לכו על זה.

Don Nirtin

New member
לכו על זה.

ולידיעת הגולשים-
מה שכתוב על ההאדר עבר שיפוץ קל כולל הר' החסרה במילה "משופר".

didalf

Well-known member
כיוון שהפסקנו עם שרשור ימי ההולדת

אני מרגישה צורך לציין שניים מיקירי הפורום (טוב, שלי. לאדעת לגבי רובכם
) שחגגו בחודש אוגוסט.
&nbsp
קמרון מונהאן - AKA איאן גלאגר AKA הג'ינג'י הכי מהמם בהוליווד

שחגג 22 ב16.8.

&nbsp
ארון פול - AKA ג'סי פינקמן

שחוגג ממש היום (27.8) 36

&nbsp
אולי נעשה שרשור חודשי?
(אבל צריך לחשוב איך מסננים כי כמו שראינו יש מלא בכל יום).
אתם יכולים להוסיף גם אם יש לכם אנשים שבא לכם לציין

twisted nerve1

New member
בדיוק ראיתי בפייסבוק

לארון יש יומולדת, תהיתי אם מישהו יציין את זה פה (ובמישהו אני מתכוונת את
). אבל לא ידעתי על קמרון. מגניב שיש להם באותו יום.
לצערי אין לי כוח ממש להשקיע בפינה כזאת כמו שניק עשה, במיותר עם שחקנים שאני לא מכירה. אבל האמת לא כזה אכפת לי אפילו מהשחקנים שאני אוהבת שיש להם ימי הולדת. סורי.

didalf

Well-known member
את לא מרוכזת

לא באותו יום. לקמרון היה ב16.
&nbsp
"ובמישהו אני מתכוונת את"

&nbsp
&nbsp

didalf

Well-known member
אה ו

זה שאמרת שלא ממש אכפת לך מימי הולדת של שחקנים שאת אוהבת.
זה הגיוני תכלס, אני פשוט נורא אוהבת ימי הולדת משומה אז אכפת לי מימי הולדת של כולם
(אולי בגלל זה אני גם זוכרת כ"כ הרבה).

ורעות זכרה שניק סיפר שרוב תומאס גם נולד באוגוסט

אז בדקתי והוא נולד ב15.8

רוב תומאס כתב את ורוניקה

אני לא מכור, אני יכול להפסיק מתי שבא לי...

וזאת הסיבה שהייתי חייב להפסיק

אולי בקצרה על ילידי ה19 לאוגוסט...

Matthew Perry - צ'אנלדר מחברים בעברו. עוד כמה סדרות כושלות ועוד כמה סרטים... (בין היתר ההתבגרות של זאק אפרון ב17 שוב). כיום משחק בThe Odd Couple.
עכשיו בן 46.
&nbsp
John Stamos - התפרסם בצער גידול בנות. הופיע בכל מיני תפקידים מאז.
בקרוב ישחק גם בקומדיה החדשה Grandfathered וגם בסדרת ההמשך לצער גידול בנות.
עכשיו בן 52.
&nbsp
Kyra Sedgwick - כיכבה בסדרה המפענחת למשך 7 עונות. וזכתה בפרס גלובוס הזהב ופרס אמי עבור התפקיד.
נשואה לקווין בייקון. עכשיו בת 50.
&nbsp
Kevin Dillon - ידוע בעיקר מהסדרה הפמליה.שיחק גם בעוד סדרות וסרטים, בין היתר הסרטים פלאטון והדלתות.
הוא אחיו של השחקן מאט דילון (המפורסם ממנו, מה שדי דומה לתפקידו בהפמליה). עכשיו בן 50.
&nbsp
Jonathan Frakes - ידוע בעיקר בתור שחקן שכיכב בשבע עונות (ומספר סרטים) של מסע בין כוכבים הדור הבא בתפקיד רייקר. כיום הוא בעיקר עובד כבמאי וביים פרקים בסדרות סוכני שילד, שמיים נופלים, NCIS: Los Angeles, סוכן מחוק, קאסל ועוד.
עכשיו בן 63.
&nbsp
Ethan Cutkosky - שיחק כבר בחמישה עונות בתפקיד קארל בסדרה שיימלס.
עכשיו בן 16.

didalf

Well-known member
16

אני לא יודעת אם יותר מוזר לי זה שהוא בגיל של אח שלי או זה שהוא בעצם בגיל שאיאן התחיל את הסדרה.

twisted nerve1

New member
האמת הוא שהוא שחקן ממש טוב

וזה מרשים בהתחשב בגיל הצעיר שלו, בד"כ ילדים קטנים לא משחקים טוב (והוא מן הסתם התחיל בסדרה הרבה לפני גיל 16). רק חבל שבעונה האחרונה נתנו לו סטורי ליין שממש לא אהבתי. אני ממש מקווה שבעונה הבאה מצבו ישתפר מבחינת הסיפור שיתנו לו

מקווה שאת שמחה - ימי הולדת
18 לאוגוסט

Max Charles - ששיחק בתפקיד ראשי ב"השכנים" לשתי עונות ולאחרונה מסתבר שמשחק בThe Strain. חוץ מזה שיחק את פיטר פארקר הקטן בשני סרטי ספיידרמן האחרונים.
ועכשיו הוא בן 12.

Denis Leary - גם הוא שיחק בשני סרטי ספיידרמן האחרונים (קנוניה?). הוא שיחק בתפקיד ראשי בסדרה Rescue Me שעאותה הוא גם יצר. הוא הפיק גם את העיבוד האמריקאי לסדרה הבריטית סירנות. וכיום הוא מככב בעוד סדרה שהוא יצר Sex&Drugs&Rock&Roll. במקור הוא בכלל קומיקאי.
עכשיו הוא בן 58.

אנדי סמברג - מככב כיום בסדרה ברוקלין 9 9.
בעבר היה בסאטרדיי נייט לייב. וגם בסדרה Cuckoo.
הוא עכשיו בן 37.

Christian Slater - מככב כיום בסדרה מר רובוט.
בשנים האחרונות כיכב בכמה סדרות שנכשלו בטלוויזיה כמו Mind Games, Breaking In וMy Own Worst Enemy.
ידוע בעיקר ככוכב קולנוע בעברו. הוא שיחק בסרטים ידועים ומוצלחים כמו Robin Hood: Prince of Thieves, Heathers, Pump Up the Volume, True Romance ועוד
הוא כיום בן 46.

Maia Mitchell - שחקנית אוסטרלית שמככבת בסדרה The Fosters (שם היא משחקת במבטא אמריקאי). היא שיחקה לפני כן בכמה סדרות אוסטרליות ובשני סרטי דיסני בשם Teen Beach Movie (אחד ושניים).

didalf

Well-known member
אתה לא הולך לעבור עכשיו על כל החודש נכון?

כמובן שלא...

זה לא שאני כבר התחלתי לעשות רשימה של אנשים שנולדו ב19 וב20 והתלהבתי לחלוטין שבו בורנהאם נולד ב21

מילי08

Well-known member
אני לא מצליחה להבין את האייקון הזה...

הוא בוכה? צוחק? שוחה? טובע?

למעלה