אני דווקא לא חושבת שזה היה פוגעני בכלל
אמנם אולי היכולת שלי להיעלב מזה מוגבלת כי אני לא טרנסג'נדרית, אבל אני דווקא מצאתי את זה מבהיר בצורה ממש חדה שהסרטון לא צוחק על כאלה שיוצאים כטרנסים או הומואים, (כמו שההוא בחולצה האפורה ממשיך להבהיר שאלו מאבקים אמיתיים), אלא יותר צוחק על האנשים הכאילו נאורים (סחים תל אביבים נאורים נניח
) שכאילו לא מבינים באמת את הרעיון הזה או לוקחים אותו כ"כ רחוק עד כדי פארודיה.

אני חושבת שהסרטון הזה גם קצת מתקשר לעניין שהיה לאחרונה כשגילו שפעילה ידועה בקהילת האפרו-אמריקאים באמריקה לא מזמן, גילו שהיא בעצם ממוצא לבן (כאשר היא הציגה את עצמה לאורך רוב הפעילות שלה באופן שיקרי כאפרו אמריקאית, היא שינתה את השיער ואני חושבת שהשתמשה באיפור כדי להיראות אפרו אמריקאית).
כשגילו את הדבר הזה זה עורר סערה וזה עורר דיון כשהיא אמרה שזה לא משנה איך היא נולדה היא מזדהה כשחורה ולא כלבנה. והיא טראנס-גזעית או משהו. אז אני זוכרת שהיה הרבה שיח סביב העניין שהאם זה כמו להיות טראנסג'נדר? וממה שהבנתי רוב הטרנסג'נדרים נעלבו מאוד מההשוואה הזאת וטענו שזה בכלל לא אותו דבר (שלא לדבר שהקהילה האפרו אמריקאית גם מאוד התעצבנה).
אני חושבת שהסרטון יותר מעביר ביקורת על דברים כאלה. לא צוחק על אנשים שיוצאים כטראנסג'נדרים, אלא כאילו ניסיון לקחת את הפתיחות (היחסית) שיש עכשיו כלפי הנושא הטרנסג'נדרי וצוחק על אנשים שכאילו מנכסים את זה לאג'נדות שלהם.

ובלי קשר הסרטון הצחיק אותי מאוד.