נוטה להיות אנטי כמעט לכל מה שפופולרי באופן מוגזם.
משחקי הכס הוא בדיוק הדוגמא לכך.
מדובר בסדרה טובה,טובה מאוד אפילו,מבחינה ויזואלית,היא אדירה,אבל כמו שכתבתי לפני כמה שבועות עליה,מבחינה עלילתית היא סוג של בלגן,העלילה מסתעפת ל-6-7 עלילות משנה ביום טוב,כאשר בכל פרק כל אחת מאלו מקבלת דקות ספורות אם בכלל,לא סתם לפני כל עונה בכל עיתון בידור אנחנו מקבלים את מפת הממלכה ואילני יוחסין שונים.
מי יודע מי זה אח של מי? מי רוצה להרוג את מי? ומי עדיין לא שכב עם הפרוצה הג'ינג'ית.
שלא לומר על המסע הבלתי נגמר של הבלונדינית עם הדרקונים למעלה המלך,אני מהמר שהיא תגיע לשם בערך בעונה 7.
לעניינו,
,ציפיתי להרבה יותר ממה שקרה בפרק,ע"פ ההייפ והוידאו של התגובות לצפייה בפרק (לא צפיתי בו לפני שראיתי את הפרק,אבל וידאו כזה גורם לתהיות),ציפיתי למשהו מזעזע באמת,משהו שטרם נראה בטלוויזיה,משהו דוחה/בוטה במיוחד,ובמקום זה קיבלנו טוויסט עלילתי על משהו שבמשך שתי עונות מתבשל גם ככה באיטיות יותר גדולה מקצב ההתקדמות של חאליסי.
רוצה לומר,ההייפ סביב הפרק והסדרה חוצה גבולות בצורה חסרת פרופורציות והפרק הזה אם כבר עשה לי משהו,הוא רק הוריד לי עוד קצת מהסדרה הזו.
אמשיך לראות אותה,היא עדיין מגניבה,מעבירה שעה בכיף ויש שם ציצים.