לכו על זה.

הוא בוכה כמובן

זה אחד מהאייקונים החדשים הבודדים שאני ממש שמח שהוסיפו.
כי בעבר היה רק אייקון מזיל דמעה
בשביל להביע בכי. אבל הרבה פעמים הבכי הוא גדול יותר.

מילי08

Well-known member
אז למה הוא מחייך?

לא יודעת.. האייקונים החדשים מכוערים רצח

זה נראה לך כאילו הוא מחייך?

זה בכלל לא נראה לי.
אבל אני מסכים בכללי לגבי האייקונים החדשים האלו.

טריילר לסרט The Beauty Inside מבוסס על סדרת האינטרנט

האמת שאני לא יודע מה הקשר לזה לסדרת האינטרנט The Beauty Inside, אבל זה בפירוש לא רק אותו שם, אלא גם אותה עלילה.
בכל מקרה אני שם קישור גם לסרטון שמרכז את כל סדרת האינטרנט.
אם אני זוכר נכון זאת הייתה עדי
שהמליצה לי לראות את הסדרה אינטרנט בגלל שמופיע שם שחקן שהיא מטורפת לגביו...

didalf

Well-known member
מה היפנים פשוט גנבו את זה?

איזה מוזר

או שמא האמריקאים גנבו מהיפנים?

&nbsp
וכן זאת אני כמובן שהמלצתי לך

ובלי קשר ל"שחקן שאני מטורפת עליו" תראו, זה ממש חמוד ולא ארוך.

קוריאנים, וזה לא שגנבו

אנחנו פשוט מאוד רגילים שזה עובד בכיוון האחר. כלומר שהאמריקאים לוקחים סדרה שבדית, צרפתית, ישראלית או סרט ספרדי, בריטי, אחר ויוצרים לו עיבוד אמריקאי.
אבל זה כמובן קורה גם בכיוון ההפוך.
וזה אכן רשמי.
אם הם היו סתם גונבים את הרעיון העלילתי (וזה קורה שיש שני סרטים עם רעיון מאוד דומה, אבל טכנית זה לא קשור) אז לא היו משתמשים באותו שם.
כלומר במקרה הזה זה בררו שזה עיבוד, ולא רעיון מקורי.

didalf

Well-known member
האמת שכן זה די ברור שזה רשמי

ולא גניבה.
התכוונתי יותר בקטע שזה מפתיע שלשם שינוי זרים עשו עיבוד למשהו אמריקאי ולא להפך.
(אני מניחה שזה קורה בעצם ברוב המדינות ואנחנו פשוט לא שומעים על זה, אלא רק על מה שהאמריקאים עושים לו גרסה משלהם).

היו גם גרסאות ישראליות לדברים אמריקאים

כלומר בסדרות.
היו עיבודים ישראליים לבנות הזהב, נשואים פלוס והמשרד (ואולי עוד דברים)
אבל באמת לא זכור לי שום מקרה של עיבוד של סרט.

בין היתר זה יהיה מטופש כי כמעט כל הישראלים יודעים אנגלית.
לעומת זאת בארצות אחרות הרבה פעמים חלק גדול מהאוכלוסיה ממש לא טוב באנגלית. (לכן גם עושים דיבובים)

twisted nerve1

New member
בדיוק. זה בטוח קורה כל הזמן

אנחנו פשוט לא יודעים. לא יודעת אם יודעים פה אבל עשו גירסה ספרדית לשובר שורות למשל, וכמו שניק ציין- גם אנחנו עשינו גירסה למשרד ולנישואים פלוס (אלוהים יודע מה עבר בראש לזה שהחליט לעשות עיבוד של נישואים פלוס אולי איזה 20 שנה אחרי שהמקור היה פופולארי)/
&nbsp
צירפתי את הטריילר לגירסה הספרדית של שובר שורות. כן זה אמיתי, זה לא פארודיה או משהו אם מישהו תהה

didalf

Well-known member

הטריילר הזה זה בייסיקלי תקציר של הפרק הראשון.
וזה בול אחד לאחד. מעניין אם זה הצליח בקולומביה. (לא הצלחתי לזהות את המבטא אבל ידעתי שזה דרום אמריקה כלשהו ולא מקסיקו או ארגנטינה. עד שמישהו שם אמר קולומביה).
&nbsp
הכי הצחיק אותי איך שהם שמרו על השמות. וולטר בלנקו (לבן) וחוסה מיגל רוסאס (ורוד)

twisted nerve1

New member
כן לגמרי אחד לאחד

הדבר היחיד שראיתי שהיה שונה, זה שג'סי הספרדי פוגש את החבר שלו במקום כזה של קרבות של כלבים, שזה לא היה באמריקאית (ואם אני לא טועה, קרבות כלבים נפוצים יותר בספרד)
רק שפחות יפה (הויזואליות של שובר שורות מהממת).
&nbsp
לא שמתי לב לעניין השמות. משעשע. (אני לא יודעת ספרדית כנראה טוב כמוך)

מצד אחד כל כך מצחיק, מצד שני ממש מגעיל, מצד שלישי

זה ברור שהם מודעים לכך שזה ממש מעליב בדרך שזה עוסק בנושא, וזה מודע לעצמו ולעוג על זה...
&nbsp
בקיצור, זה הרגיז אותי תוך כדי צפיה, אבל גם נורא הצחיק.
ואני חושב שהמחשבה היא כן הייתה במקום הנכון.

twisted nerve1

New member
אני דווקא לא חושבת שזה היה פוגעני בכלל

אמנם אולי היכולת שלי להיעלב מזה מוגבלת כי אני לא טרנסג'נדרית, אבל אני דווקא מצאתי את זה מבהיר בצורה ממש חדה שהסרטון לא צוחק על כאלה שיוצאים כטרנסים או הומואים, (כמו שההוא בחולצה האפורה ממשיך להבהיר שאלו מאבקים אמיתיים), אלא יותר צוחק על האנשים הכאילו נאורים (סחים תל אביבים נאורים נניח
) שכאילו לא מבינים באמת את הרעיון הזה או לוקחים אותו כ"כ רחוק עד כדי פארודיה.
&nbsp
אני חושבת שהסרטון הזה גם קצת מתקשר לעניין שהיה לאחרונה כשגילו שפעילה ידועה בקהילת האפרו-אמריקאים באמריקה לא מזמן, גילו שהיא בעצם ממוצא לבן (כאשר היא הציגה את עצמה לאורך רוב הפעילות שלה באופן שיקרי כאפרו אמריקאית, היא שינתה את השיער ואני חושבת שהשתמשה באיפור כדי להיראות אפרו אמריקאית).
כשגילו את הדבר הזה זה עורר סערה וזה עורר דיון כשהיא אמרה שזה לא משנה איך היא נולדה היא מזדהה כשחורה ולא כלבנה. והיא טראנס-גזעית או משהו. אז אני זוכרת שהיה הרבה שיח סביב העניין שהאם זה כמו להיות טראנסג'נדר? וממה שהבנתי רוב הטרנסג'נדרים נעלבו מאוד מההשוואה הזאת וטענו שזה בכלל לא אותו דבר (שלא לדבר שהקהילה האפרו אמריקאית גם מאוד התעצבנה).
אני חושבת שהסרטון יותר מעביר ביקורת על דברים כאלה. לא צוחק על אנשים שיוצאים כטראנסג'נדרים, אלא כאילו ניסיון לקחת את הפתיחות (היחסית) שיש עכשיו כלפי הנושא הטרנסג'נדרי וצוחק על אנשים שכאילו מנכסים את זה לאג'נדות שלהם.
&nbsp
ובלי קשר הסרטון הצחיק אותי מאוד.

didalf

Well-known member

אני גם לא חשבתי שזה פוגעני וניסיתי להסביר למה ולא הצלחתי.

מילי08

Well-known member
מגעיל?

לא חושבת. עשוי ממש חמוד. פשוט הגזימו את זה לקיצונות אחרת.
אפשר לעשות מזה משחק- כל אחד יזדהה בתור מה שהוא באמת

אני חושבת שאני בעצם צב

מילי08

Well-known member
אוי! נכון. התנצלותי הכנה

אם ככה, לא נותר לי אלא להיות שבלולה. יש שבלולים בקהל?

אענה לכולכם

קודם כל ברור שאני אהבתי את הסרטון והזה ולא באמת חשבתי שהם מגעילים.
&nbsp
וזה ברור כי אחרת לא הייתי שם את הסרטון הזה כאן. אני רואה הרבה מאוד סרטונים מצחיקים ולרוב אני בכלל לא שם אותם כאן, אז בטח שלא הייתי שם סרטון שלא הייתי חושב שהוא ממש טוב.
&nbsp
אבל כן יש לי חשש שאנשים מסוימים יכולים לראות את זה ולהבין מזה שזה לועג לטראנסג'נדרים ו"מוכיח" שזה טיפשי להזדהות כמין אחר. כי עדיין המון המון אנשים באמת חושבים ככה.
&nbsp
דבר נוסף הוא שכן יש משהו מעבר בכל נושא הזהויות שלא תקף רק לגבי זהות מגדרית.
בעוד שזה מגוחך למדי שמישהו יזדהה כיהודי מבחינה אתנית (כשהוא לא) יש עניין שלם של הזדהות כיהודי לעומת להיות יהודי. וזה כמובן קשור לכל עניין הגיור. יש אנשים שחיים כיהודים לכל דבר, אבל לא מקובלים כיהודים.
&nbsp
&nbsp
אבל בשביל לשבור את הרצינות - אני אוהב את הרעיון של המשחק שכל אחד יזדהה בתור מה שהוא באמת.
אני כמובן מזדהה כספירלה

מילי08

Well-known member
רגע של רצינות

למרות שהם הגזימו את הדברים, אני חושבת שיש הגיון בדרך ההצגה של הנושא.
** אני לא**, ומעולם לא הייתי, הומופובית או אנטי טרנסים בשום דרך ואני מתנצלת מראש אם זה יישמע אחרת כי זו ממש לא הכוונה שלי, אבל אין ספק שבעולם המודרני אנחנו מותחים את גבולות החשיבה האנושית.
ובזמן שנטייה מינית היא מצב נתון, שינוי מין הוא באיזשהו מקום שינוי חוקי הטבע.
&nbsp
העניין הוא- שאני באמת מבינה את האנשים שמרגישים שהם חיים בגוף לא נכון. מבינה אולי זו לא המילה המתאימה, אבל ברור לי שגם בטבע קורות טעויות.
ולגבי העניין של היהודי בסרט- כבר קראתי על אנשים שגדלו בדת מסויימת אבל תמיד הרגישו משיכה לא מוסברת לדת אחרת. וברגע שהם המירו את הדת- פתאום הרגישו "בבית".
&nbsp
בדומה לזה, או שלא.. ראיתי פעם סרט תיעודי על אנשים שחייבים, ממש חייבים ברמה פיזית, לכרות איבר מגופם (בד"כ יד או רגל) אחרת הם לא מרגישים שלמים. קצת עקום אבל השלמות שלהם היא דווקא בפגם גופני. רוב הרופאים והפסיכיאטרים מתייחסים אליהם כאל סוג ש חולי נפש מופרעים אבל יש בודדים שמבינים שזה עמוק יותר ומוכנים לבצע את ניתוח הכריתה לאחר אבחנה מעמיקה של האדם.
&nbsp

למעלה